Keyoflife
25. november 2019
218
Senest ændret 25. november 2019

Findes der fysisk liv andre steder i universet?

Der findes med meget stor sandsynlighed liv mange andre steder i universet, men chancerne for at vi får besøg af fremmede væsener er praktisk talt ikke eksisterende.

I så fald vi skulle få besøg af fysiske biologiske væsener der minder om os, så ville den mindste afvigelse mellem deres- og vores biologiske opbygning få katastrofale følger for dem. De ville med stor sikkerhed dø af celleforgiftning eller celledød allerede kort tid efter ankomsten, fordi biologiske væsener kun er tilpasset de forhold de er skabt i.

Og skulle det alligevel lykkedes nogen at komme hertil, ville det kræve at de medbragte en form for beskyttelse imod vores biologiske miljø. Derudover ville det også kræve at de teknologisk set var i stand til at foretage inter- eller exogalatiske rejser og være i stand til at passere kraftige elektro-magnetiske felter.

Chancen for at vi får besøg af fremmede væsner her på jorden er mindst lige så fjern som at vi besøgte andre væsener et andet sted i universet.

Der findes ingen saglig dokumentation på at der nogensinde har været fremmede væsner på jorden! Heller ikke i fortiden!

Det meste af den disinformation der florerer på nettet er New Age affald, som er et resultat af bevægelsernes utrættelige vilje til at lade sig rive med af sensationslystne historier og deres manglende evne og vilje til at undersøge ting i dybden.