SYMBOLIK

Det glemte sprog

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z Æ Ø Å
a

Activision

Activision logoet symboliserer solen i vædderens tegn (solens fødsel). Farverne symboliserer lyset fra solen og V'et er det astrologiske tegn for vædderen (Aries-The Ram), som starter 21. marts ved forårsjævndøgn. I andre logoer kan man også se det astrologiske hjul (solkorset/kompasset), der viser solens hovedpunkter i sin cyklus.

Anker

Ankeret er et symbol for den nederste del af det astrologiske hjul (waters below). Rebet der snor sig omkring ankeret er en metafor for slangen der snor sig omkring Caduceus symbolet.  

ANKH - Key of Life

ANKH symbolet (Key of life) er nøglen til at forstå principperne i den samlede oprindelige metafysik, både før og efter skabelsen af det fysiske univers. For at forstå symbolikken i ANKH symbolet er det vigtigt at vide, at de tidligste egyptere hverken dyrkede den fysiske sol, eller nogen andre former for religioner, som mange tror! De byggede deres kultur op efter deres forståelse af energiens cyklus i kosmos, så den matchede naturens love.

Det er også vigtigt at forstå, at fysikken KUN indgår som en del af den samlede metafysik! Der findes ikke både fysik og metafysik, der findes KUN metafysik

Man kan opdele symbolikken i ANKH symbolet så det er nemmere at forstå.

Før skabelsen
Ovalen, Aset "Isis" er bevidstheden (aether/inertia), den kosmiske livmoder (the womb), hvorfra torusfeltet udspringer og starter skabelsen af det ikke-fysiske univers. 

Skabelsen af det ikke fysiske univers
Skabelsen sker igennem hendes søn Horus, som i skikkelse af falken, er den usynlige sorte sol "sjælen/følelser". Dette er en betegnelse for den elektriske cyklus i sinuskurven, de usynlige vibrationer, frekvenser og bølgelængder, der senere manifesterer sig som materie i den fysiske verden. Feks. som lyd, lumen (det synlige lys).
Det er samme fænomen der starter hjertets rytme i det nyundfangne barn i livmoderen. Det er bla. derfor at jesus-kristus "sol-krydset" peger med den ene hånd op i luften (Aset "Isis"), og den anden hånd foran hjertet (den usynlige sol/soul/sjæl).

Skabelsen af det fysiske univers
I den fysiske og kødelige version, bliver Isis gravid med sønnen Horus, da hun penetreres af hendes afdøde bror og mand Osiris's penis (obelisken). Hun føder barnet Horus (solen) igennem ovalen (skedeåbningen), og han rejser sig fra vandet (fostervandet) i det røde morgengry, og spreder "lys" (lumen) over verden i sin årlige cyklus.

Heraf begreberne; illumineret, fødsel af lyset, mor og søn analogier, konge, prinsen på den hvide hest, Royal, kronesymbolet mfl.

ANKH er en af de symboler i verden der indeholder mest viden.

-Ovalen er det ikke fysiske aspekt af ANKH
-Korset er det fysiske aspekt af ANKH
-Ovalen symboliserer også det "kosmiske" æg og koglen, som er geometriske symboler der indeholder Phi (Pythagoras).
-ANKH er også det astrologiske hjul (cyklus af energi).

Arla

Arla symboliserer fødslen af solen/lyset (illuminisme). Blomsten er solen der kommer ud af ovalen. "Den egyptiske gudinde Isis der får sønnen Horus (solen).

Atlantic Council

Atlantic Council logoet symboliserer solkorset med ovalen. Det er et symbol for fødslen af lyset.

b

Baphomet

Baphomet er et af de mest mistolkede okkulte symboler der måske findes? De fleste tænker med det samme på satan, djævlen, eller ondskaben selv. Men faktisk symboliserer den en helt unik viden om universet og mennesket.

Symbolikken er hentet fra flere forskellige grene af den esoteriske og okkulte viden, men hovedsageligt fra den egyptiske gud Banebdjedet.

Gedebukken (hovedet og klovene)
Gedebukkesymbolet er det astrologiske tegn for stenbukken. En metafor for at solen, i december måned, står på sit laveste punkt i sin årlige cyklus, og dermed er "død" / uoplyst. Men stenbukken (solen) er en dygtig klatrer, og kravler med sikkerhed op på toppen af "bjerget", solens højeste punkt på himlen d. 21. juni. Her bliver den oplyst, eller til RA, som Egypterne udtrykte det.

I astrologien hersker saturn (satan) over december måned. Dette spil mellem livet og døden / solen og saturn, udtrykkes også som ORDO AB CHAO (orden ud af kaos). Solen skaber orden efter at satan har skabt kaos.

Opsatsen i panden med flammen
Symbolet for vores "spirituelle" bevidsthed. Helt nøjagtigt, er det symbolet for den 7. og øverste KRONE chakra, det ypperste symbol for den oplyste.

Pentagrammet i panden
symboliserer vores spiritualitet, samt vores byggesten; ild, vand, jord og luft.
Her skal man søge yderliger information i de Platoniske legemer (Platonic Solids). 

Kvindebryster (ikke vist på billedet)
Kvindebrysterne symboliserer balancen mellem det feminime og maskuline. Hermes og Afrodite (Hermanfrodit).

Vingerne
Vingerne er en metafor for de to hemisfærer i hjernen (de to hjernehalvdele), som skal balanceres, for at opnå oplysthed.

Engle symboliserer iht. astrologien, solens 360 vinkler (Angles) på året, og dens indflydelse på mennesket. 

Slangesymbolet på maven
Slangesymbolet på maven symboliserer Caduceus (Hermes staven) med de to kundalini energier i kroppen. Staven symboliserer rygraden hvor energien løber, og kuglen på toppen af staven symboliserer det punkt i hjernen, hvor vores bevidsthed dannes og . Helt præcist her hvor sanseindtryk bliver omdannet til virkelighedsopfattelse. Grunden til at Caduceus er placeret i skødet på Baphomet er for at symbolisere phallus (en penis), den seksuelle energi bliver til liv (lys). Frimurerne er lys dyrkere.

De op- og nedad strakte hænder
Den opstrakte hånd peger mod universet (som foroven-astrologien), mens den nedstrakte hånd peger mod jorden (så forneden-anatomien). I Hermes Trismegustus "As Above So Below", i kristendommen "ske din vilje som i himlen således også på jorden". Dette er en metafor for at kosmologien er den samme i mennesket som i universet.

Teksten på armene
På højre arm står teksten Solve (opløse), og på venstre Coagula ("stivne"). Det betyder, at noget skal nedbrydes før det kan opbygges, eller i mere direkte betydning, reinkarnation mellem fast stof og lys, liv og død, og dag og nat osv.


Gedebukken er med andre ord, det uoplyste menneske (bæstet, The Beast, 666 osv.) som regeres af saturn (satanister). Det vil man for alt i verden gerne undgå, så derfor gælder det om at opnå oplysthed/illumination.

Denne kraftfulde viden udnyttes også i praksis, specielt af visse korporationer, som manipulerer folk ind i materialismen (satanismen), igennem idolisme og trendkultur (kult-of-ur) osv. Denne viden anvendes også til kontrol af de moderne religioner. 

Hele denne Egyptiske viden fra Hermes Trismegistus er også Tempelriddernes skat.

Bayer (Monsanto)

Bayer logoet er solkorset. Bayer er firmaet der har opkøbt GMO firmaet Monsanto.

Bæltet

Det har indtil videre været umuligt at finde konkrete informationer på hvad bæltet med den finurlige lukning symboliserer, og hvor det stammer fra? Men udfra hvem der benytter symbolet, og hvilke andre symboler der ofte bruges sammen med bæltet, så er den bedste teori at bæltet har en astrologisk betydning?

Det er med stor sandsynlighed et kristent symbol "belt of truth" (sandhedens bælte), som også kan spores hos tempelridderne. Men som bekendt, så er metaforerne bag alle kristne symboler hentet i tidligere kulturer der eksisterede før religionernes indtog.
 

Teorien lyder:
Bæltet symboliserer solens årlige cyklus, eller fødsel? Metoden hvorpå bæltet spændes symboliserer "opstandelsen", solen der genopstår på ny lige efter vintersolhverv, det vi fejrer som jul (hjul) den 24. december. Den nedadvendte snip på bæltet er sandsynligvis det astrologiske tegn for stenbukken, som er det nederste tegn i hjulet?

