Keyoflife
13. march 2018
424
Senest ændret 22. may 2019

Israel

Den sande historie om det moderne Israel er at zionismen ikke er et ægte jødisk organ, som opretholder en litterær mistolkningen af metaforerne i biblen for at retfærdiggøre besættelsen af Palæstina. Israelere og jøderne har generelt ingen anelse om at de bliver manipuleret af politiske kræfter, som under dække af at være jøder, i virkeligheden dyrker astronomi og illuminisme (kabbalisme). Zionismen er et politisk organ med formål at opretholde en israelsk stat i Palæstina, og har intet med jødedommen at gøre!

Bibelhistorien er astrologi
Det lovede land (The promised land) har intet at gøre med et stykke fysisk landjord! Det er en metafor for sommerhalvåret, som gud lover til Abram "solen". Moses er stjernebilledet vædderen, hyrden der genner solen ud af vinterhalvåret og ind i sommerhalvåret ved forårsjævndøgn (og fra natten til dagen).

Egypten er en metafor for natten og vinterhalvåret, og det røde hav er solen der kommer op over horisonten ved daggry/forårsjævndøgn. Historien om isralitterne der kommer ud af Egypten er derfor en historie om solen der krydser forårsjævndøgnet den 22. marts og går ind i vædderens tegn (The Ram / lammet) i påsken og sommerhalvåret.


Navnet Israel
Israel er treenigheden IS+RA+EL.

-Is= Isis den kosmiske livmoder (natten/vinterhalvåret/nattehimlen), hvori solen skabes..
-Ra= Solen i dagstimerne og sommerhalvåret.
-El= gud (faderen), den aldrene sol om natten og i vinterhalvåret.


Jerusalem
Jerusalem en metafor for solens højeste punkt (Ra) i arken (buen), ved sommersolhverv.


De tolv stammer fra Israel
De tolv stammer er de tolv stjernetegn som solen passerer i sin årlige cyklus.


Det israelske flag
Davidstjernen er ikke et originalt jødisk symbol. Det er et symbol der er importeret fra den jødiske kabbala. De to blå linjer på det israelske flag er et symbol "for the waters above and the waters below", en metafor for dagen/natten og sommer- og vinterhalvåret, hvilket davidstjernen også indikerer med en opad- og nedadvendt trekant.


The greater Israel konspirationen
I Genesis (Mosebøgerne) beskrives Israel som landet beliggende "fra nilens bred til floden Eufrat" i Tyrkiet og Syrien, hvilket er en metafor for jævndøgnslinjen. Det har skabt konspirationer om at det israelske flag er et hemmeligt symbol for at zionisterne vil udvide det besatte land mod øst. Dette kunne meget vel være sandt, taget i betragtning af zionisternes hang til at udnytte bibelmetaforer for at gøre krav på fysisk landjord, men det er altså ikke det symbolikken på flaget betyder.


Israel er et af de bedste eksempler på hvor galt det kan gå, når man igennem manipulation af religion har formået at besætte et helt land og hjernevaske størstedelen af sin egen befolkningen til at tro at det rent faktisk er deres land, og at alle andre vil udrydde dem. Heldigvis vågner flere og flere, både ægte og uægte jøder, op til virkeligheden om hvordan tingene i virkeligheden hænger sammen.