Man ved også at Kong Edward III fra england var så inspireret af historierne om Kong Arthur og de 12 riddere om det runde bord, at han skabte sin egen ridderorden, The Most Noble Order of The Garter. Historien om ridderne om det runde bord, er en metafor for solens cyklus igennem de  tolv stjernetegn i det astrologiske hjul.

I det ny testamente nævnes the belt of truth, som en af værktøjerne i Armor of God, med teksten "The night is far spent, the day is at hand: let us therefore cast off the works of darkness, and let us put on the armour of light".

En hurtig oversættelse af den metafor kunne være "den korteste dag er i syne, og derefter går vi lysere tider i møde. Lad os derfor slippe mørkets gerninger, og gøre os klar til den lyse tid.

Bella Center

Bella Center logoet symboliserer ovalen der føder solen. C'et udgør ovalen (the womb) og prikken er solen der fødes ud igennem åbningen. Halvmånen Isis og Solen Horus.

Selve navnet BELLA betyder "smuk" (beautiful), og er i sin oprindelse en hyldest til solen når den kaster sit lys over verden. 

Bilindustrien

Her er en samling af bil logoer så man kan få en fornemmelse af hvor udbredt soldyrkelse og astrologi er i bilindustrien, og at den nok har en større betydning end de fleste regner med.

BIS (Bank For International Settlements)

BIS logoet symboliserer solens cyklus i det astrologiske hjul.

BP (British Patrol)

BP logoet symboliserer solen

Bugatti

Bugatti logoet symboliserer fødslen af solen/lyset igennem ovalen. Det omvendte E, og B i toppen er initialerne for Bugattis opfinder Ettore Bugatti, og er samtidig et skjult solkors, hvor den midsterdel af E'et viser punktet for solen/lysets fødsel ved forårsjævndøgn. Ovalen er kvindens skød med daggryets røde farve.

Burger king

Burger King logoet symboliserer solen i ovalen (solens fødsel). Brødet udgør solen og Burger King teksten udgør forårs- og efterårsjævndøgn. Den blå halvcirkel (halvmåne) er er ovalen (Isis).

c

Caduceus

Caduceus, eller Hermes staven, symboliserer den øverste del af det astrologiske hjul. Analogien i symbolet gælder både for principperne i astronomien, anatomien og energiens cyklus.

Den astronomiske analogi:
-Vingerne symboliserer de to kvartaler i sommerhalvåret, den periode hvor der er mere lys end mørke.
-Kuglen på toppen af staven symboliserer solen på sit højeste punkt (krebsens tegn) i sin årlige cyklus.
-Staven symboliserer sommer- og vintersolhverv (Obelisken, Osiris, penis osv.), bunden er stenbukkens tegn 21. dec, og toppen er krebsens tegn 21. juni. 
-Slangerne (serpents) symboliserer den energi (frekvens) der rejser sig sammen med solen.


Den anatomiske analogi:
-Vingerne symboliserer de to hjernehalvdele
-Kuglen på toppen af staven symboliserer vores bevidsthed 
-Staven symboliserer rygraden
-Slangerne (serpents) symboliserer den elektriske puls i kroppen, samt vener og blodårer.

Energi analogi:
-Vingerne symboliserer start og stop punkterne for en energicyklus
-Kuglen på toppen af staven symboliserer max stadiet af energicyklussen
-Staven opdeler energicyklussen i tiltagende og aftagende
-Slangerne (serpents) symboliserer sinuskurven (den elektriske puls)

Caduceus er lavet med inspiration fra den egyptiske soldisk med vinger, og er også den græske gud Hermes, som er hentet fra den egyptiske gud Thoth.

Cancer (krabbens tegn)

Cancer -69- er symbolet for at solen passerer sit højeste punkt i sin årlige cyklus, øverst i det astrologiske hjul. Cancer er det samme som krebsens tegn. 

-Tallet 6 er et symbol for solen i den øverste halvdel af det astrologiske hjul
-Tallet 9 er et symbol for solen i den nederste halvdel af det astrologiske hjul
-Tallet 69 (som ligger på siden) er et symbol for solen der har rejst sig fra forårsjævndøgn (21. marts), og nu begynder at dale mod efterårsjævndøgn (23. september). Solens ark.

-Krebsen (Crab) er hentet fra den egyptiske Scarab (skarabæ). -s-CARAB, CRAB, KRAB-be.
-Oprindeligt var krebsens tegn en enhjørning (Unicorn).

Capital One

Capital One logoet symboliserer fødslen af solen/lyset. One "den eneste ene" er ovalen "Isis/kvindens skød" som føder solens ark "solen/lyset/Horus"

Cartoon Network

Cartoon Network logoet er frimurernes skaktærnede gulv.
Gulvet symboliserer "det nederste punkt", "udgangspunktet", "kaos", "dualitet", som bliver gjort synonym med barnet og børne tv. De små kaos børn der lige er trådt ind på gulvet, og nu skal lære at blive voksne og oplyste.

Castle Rock Entertainment

Castle Rock Entertainment logoet symboliserer "fødslen" af solen (Dawn of a new day). Navnet Castel Rock er en metafor for "hjørnesten", som er solen i krebsens tegn i astrologien (solens højeste punkt). Fyrtårnet (light tower) er et penis symbol for Osiris der gør Isis (månen) gravid, og sammen får de den nyfødte søn Horus (solen). Vandet symboliserer Vesica Pisces (fiskenes tegn), "fostervandet".

Catepillar

Catepillar (CAT) logoet symboliserer hjørnestenen (den gule pyramide), som er et symbol illuminisme.

-En teori er at A'et er kvindens skød hvorfra lyset fødes? Denne teori skyldes at CAT logoet ofte ses med en kvinde ovenpå pyramiden, og beklædning hvor A'et sidder i kvindens skød.

CBB Mobil

O'et i CBB Mobil logoet symboliserer solen. Det samme gør dres maskot, i skikkelse af en rund, gul og behåret bamse.

Chanel

Chanel logoet symboliserer kvindens skedeåbning "fødselskanalen" (ovalen) i Vesica Pisces symbolet, som også er fiskenes tegn i astrologien. Ordet Chanel betyder "kanal" (Channel), den kanal hvorfra solen/lyset fødes. 

Chase

Chase logoet symboliserer et svastika (hagekors), som er et symbol for solen. Samtidig er logoet udformet som en oktagon (ottekant), hvilket symboliserer isis stjernen (samme som et malteserkors). Ottekanten er de internationale centralbankers varemærke.

Chase Corporation

Chase Corporation logoet symboliserer fødslen af solen/lyset (illuminisme). Den sorte halvcirkel symboliserer mørket "månen/Isis/livmoderen", og prikkerne er solen/lyset/Horus. Chase Corporation har placeret sig selv i centrum som solen.

Chevron

Chevron er helt grundlæggende et symbol for illuminisme.
Navnet Cheveon kommer fra Caprio/Chèvre (gedebuk), som i overført betydning er "solens/lysets genopstandelse efter vintersolhverv". Den blå og røde pil symboliserer øverste og nederste del af det astrologiske hjul. Begge pile peger mod den korteste dag på året, hvor solen/lyset "genopstår" for igen at blive født på ny ved forårsjævndøgn 21 marts.

-I esoterisk symbolisme er den røde og blå farve metaforer for "ild og vand" (fire and water).
-I astrologien er stenbukken (Capricorn) et symbol for at lyset "klatrer".
-Egyptiske Osiris, Capricorn, Gedebukken og Chevron symboliserer alle det samme.

Cirque du soleil

Cirque du Soleil logoet symboliserer fødslen af solen/lyset (illuminisme). Ovalen er Isis der føder Horus (solen) fra hendes skød (vandet). "The light comes out of the water" morgengryet.

Citibank

Citibank logoet symboliserer solopgangen, solens fødsel (Dawn of a new day) imellem de to søjler, forårs- og efterårsjævndøgn, og vædderen og vægten i det astrologiske hjul. 

Coca Cola

Coca Cola logoet symboliserer solens/lysets fødsel. C'et i Cola laver en krølle (et O) som penetrerer ovalen i L'et. O'et er en metafor for Osiris der penetrerer Isis der føder sønnen Horus. Den røde baggrundsfarve er lyset fra morgensolen. Den buede linje under skriften symboliserer vand for moderens skød "Maria/ isis".

-Flaskens form symboliserer kvindens krop, en metafor for den egyptiske gudinde Isis.

Council On Foreign Relations (CFR)

Logoet symboliserer en hyldest til solen. Den hvide hest symboliserer månen i krebsens tegn, hvilket er en metafor for solen på sit højeste punkt i sin cyklus. Den udstrakte arm (heil) rækker ud efter lyset. Heil, hallo, hej osv. er alle rodbetydninger af Halo (lyset).

-VBIQVE (Ubique) betyder "overalt" eller "allestedsnærværende" og er højest sandsynligt en hentydning til lyset.

d

Datsun

Datsun betyder solen, som symboliseres med den røde cirkel. Datsun skiltet markerer jævndøgnspunkterne, som aer vædderens- og vægtens tegn i astrologien. Der hvor solen bliver født og dør. 

David stjernen

David stjernen består af en opadvent maskulin- og en nedadvent feminin trekant, som tilsammen udgør en stjerne.

Den opadvendte trekant symboliserer maskulinitet (elektricitet), og den nedadvente trekant symboliserer det feminine (di-elektricitet). Man kan også bruge sol og måne, eller egyptiske Isis og Horus. Det vigtigste er at man forstår at symbolet oprinder fra soldyrkelse i Egypten. Yin og yang symbolet er østens version.

Frimurerne
Sekskanten symboliserer frimurernes 33 grad. Hver trekant udgør tre hjørner, 3+3 er 33. Symbolet bliver både brugt af zionisterne og frimurerne, fordi den grundlæggende viden bag symbolet oprinder fra den samme grundlæggende viden i astrologien, og dyrkelse af solens cyklus i Egypten. Den jødiske Tora kan oversættes til "cyklussen i det astrologiske hjul". Selvom jøderne og frimurerne deler symbol, så har det ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre.

Jøderne og zionismen
David stjernen har intet med den oprindelige judaisme at gøre, den er først blevet indført af zionisterne i 1897 

Det israelske flag
Davidstjernen og de to blå linjer på det israelske flag er et symbol "for the waters above and the waters below", en metafor for den øverste og nederste del af det astrologiske hjul), hvilket davidstjernen også indikerer.

The greater Israel konspirationen
I Genesis (Mosebøgerne) beskrives Israel som landet beliggende "from the brook of Egypt to the Euphrates". Det har skabt konspirationer om at Israel prøver at udvide deres besættelsesområde mod øst, til floden Euphrates. Sandheden er at Israel i biblen intet har at gøre med et fysisk stykke land. Israel er en metafor for den øverste halvdel af det astrologiske hjul "The promised land". Nilen og Euphrates er metaforer for the waters above and water below, det astrologiuske hjul.

En anden sandhed er at Zionisterne bevidst fortolker den astrologiske viden bogstaveligt, for at retfærdiggøre besættelsen af Palæstina. Israelerne og jøderne ved ikke at de bliver manipuleret af persisk-romerske kræfter, som ingen religion har, men er konverteret til jødedommen af politisk-strategiske årsager.

De Danske Spritfabrikker

Logoet symboliserer solen og månen, med tempelriddernes malteserkors placeret i solen (illuminisme).  

-Aalborg Akvavit snaps bærer tempelridderkorset i ovalen.
-Gærpakkerne er også forsynet med et tempelridderkors i ovalen.

Historie
De Danske Spritfabrikker blev senere opkøbt af et Joint Venture mellem Arcus Gruppens hovedejer Ratos og A. Enggaard. Læg mærke til symbolikken i deres logoer!

-Arcus symboliserer solens ark, som også er det samme som den øverste halvdel af det astrologiske hjul.
-Ratos symboliserer solen og månen med opdelingen af O'et "fra mørket ud i lyset".
-A.Enggaard symboliserer det altseende øje "lyset/solen", over vandet "mørket/månen".

Det ovale værelse

Det ovale værelse i det hvide hus (præsidentens kontor) repræsenterer kvindens skedeåbning, hvorfra "solen/lyset" fødes. Symbolikken er hentet i den egyptiske fortælling om gudinden Isis der får sønnen Horus (solen). Præsidenter med forbindelse til den internationale solkult dekorerer ofte værelset med sol symbolik. Feks. tæpper der symbolisere solen, som bliver født igennem den feminine ovale åbning. Lyset fødes! 

Disk med hul

Disken med hul i midten er også kendt som bi (jade) diskgenetisk disk og p disk mm. Den er grundlæggende et symbol for totalitet, eller den samlede metafysik med skabelsen som resultat. Med andre ord hvordan energi cyklussen i kosmos fungerer.

Diskens cirkelform symboliserer den uendelige cyklus, og hullet i midten symboliserer di-elektricitet (Aether) hvorfra skabelsen af det fysiske univers udspringer (representeret som selve disken af fysisk materiale). Den genetiske disk (den grå) fra sydamerika symboliserer skabelsen på den ene side, og "døden", tilbagevenden til Aether, på bagsiden. Ved at vende disken igen og igen imiterer man energiens uendelige cyklus.

Disken er i årtusinder blevet mistolket som "himlen" (heaven) og er oftest blevet brugt ved begravelser af dynastiske kejsere.

Disney - intro

Disney slottet symboliserer solen i krebsens tegn. Tårnene der er markeret med flag er de seks stjernetegn i den øvre halvdel af det astrologiske hjul, hvor det højeste tårn er krebsens tegn, der hvor solen står højest på himlen i sin årlige cyklus (den oplyste eller illuminerede).

Symbolismen i Disney introen:

-Videoen starter med at vise morgenstjernen sirius (den egyptiske gudinde Isis der er mor til Horus (solen).  
-Spiret symboliserer Osiris penis der gør Isis (sirius) gravid.
-Efter fyrværkeriet (Osiris udløsning), bliver solen født og morgengryet titter frem (Dawn of a new day).
-Klokkeblomst bruger sit tryllestøv til at vise solens ark/bue, og vejen til vædderens tegn (aries), der hvor solen og lyset fødes.

Disney - Løvernes konge

Løvernes Konge symboliserer fødselen af solen og illumination. Det er ingen hemmelighed at Walt Disney var besat af dyrkelse af lyset, samt sexakten imellem Isis og Osiris, der leder til fødslen af solen Horus "illumination". 

-Lion King er en metafor for "solen er kongen".
-Solen over horisonten symboliserer det altseende øje (illumination) med sine stråler over skyen.
-Løven på baggrunden har et lukket øje (månen/mørket), og det synligt øje er solen "dagen".
-Næsen på løven er formet som en kvindelig figur, en metafor for Isis som står midt imellem månen og solen. Isis er "the queen of heaven between night and day" (himlens dronning over nat og dag).
 

Dollartegn

Dollartegnet symboliserer den egyptiske gudinde Isis. Kræfterne bag det internationale banksystem dyrker astrologi og den egyptisk Isis og Horus mytologi. Isis er mor til Horus (solen).

DreamWorks

DreamWorks logoet symboliserer månen Isis, med sin lille dreng Horus "solen" i maven (the womb), som sidder og fisker efter lyset i vandet "fostervandet". 

Duen

Duen symboliserer den egyptiske soldisk, eller nærmere betegnet månen i krebsens tegn, som er en metafor for solen på sit højeste punkt (illuminisme). Duen er ofte placeret over hovedet på Jomfru Maria stående i halvmånen, som en metafor for den egyptiske gudinde Isis.

-I 007 James Bond - For Your Eyes Only er due-syndikatet en kriminel organisation. 
-Duen og den hvide hest med vinger symboliserer det samme.

e

Egeblade

Egeblade er oftest et symbol for den græske gud Zeus, som også er den romerske gud Jupiter, og metaforen bag planeten Jupiter i astrologien.

Europa logo

Europas logo er solen. Folkenen bag stiftelsen af den europæiske union tilhører den internationale solkult, som dyrker astrologien baseret på egyptisk dyrkelse af solen.

f

Fabian Society

Det røde Fabian Society logo symboliserer "socialisme". På et mosaikvindue tilhørende organisationen, er Sidney Webb og Edward R. Pease mfl. i gang med at bygge "den nye verden". Ovenover symboliseres taktikken med en ulv klædt i fåreklæder.

-Den tidligere engelske premiæreminister Tony Blair har udtrykt at "New Labor står i intellektuel gæld til Fabian Society".

Fidelity

Fidelity logoet viser tydeligt pyramiden, solen og the blazing star i baggrunden. Det er en metafor for Osiris, Isis og Horus.

-Navnet Fidelity betyder "trofast overholdelse af sandheden/virkeligheden"

Fjerde dimension (Tesseract)

Der findes ingen 4. dimension i det fysiske univers! 4D kuben, og hele polymikken om en 4. dimension, er et forsøg på at kvantificere "synliggøre" Aether fænomenet fra Charles Proteus Steinmets di-electric field from inertia. 
Aether fænomenet hører ikke under den fysiske lov, og kan derfor ikke visualiseres. Dette er også et af de grundlæggende problemer med kvantefysikken.

Svaret og forståelsen for Aether skal findes i feltmekanikken "magnetisme"!

Flower of Life

Flower Of Life symboliserer skabelsen af materie (fast stof/liv), som er den samme i hele universet, uanset om der er tale om en celle eller en stjerne! Flower of Life symboliserer ikke princippet bag den skabende kraft (feltet), som mange tror, men kun effekten af feltet.

Hermes Trismegistus
Betegnes det som "mikro- og makrokosmos" og "As Above So Below" (som foroven således også forneden).

Kristendommen
I fadervoren nævnes det som "ske din vilje som i himlen således også på jorden"

g

General Electric

General Electric logoet symboliserer solkorset "svastika".

Gillette

Gillette symbolikken kan i den grad relateres til dyrkelsen af "sexakten" mellem egyptiske Isis, Osiris og deres resultat Horus (solen). For at forstå den skjulte Gillette symbolik, skal man tænke; G=Isis, knive=Osiris, lys=Horus.


-G'et og i'et i Gilette teksten udgør to skjulte knivblade (razors) der peger ind i G'et (ovalen/isis womb)
 
-Gillette kommer af jilt,  hvilket betyder "en skøge/tøs/kvinde der først giver håb, hvorefter hun bedrager". Dette er en tydelig metafor for den babylonske gudinde Ishtar/Astarte, som også er gudinden Venus (Isis).

-Det enkeltstående G symboliserer "skarp" med lysglimtet, hvilket også kan være en metafor for solen over arken, eller solen der rejser sig fra livmoderen (the womb).

-Venus skraberen viser "kniven" (Osiris penis) mellem kønslæberne (dette er kun en teori).

-O'et i Fusion logoet symboliserer Osiris og Isis der "fusioneres" og lyset (solen) bliver født. Den blå halvmåne er en metafor for Isis. 

-G'et i The Gillette Company vises også med knivene (Osiris penis) der penetrerer ovalen (isis).


Gillettes reklamesang fra 80erne er også en hyldest til solen, og dens mor (venus/Isis), "The Best a Man Can Get".


Her er teksten:
You looking sharp, you looking good, you-ve come so far
"du (solen) skinner, du ser godt ud, du er kommet så langt (endelig blevet født)"

We know how to make, the most of who you are.
"Vi ved hvordan vi skaber, det meste af hvem du er"

Father to sun, it’s what we always done
"Osiris til Solen, er det vi altid gør"

Gillette the best a man can get
"En "venus", det bedste en mand kan få"
(læg mærke til at der altid er vand "fostervand" når der synges Gilette, og kvinden kun kommer når der synges "The Best a Man Can get"!)

Im so many faces, it’s plain to se.
"Jeg (solen) er så mange ansigter, det er lige foran øjnene på dig"

We give you all we have to give, For all a man can be.
"Vi giver dig alt vi har at give, for alt det en mand kan være"


Where the razors (rays is) strong, your the champion.
"Der hvor solstrålerne er stærke, er du helten"

Gillette the best a man can get... 

Man kan vel kun give Gillette ret!?

Procter & Gamble som står bag Gillette, bruger også selv halvmånen (isis/venus) og the womb (solen i livmoderen) som deres logo. Firmaet benytter praktisk talt solsymbolik i alle deres produkter!

Goodyear

Goodyear logoet symboliserer solen. Good er "gud" solen/Horus og Year er solens årlige cyklus. Teksten er også gul som solen. Originalt var baggrunden på logoet blå, et symbol for vandet (isis mor til solen/Horus). Vingen på skoen symboliserer den græske gud Hermes.

Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel logoer symboliserer solen/lyset (illuminisme).

Gulf

Gulf logoet symboliserer solen, hvor teksten gulf symboliserer punkterne for forårs- og efterårsjævndøgn (øverste og nederste halvdel af det astrologiske hjul). Teksten Gulf antyder at man henter olien i den persiske golf.

Guy Fawkes masken

Guy Fawkes var en jesuit agent fra 1600 tallet, som er kendt for at planlægge et attentat -The Gunpowder Plot- mod det engelske parlament og kongen, for at bremse reformationen i England. Masken er derfor blevet et symbol på revolution.  

h

HBO

HBO logoet symboliserer solen. O'et er det astrologiske tegn for solen.

-HBO Family symboliserer regnbuen, som er en metafor for solens ark (bue), hvilket vises med den gule bue. Solen er O'et i NBO.

HDFC Bank

HDFC logoet er et sol symbol, kombineret med et malteserkorset (tempelridder symbol). Den røde "firkant" med en blå prik i midten, er det astrologiske symbol for solen. Hakkerne der bryder den røde firkant, er solens cyklus i det astrologiske hjul (solens fire nøglepunkter i den årlige cyklus). 

Hellige gral

Den hellige gral er en metafor for den usynlige hyperboloid i center af torus feltet. Det er en urgammel viden om energi der kan spores meget længere tilbage end de kendte religioner. Hyperboloiden er formet som et timeglas, eller som hullet i en doughnot, og er grundprincippet i universets to byggesten, di-elektricitet (den usynlige kraft) og elektricitet (den synlige kraft).

Den er også kilden til principperne bag kraften i magnetismen og tyngdekraften, og den "energi" der får vores hjerte til at slå. Den overordnede forståelse kan erhverves ved studier af felt mekanikken, som ikke må forveksles med det elektromagnetiske felt!

Myten om at gralen giver evigt liv er en metafor for at energien i universet kører i evige cyklusser, og aldrig kan "slåes ihjel". Det er også her metaforen om inkarnation og reinkarnation oprinder.

Hermes

Hermes er den græske metafor for den egyptiske gud Thoth. Thoth er tanken og hukommelsen, som er budbringer for bevidstheden (den højere bevidsthed).  

Hesten

Heste symboliserer i langt de fleste tilfælde solens årlige cyklus i det astrologiske hjul. Hvis der sidder en rytter på hesten, så skal rytteren som regel altid tydes som et separat symbol.


Pegasus
Den hvide hest med vinger er grundlæggende et symbol for månen i det astrologiske tegn krebsen, hvilket er en metafor for solens højeste punkt på året (den oplyste/illumninerede). Vingerne er et symbol for at "flyve" fra mørket ind i lyset, eller fra natten til dagen, at blive illumineret/oplyst (Babylonsk sun worship).Enhjørning (Unicorn)
Den hvide hest med med et snoet horn i panden er grundlæggende et symbol for månen i det astrologisk tegn krebsen, hvilket er en metafor for solens højeste punkt på året, den oplyste/illumninerede), årets lænste dag, solens højeste punkt osv. Det snoede horn kan sammenlignes med de to slanger der snor sig i caduceus symbolet og fører til oplysthed. Bemærk at en enhjørningen har klove istedet for hove, hvilket symboliserer stenbukken på årets korteste dag. Overordnet symboliserer enhjørningen solens vandring fra vintersolhverv (korteste dag), til sommersolhverv (længste dag).

-En enhjørning med regnbuens farver, symboliserer regnbuen, som er en metafor for solens ark/bue.
-Hornet i enhjørningens pande symboliserer også "et hjørne", solen der runder et hjørne efter at have nået den højeste position i sin årlige cyklus.

Læs også om Baphomet.

 

 

Hest med hestevogn
En hestevogn (karet) er oftest et symbol for solen der trækkes rundt i det astrologiske hjul. Derfor bliver de royale ofte kørt i guld karet. Karet "karat" det mest skinnende objekt (solen). Andre gode eksempler er solvognen og julemandens kane der bliver trukket henover himlen af rensdyr (rensdyrene symboliserer solens fire kardinale punkter).


Religion
De fire apokalyptiske ryttere (The four horsemen) er de fixerede (krydskvartaler) højdepunkterne i årstiderne.

 

Hvid hest 
Solens vandring igennem foråret (vædderen-, tyren- og tvillingernes tegn). Symboliseres også med en okse (tyren), or den egyptiske skarabæ.

 

Rød hest 
Solens vandring igennem sommeren (krebsen-, løven- og jomfruens tegn). Den længste dag på året (Krebsen), hvor solen står højest på himlen. I egyptologien symboliseres det med Ra og skarabæen. Symboliseres også med løven.

 

Sort hest 
Solens vandring igennem efteråret (vægten-, skorpionen- og skyttens tegn). Symboliseres også med en skorpion (tidligere en ørn).

 

Grå/grøn hest 
Solens vandring igennem vinteren (stenbukken,- vandbæreren- og fiskenes tegn). Symboliseres også med vandbæreren.

Hitler Jugend

Hitler Jugend logoet symboliserer den nyfødte sol (Horus) der fødes fra vandet (isis) og rejser sig over horisonten. Symbolikken er at de unge skal arbejde sig op fra bunden og blive "oplyste".  

Horus øje

Horus øje stammer fra egyptologien og symboliserer de oprindelige principper i metafysikken, igennem den sorte pupil i øjet (den sorte sol). Sol er også Sjæl, og er "motorvejen" mellem bevidstheden og det fysiske univers. Den tekniske forklaring er forbindelsen mellem di-elektriske (antistof) og elektrisk energi (fast stof), som er de eneste to grundprincipper i universet. Fænomenet er også kendt som »det 3. øje«.

Electricitet = Den materielle verden, ting man kan observere, måle, veje osv.
Di-elektricitet "magnetisme" = Bevidsthed, anti materielt, ikke målbare fænomener som feks. det fænomen der starter en tankevirksomhed i hjernen. 

Øjet symboliserer den oplyste eller illuminerede, og ses ofte i forbindelse med firmalogoer og andre illustrationer der kan relateres til frimureriet. Hold feks. et godt øje med sceneshowet næste gang der sendes Melodi granprix i tv!

Ved solformørkelse kan man observere det magnetiske felt udenom koronaen.

Høje hæle (stiletter)

Man hylder ganske enkelt "gedebukken" når man går i stillethæle. Høje hæle (stiletter) er et babylonsk symbol der hylder stjernetegnet stenbukken (gedebukken), som klatrer mod det højeste punkt på bjerget. Dette er en metafor for solen, som anses for død i stenbukkens tegn i vintermånederne, men som altid klavler op mod sit højeste punkt på sommeren. I vinterhalvåret dyrkes "satanismen" og gedebukken (planeten saturn i stenbukkens tegn). Det symboliseres også med den røde farve, begærlighed, erotik, det kødelige, materialisme osv. Fænomenet omtales også som "Whore of Babylon" (Luderen fra Babylon).

Senere i historien bliver høje hæle dog gjort til et modefænomen af Catherine de Medici (fra Medici bankdynastiet, gift med den franske konge) og fik nu en mere praktisk betydning. Hælene blev nu designet så de forlængede benene, så man fremstod højere. 

HSBC

HSBC logoet er skjult malteserkors (tempelriddersymbol) kombineret med sol symbolik. Logoet består af fire indre trekanter som udgør det astrologiske hjul (solens cyklus). De to røde "pile" på hver side symboliserer henholdsvis solopgang (solens fødsel) tv, og solnedgang th.

-HSBC (Hongkong and ShanghaiBanking Corporation) er en af verdens største multinationale banker, som blev store på finansiering af opiumsmugling fra østen under det engelseke imperium. 

Huawei

Huawei logoet symboliserer solopgangen bag en pyramide (Dawn of a new day). De hvide linjer udgør solen, og den røde farve symboliserer morgengryet. De syv solstråler opdeler de seks øverste stjernetegn i det astrologiske hjul, og genskinnet i toppen af logoet, symboliserer solen på sit højeste punkt i krebsebns tegn.

Den officielle forklaring er at logoet forestiller en blomst, hvilket navnet Huawei også betyder.

Hydro Texaco (YX)

Hydro Texaco logoet symboliserer feminim og maskulin. YX er henholdsvis et Y- og X-kromosom (isis og Horus). I 2006 blev Hydro Texaco opkøbt af Reitangruppen som omdøbte firmaet til YX Energi. 

-Ordet Reitan i Reitangruppen betyder "cyklus/gentagelse", hvilket hentyder til solens cyklus, som også fremgår af deres logo.

i

Illuminati

Symbolet for illuminat er en ugle, og IKKE pyramiden med øjet som mange fejlagtigt tror! Uglen symboliserer klogskab og snedighed. 

Bavarian illuminati blev stiftet af jesuitten Adam Weishaupt d. 1. maj 1776 (Mayday) i Inglostadt, Tyskland. Planen var at udrydde statsreligionerne, men de blev opdaget. Herefter blev illuminati bandlyst og medlemmerne sivede herefter ind i frimurerlogerne, som de langsomt infiltrerede.

ISIS - Science and Technology Facilities Council

Science and Technology Facilities Council's logo symboliserer solen i krebsens tegn (den illuminerede), eller solen i vædderens tegn (solens fødsel) Dawn of a new day.

Israelske flag

Davidstjernen og de to blå linjer på det israelske flag er et symbol "for the waters above and the waters below", en metafor for den øverste og nederste del af det astrologiske hjul. 

David stjernen
David stjernen består af en opadvent maskulin- og en nedadvent feminin trekant, som tilsammen udgør en stjerne. Den opadvendte trekant symboliserer maskulinitet (elektricitet), og den nedadvente trekant symboliserer det feminine (di-elektricitet). Man kan også bruge sol og måne, eller egyptiske Isis og Horus. Det vigtigste er at man forstår at symbolet oprinder fra soldyrkelse i Egypten. Yin og Yang symbolet er østens version.

Jøderne og zionismen
David stjernen har intet med den oprindelige judaisme at gøre, og blev først indført af zionisterne i 1897, som har hentet symbolet i kabbalaen og frimureriet.  

Frimurerne
Sekskanten symboliserer frimurernes 33 grad. Hver trekant udgør tre hjørner, 3+3 er 33. Symbolet bliver både brugt af zionisterne og frimurerne, fordi den grundlæggende viden bag symbolet oprinder fra den samme grundlæggende viden i astrologien.

The greater Israel konspirationen
I Genesis (Mosebøgerne) beskrives Israel som landet beliggende "from the brook of Egypt to the Euphrates". Det har skabt konspirationer om at Israel prøver at udvide deres besættelsesområde mod øst, til floden Euphrates. Sandheden er at Israel i biblen intet har at gøre med et fysisk stykke land. Israel er en metafor for den øverste halvdel af det astrologiske hjul "The promised land". Nilen og Euphrates er metaforer for the waters above and water below i det astrologiuske hjul.

En anden sandhed er at Zionisterne bevidst fortolker den astrologiske viden bogstaveligt, for at retfærdiggøre besættelsen af Palæstina. Israelerne og jøderne ved ikke at de bliver manipuleret af persisk-romerske kræfter, som ingen religion har, men er konverteret til jødedommen af politisk-strategiske årsager.

j

Jeudan

Jeudan logoet symboliserer hjørnestenen i arken (illuminisme).  Venstre side af bygningen symboliserer mørket "månen/Isis" med lys i vinduerne, og højre side symboliserer lyset "solen/Horus".

Jomfru Maria

Jomfru Maria (Virgin Mary) er grundlæggende et symbol for det feminine og fertilitet, især kvindes skede (hende der skaber liv). Hun er en metafor for den egyptiske gudinde Isis. 

Betegnelsen "jomfru" er hentet i stjernetegnet jomfruen i det astrologiske hjul, og de tolv stjerner der omkranser hendes hoved er de tolv stjernetegn som solen bevæger sig igennem. 

Menustration "månestration" er kvindens månedlige cyklus som følger månens cyklus.Astrologien
Jomfru Maria symboliseres med månen, månens gudinde (Maria Magdalena er venus, solens "elsker").
Blodmåne (Blood Moon), Blody Mary, Rosemary, Lady of the Rosary er månen når den er rød.

Religion
Jomfru Maria er mor til sin søn Jesus (solen).

Egyptologien
Jomfru Maria er den egyptiske gudinde Isis, mor til Horus (solen)
Den Egyptiske hieroglyf for vand er M (en bølge). Det samme gælder N og Z (et N der er væltet om på siden).

Teknisk forklaring 
Maria kommer af ordet Mare og betyder vand (Maritim, Marine, Majestætisk, Magisk). Livet kommer ud af fostervandet osv.
Ordet Mother (mor) kommer også fra water/matter (vand/stof/liv).
Jomfru Maria (Isis) er en metafor for di-elektricitet, som "føder" elektricitet.

Det kan også meget vel være Jomfru Maria (Isis) som har givet liv til teorien om at alt liv er opstået fra "havet"? Og med sikkerhed fra "det hellige vand".

Vatikanet, eller "the Holy See" som det hedder, bliver ofte tolket som "den hellige stol", som i virkeligheden er en metafor for "det hellige hav", altså en juritstriktion af vandet (sø-og handelsret).
Den Romersk Katolske kirke dækker sig under atvære en kristen religion, men er i virkeligheden et handelsimperium opbygget omkring astrologi, med Jomfru Maria som frontfigur.

k

Kodak

Kodak logoet symboliserer solopgangen over en pyramide (illumination). Linjerne i bunden symboliserer vandet "moderens skød". Fødslen af lyset.

-Retro logoet med kodak skrevet i en "sol", er efter kodaks eget udsagn et lysbilledeapperat set ovenfra!

Kogle

Koglen symboliserer bevidsthed. Grunden til at man har valgt at bruge koglen som symbol for bevidstheden, skyldes primært at koglens geometriske form viser summen a Phi (universets byggesten). Men også fordi at den gyldne sektion (Fibonacci spiralen) fremtræder i koglens opbygning.

Det er samme viden symboliseres også med ægget, og den græske filosof Pythagoras trekant.

At koglen er et symbol for koglekirtlen i hjernen, er et New Age fænomen! Det var filosoffen og atomisten René Decartes, der i 1600 tallet, fremsatte hypotesen om at koglekirtlen er bindeleddet mellem krop og sjæl. 

Kors

Korset er symbolet for jævndøgn og solhverv og er en del af solkorset. Solkorset er det samme som det astrologiske hjul og definerer solens cyklus over dagen og året.
Jesus på det kristne kors symboliserer at lyset (guds søn=sol) er korsfæstet i sin cyklus i det astrologiske hjul.
Korsets lodrette linje symboliserer ild (lys) og vandret er jord (fast stof). Korset er kun en del af den komplette viden om elementerne, som er samlet i ordet ATOM (Alfa og Omega).
Bogstavet T er også et kors

Krans

Kransen er grundlæggende et symbol for solens årlige cyklus, og er typisk lavet af olivenblade, laurbærblade, kornstrå eller egeblade. Kransen er også et gammelt græsk symbol for fred og-eller sejr. Efter den romerske republik forvandles til det hellige romerske imperium får kransen dog mere betydning af "sejr til imperiet".  Ideen til krans symbolet oprinder fra egyptisk dyrkelse af solen, med Horus og skarabæen med vinger. Se også solkors

I dag symboliserer kransen oftest tilhørsforholdet til den moderne version af det "romerske imperium" aka globalismen, som bygger på gamle venetianske/persiske systemværdier.

Kristusmonogram

Kristusmonogrammet (Chi-Rho symbolet) er en metafor for det astrologiske hjul. X'et opdeler krydskvartalerne (årstiderne) og P'et er den lodrette linje for sommer og vinter solhverv. Buen i P'et viser i hvilken retning hjulet skal læses.

Krydset (X) er det samme som korset = Kristus.

A'et (Alfa) indikerer forårsjævndøgn 21. marts og Ω (Omega) vinterjævndøgn 21. september. Hele denne symbolik er dog kun baseret på den hedenske dyrkning af solen. Den bagvedliggende symbolik stikker langt dybere, og handler grundlæggende om hvordan energicyklusserne i kosmos fungerer. Alfa er startpunktet for en energi cyklus og Omega er slutpunktet. 

Krone

Kronen (Crown) symboliserer solens højeste punkt i sin årlige cyklus (solen i krebsens tegn), som også er et symbol for den oplyste, eller illuminerede. Når solen står på det højest punkt i sin ark/bue i det astrologiske hjul, er den Royal. Det hele er baseret på urgammel egyptisk astrologi, som er blevet til en litterær dyrkelse af solen i den moderne internationale solkult.

Ku Klux Klan

Ku Klux Klan logoet symboliserer solkorset, og den røde dråbe i midten er kristu blod. 

-Ku Klux Klan betyder Kuklux klanen (cirkel klanen). 

Kuppel

Kuppel (Dome) betyder "huset" og symboliserer det astrologiske hjul "det store hus over os", hvor solen er den afgørende figur (lyset der kommer ind i toppen af kuplen). 

Symbolikken er samtidig også indersiden af hovedet "det indvendige hus", den højere bevidsthed (illumination). Man kan betragte kuplen som en 3D version af arken (buen).

Af ordet "Dome" kommer; Domestic (indenlandsk), Domas, Dominere, Dom, Dømme (bedømme) osv.

Farao betyder også "det store hus"!

l

Lancia

Lancia er et symbol for solen. Ordet "Lancia" kommer fra latin og betyder "light spear" (Lys spyd), hvilket er en metafor for Osiris's erigerede penis, som gør Isis gravid, hvorefter hun føder Horus (solen). Spyddet er også placeret nøjagtig på det punkt i hjulet hvor solen fødes ved forårsjævndøgn. Hjulet i baggrunden symboliserer solens cyklus i det astrologiske hjul.

Bemærk at den litterære og “kødelige” dyrkelse af den fysiske sol, ikke er den grundlæggende betydning bag den oprindelige egyptiske metafysik!

Lancome

Lancome symboliserer "ankomsten" af den eneste ene (The one). Der hentydes til lyset (sønnen/solen) som ankommer ud gennem moderens skedeåbning (ovalen). O'et er markeret for at fremhæve ovalen, som er skedeåbningen. Symbolikken kommer fra historien med egyptiske Isis og Horus.

Lays

Lays logoet symboliserer solen der er opdelt af forårs- og efterårsjævndøgn (øverste og nederste halvdel af det astrologiske hjul). 

Lipton

Lipton logoet symboliserer solen. Den røde baggrund deler solen i to halvdele, som symbol for forårs- og efterårsjævndøgn. Solopgang og solnedgang.

Loreal

L'Oréal logoet symboliserer solens og lysets fødsel. O'et er ovalen (skedeåbningen) hvorfra virkeligheden "Real-iteten" skabes. Åbningen hvorfra lyset (sønnen) manifesterer sig. Symbolikken er hentet i historien om Isis og Horus i Egypten.

Lotus

Lotus logoet symboliserer solen. Lotusblomsten er en "solblomst" hvilket symboliseres med den gule sol i baggrunden. 

Løven

Løven er et symbol for solen, hvilket også er derfor den ofte ses med en bold under poten. Løven som sol symbol stammer fra Persisk/Babylonsk soldyrkelse, og løven dukker senere op i Venedig, hvorfra den udbredes med oligarkiet til vest europa. Symbolet ses også som Griffen i Fønikien, det gamle Canaan (nu Libanon og Israel).

Lucasarts

Lucasart logoet er et sol symbol, som samtidig viser øjet for den oplyste (illuminerede).
Skaberne af dette logo har været kreative, for symbolet viser også månen (Isis) der holder sin nyfødte søn Horus (solen) i armene (Jomfru Maria og Jesusbarnet).

m

Malteserkors

Malteserkorset symboliserer de fire hovedpunkter i solens årlige cyklus i det astrologiske hjul. Forårs jævndøgn, sommer solhverv, efterår jævndøgn og vinter solhverv. Selvom tempelridderne udgav sig for at være kristne korsfarer, så dyrkede de i virkeligheden det astrologiske hjul og solens cyklus (denne viden er tempelriddernes skat). Kristendommen er iøvrigt kun en dårlig metafor bygget på viden fra det astrologiske hjul og solens cyklus.

Vædderen, krebsen, vægten og stenbukken (saturn "satan", Baphomet)

Tempelridderne fik med stor sandsynlighed fat denne viden fra de byzantiske arkiver, som bugnede af fantastisk viden fra bibliotekerne i Alexandria i Egypten?  Til og med det 4. korstog havde tempelridderne hidtil kun gjort brug af det kristne kors, men efter erobringen af byzantium for venetianerne, blev de en mere selvstændig hær med "eget firmalogo".

Marlboro

Marlboro logoet symboliserer hjørnestenen i toppen af arken, som også er det altseende øje (illuminisme). L og B udgør de to søjler i arken, som symboliseres med den hvide "pyramide". Philip Morris logoet i guld, symboliserer "øjet". Den røde baggrundsfarve er solens lys ved daggry.

-Mange sandhedssøgende mistolker Marlboro symbolikken med de tre K'er i Ku Klux Klan. 

-Veni Vidi Vici  i hest/løve logoet er Julius Cæsars frase som betyder "jeg kom, jeg så, jeg sejrede".  

Mars

Mars symbolet symboliserer solen der passerer forårsjævndøgn 21. marts, og rejser sig i vædderens tegn.

 

Mastercard

Mastercard logoet er to sole der former Vesica Pisces symbolet. Lyset der fødes ud igennem kvindens skød. Eller helt korrekt solen der "fødes" den 22. marts ved forårsjævndøgn.

Mc Donald's

Mc Donalds logoet symboliserer solen. M'et er det astrologiske tegn for vædderen (The Ram), som symboliserer solopgangen den første dag efter forårsjævndøgnet d. 21. marts (dawn of a new day). Den gule farve symboliserer solen, og den røde baggrund symboliserer morgengryet.

Millicom

Millicom logoet symboliserer morgenstjernen der bringer lyset med sig "Isis der får sønnen Horus".


-Millicom er fusioneret med Vodafone, og nogle af deres søsterselskaber er bla. Orange og Tigo.

-Tigo logoet er rødt og blåt for "Isis og Horus", og C'et symboliserer lyset der fødes ud af ovalen.

Mobil

Mobil logoet symboliserer solen i krebsens tegn (ilumminisme). Det røde o er solen, og hesten med vinger er et symbol for månen der hersker i krebsens tegn, der hvor solen står på sin trone (højeste punkt).

Mona Lisa

Mona Lisa er en analogi af Platonismens Monisme.  Navnet Mona Lisa  er en metafor for Monad Isis "den eneste ene", "den kosmiske mor", "det øverste feminine aspekt i naturloven, hvorfra alt liv/energi udspringer", "Inertia" I feltmekanikken, neutronet i fysikken, samt egyptiske Isis. Hun er med andre ord det øverste aspekt af hele metafysikken.

Leonardo DaVinci hentede sin inspiration i neo Platonismen, men måtte skjule hans lidenskab for kirkemagten. Hele hemmeligheden bag maleriet ligger udelukkende i den feminine skikkelse, samt navnet på hans "mesterværk".  Leonardo skjulte bla. også hans lidenskab for astrologi i billedet af den sidste nadver, som i virkeligheden er en metafor for det astrologiske hjul med de 12 stjernetegn.

n

NATO

NATO logoet er et solkors der markerer solens fire hovedpunkter i sin cyklus (kompasset). I stjernen er der også gemt et svastika symbol.

NBC

NBC logoet symboliserer solen på sit højeste punkt "den illuminerede". Udadtil viser logoet en påfugl der spreder vingerne, men det er skjult sol symbolik. De seks farvede vinger symboliserer regnbuen, som er en metafor for solens ark/bue. Buen er også den øverste halvdel i det astrologiske hjul, hvor hovedet af påfuglen peger næbet ind i tegnet for krebsen (solens højeste punkt i buen). 

-I astrologien regeres krebsens tegn af månen (Isis). NBC logoet er derfor også et symbol for den egyptiske gudinde Isis og hendes søn Horus (solen).

Nilfisk

Nilfisk logoet symboliserer solens cyklus i solkorset, kombineret med en "cyklon" (sugeeffekt).

-Den røde ring viser solen.
-Den blå baggrund symboliserer vand (isis).
-Cyklonen udgør solkorset (vandret og lodret linje). 
-Navnet Nilfisk er en sammensætning af Nielsen og Fisker.

Typisk frimuerersymbolik

Nimrod

Nimrod er en babylonsk metafor for den egyptiske gud Osiris (stenbukkens tegn). Han er "den store jæger FØR herren (Osiris/saturn)", som definitivt dræber den sårede sol, efter at den er blevet dødeligt såret af skorpionens stik (dødens kys), samt skyttens pil.
Det hele er en analogi for at solen "dør" den 21. december, hvorefter den står stille i den samme grad på himlen indtil 25. dec om morgenen, hvor den atter stiger 1 grad mod sit højeste punkt i sommeren.

-Løven symboliserer solen solen i stenbukkens tegn.
-Pilen i løvens hoved er et symbol for at solen har passeret skyttens tegn.
-Babelstårnet er en metafor for at Nimrod sender solen tilbage "op ad bjerget" på sin rejse til sit højeste punkt ved sommersolhverv (krebsens tegn). Det samme som stenbukken der klatrer.


Nimrod har intet at gøre med tidligere konger, fremmede racer eller virkelige personer!

Novo Nordisk

Novo Nordisk logoet er den egyptiske gud Apis, som er en metafor for gudinden Isis der giver liv til lyset/solen Horus. Fødslen af lyset symboliseret igennem månen (Isis) og solen (Horus).

o

Obama

Barack Obamas kampagnelogo symboliserer fødslen af solen (Horus) over horisonten. De røde-hvide striber symboliserer solens skær i vandet (Isis).

Oktagon

Oktagon (ottekant) symbolet er grundlæggende et symbol for solens cyklus i det astrologiske hjul. Symbolet har også relationer til den egyptiske gudinde Isis, og er et varetegn for tempelridderne (søstrene af isis). De moderne "tempelriddere" er det internationale centralbank system, som kontrolleres fra Schweiz, City of London og Washington, og har tætte forbindelser til vatikanet i Rom. Det internationale centralbank system kendetegnes også som "Octogon imperiet"- blæksprutten med de 8 arme- som har haft en finger med i spillet i nærmest samtlige krige og andre uhyrligheder i verden, i flere hundrede år.

Danmarks er forbundet til dette bank dynasti igennem kongehuset, hvor dronnning Margrethe er ekstra ridder i Hosebåndsordenen (The Most Noble Order of the Garter). Denne status er nok mest af symbolsk værdi, da Danmark har været underlagt det internationale bankoligarki siden statsbankerotten i 1813.

One World Trade Center

One World Trade Center logoet symboliserer Osiris (obelisken) der penetrerer Isis "the ONE" og gør hende gravid, hvorefter hun får sønnen Horus (solen). Bygningen er også konstrueret som en ottekant (octagon), som er et symbol for Isis i det internationale centralbank imperium.

Opel

Opel logoet symboliserer solens/lysets frembrud ved forårsjævndøgn (illumination).

Cirklen symboliserer det astrologiske hjul (solens årlige cyklus), med lynet som adskiller den øvre og nedre halvdel (forår- og efterårsjævndøgnene). Lynet symboliserer den romerske gud jupiter (græske gud Zeus).

- I kristendommen er de to punkter der adskille top og bund i hjulet, Alfa og Omega, og i frimureriet er det de to søjler. 

Oral - B

Oprindeligt var Oral-B et symbol for munden (oral) og tandbørsten (B for Brush), men efter firmaet blev solgt i 1960erne, og senere til Gilette, fik symbolet en helt anden betydning.
Oral -B er blevet til et et symbol for solens/lysets fødsel igennem kvindens skede. Oral er nu blevet til skedeåbningen, og B'et er korset "solen". Finessen ligger i at man har flyttet bindestregen in til B'et, så det danner et skjult kors. (se også Bugatti's logo).

-Oral -B er symbolet for isis der føder sønnen Horus

Orange

Orange logoet symboliserer solen.


-Orange kan kædes sammen med firmaet Millicom og Tico.

Oreo

Oreo er et skjult symbol for solens fødsel og dens efterfølgende herskende rolle i det astrologiske hjul. 

Navnet OREO er placeret i en oval, som symboliserer kvindens skede (ovalen/oralen), hvorfra solen/lyset fødes. De to pile over- og under teksten, peger henholdsvis ned på kvindens skød (skamlæber med åbning), som vises under ovalen, og op på dobbeltkorset over ovalen, som symboliser "royal power", "solen". 

-Navnet Oreo har ikke nogen betydning i sig selv, men er et symbol O-RE-O. De to O'er er ovalen (oral, kvindens skede), og RE (den egyptiske gud Amun RE) er solen (cremen) i centrum.
-Det dobbelte kors (Lorraine korset) er symbolet for "royal power", en metafor for solens magt, helt præcis når den står på sit højeste punkt på himlen.
-Den gule sol omkranser det astrologiske hjul
-De 12 malteserkors symboliserer de 12 stjernetegn i det astrologiske hjul.
-Kiksens sorte farve symboliserer mørket, som "føder" lyset, den hvide creme i midten.
-De fire pile rundt om ovalen i midten, symboliserer de fire krydskvartaler (dobbelt krydset) i det astrologiske hjul.


Oreo udtaler selv at de har glemt kilden til navnet, "the source of the name has been forgotten" (kilden til navnet er glemt).

Soldyrkelse af fineste karakter, velbekomme

Oscar statuetten

Oscar statuetten symboliserer den egyptiske gud Osiris. Årsagen til at statuetten er lavet i guld, er for at symbolisere Osiris's afskårne penis, som Isis genskabte af guld, så hun kunne gøre sig selv gravid med sønnen Horus.

-Ved det 90. Oscarshow er Isis, Osiris og Horus symbolikken tydelig. O'et er sammensat af solen og månen, og Osiris står under A'et (hjørnestenen).
-Og helt tilfældigt så er 9 tallet et symbol for solen der befinder sig under jævndøgnslinjen (solen om natten/vinteren), hvor Osiris hersker.

Ovalen

Ovalen symboliserer kvindens skedeåbning, hvorfra livet (lyset) fødes. Symbolikken stammer fra den egyptiske gudinde Isis, og er senere blevet til vesica Pisces symbolet i astrologien (fiskenes tegn) og Jomfru Maria i kristendommen. Ovalen er ofte blå for at symbolisere vand "fostervand", eller rød for at symbolisere solens morgengry.

-Ovalen kan også tolkes som The Womb of Isis (Isis gravide mave), hvor Horus "solen" venter på at komme ud og sprede lys over verden.

p

Paryk (dommerparyk)

Den specielle paryk der bæres af britiske advokater og dommere, symboliserer de egyptiske faraoer. Parykken er et symbol for solens cyklus i den øverste del af det astrologiske hjul (den oplyste).

Pentagram (pentagon)

Pentagrammet består af tre trekanter der er sat sammen. Det er et af de vigtigste geometriske symboler der findes, fordi det kan fortælle os noget om grundpillen i universets- og materiens byggesten. Det er symbolet for aether og de 4 elemener, ild (lys), vand (væsker), jord (materie) og luft (gasarter). Den femkantede stjerne indeholder også koden til den gyldne sektion. Fem (Five) er Phi.

Læren i pentagrammet er skabelsen af det fysiske univers, og beviset for metafysikken (feltmekanikken) er den samlede overordnede viden om kosmos, hvori fysikken kun er en part. 

Princippet bag denne universielle kode var kendt i det tidlige Egypten som Aset (Isis), længe før Pythagoras og platonismen udtrykte det i geometrien.

Det omvendte pentagram
Symbolet med det omvendte pentagram og gedebukkehovedet, er et af de mest mistolkede symboler der eksisterer. Symbolet er skabt af religiøse kristne ekstremister, som komplet har misforstået læren i pentagrammet og de astrologiske tegn. Senere er det omvendte pentagram blevet et symbol for de anti kristne ekstremister, de såkaldte "satanister". Gedebukkehovedet er det astrologiske tegn for stenbukken, som herskes af planeten saturn. Heraf navnet satanisme. Satanisterne figurerer indenfor det kristne dogme, og har intet begreb om hvad saturnisme i virkeligheden handler om. 


Pentagon
Pentagon bygningen i Washington (Columbia distriktet) er bygget med inspiration fra Farnese familiens (pavens) palads i Italien. De persisk-romersk-katolske pave dynastier besidder stadig store dele af kontrollen over verden i dag (2018).

Pepsi

Pepsi logoet symboliserer solen der fødes. Den røde halvdel af cirklen er solen der rejsersig fra vandet over horisonten. Buen i den blå halvden symboliserer vandet (moderens skød). E'et i pepsi har en bølget streg, som symboliserer vandet i ovalen (Isis skød), hvorfra solen (Horus) fødes.

Petro Canada

Petro Canada er ved første øjekast et blad fra den Canadiske eg. Men symbolikken er solopgangen med den røde baggrund fra daggryet. Bladet er solen.

Philip Morris

Philip Morris logoet symboliserer fødslen af lyset. Hesten er "månen/Isis", løven er "solen/Horus", Ovalen er det sted hvorfra solen/lyset fødes, og kronen er solen i krebsens tegn (illuminisme).

Philosopher' Stone

Philosopher' Stone er "det 5. platoniske element" (Aether, spirit, di-elektricitet i feltmekanikken). Symbolet består af en cirkel, firkant og en trekant. Disse symboler er de eneste platoniske elementer der passer perfekt ind i en cirkel. 

Man bruger også udtrykket "Square the Circle", hvilket er et udtryk for "det umulige" (altså set fra et fysisk perspektiv). Det "umulige" skyldes at "det 5. element" tilhører feltmekanikken, som ikke indeholder noget kvantum, og derfor hverken kan observeres eller beregnes via matematik, geometri, alkymi eller partikelfysik osv. Den eneste metode til at forstå princippet i "filosoffens sten", er ved at observere udgangseffekten, som er de fire elementer der udgør det fysiske univers.

Alkymismen har fået den oprindelige egyptiske metafysik helt galt i halsen, hvilket har resulteret i talrige litterære tolkninger, og atomisme (materialisme). "at lave bly eller kviksølv om til guld", er et fænomen der er skabt af de korrupte lys og sol religioner, som dyrker illumination (oplysthed) "fra død til levende", fra nat til dag, fra uoplyst til oplyst", moderen der føder et barn. osv. Dette fænomen eksisterede ikke før de korrupte lys og solkulte gjorde deres indtog i det dynastiske egypten.

De oprindelige egyptere (Kemet kulturen) brugte udtrykket Aset (Isis), der kan tolkes som "før eller bagved materie/solen/lyset", altså det fænomen der skaber det fysiske univers. 

Portal (Stargate)

En portal er en metafor for de to udligningspunkter der adskiller den øvre og nedre halvdel i det astrologiske hjul (energi cyklus). Også kendt som alfa og omega. Omega symbolet Ω (en stargate) er portalen mellem de to halvdele (natten og dagen, lyset og mørket) eller helt grundlæggende, portalen mellem det fysiske og ikke fysiske univers. "når solen går ned får man adgang til stjernerne".

Alle myter om portaler og stargates oprinder fra metafysikken, og har INTET at gøre med smutveje til andre solsystemer, eller andre racer i universet. Rod-forståelsen af ordet portal, er bindeleddet mellem di-elektricitet og elektricitet, "vejen mellem bevidstheden og den fysiske verden".

Forskellige metaforer:

Biologien
-Et nyt liv fødes ud af kvindens skede (portal)

Fysikken
-Et elektron skabes af neutronet og protonet

Metafysikken
-Portalen mellem det ikke-fysiske og fysiske (di-elektricitet og elektricitet)

Egyptologien
- Portalen mellem Horus og Seth

Astronomien
-Portalen mellem nat og dag
-Portalen mellem Sommer og vinter (forårs- og efterårsjævndøgn)
-Portalen mellem lyset og mørket.
-Portalen klokken 06.00 og klokken 18.00

Astrologien
-Vædderens og Vægtens tegn

Esoterisk og okkult viden
-Portalen mellem uoplyst og oplyst
-Portalen mellem Alfa og Omega
-Portalen mellem A og Tom (A+OM)

New age
-Portaler til andre dimensioner
-Portaler til andre dele af det fysiske univers
-Portaler til andre racer og individer
-Portaler til sjælen

Religionerne
-Portalen mellem liv og død
-Portalen mellem Jesus og Satan
-Portalen mellem godt og ondt
-Portalen mellem himmel og helvede

Power symbol

Power symbolet (tænd for elektriciteten), er en sædcelle der bryder ind i ægget. 

Pyramide

Pyramide er sammensat af ordene Pyra "ild" (lys) og Mid "i midten", og skal opfattes som "centrum for lys". Ordet pyramide er den græske betegnelse for trekanten (helt nøjagtigt den firesidede trekant, tetrahedron) som er symbolet for det platoniske element ild (lys).

Pyramiderne i Egypten er udelukkende navngivet ud fra deres trekantede form. Det originale egyptiske navn for pyramiderne var Per-Neter, hvilket kan oversættes til "House of Nature" (naturens hus). De oprindelige egyptere brugte ordet Neter (natur) om den samlede forståelse af naturlovene i kosmos (metafysikken).

De græske platonister (Pythagoras, Plato, Plotin mfl.) havde intet kendskab til pyramidernes funktion eller oprindelse, men til gengæld vidste de hvorfor egypterne valgte at opførte pyramiderne i pyramideform. Svaret ligger i platonisternes Grand Unified Theory, som også fremgår af Plato's delte linje; PhiΦ-1-1 og 1 over PhiΦ (trekanten).

Det platonisterne vidste, var at trekanten er det ultimative geometriske/matematiske symbol for principperne bag skabelsen af fysisk stof, "Monad" (den eneste ene, repræsenteret af tallet 1). Måske bedre kendt som Aether, eller "det 5. element". Og nej... Platonisterne talte ikke om et guddommeligt væsen! Det Pythagoras beviser med trekanten, er at metafysikken er den samlede overordnede viden, hvori fysikken kun optræder som en part. Her henvises der til feltmekanikken, som hypotetisk set er nøjagtigt det samme som metafysikken!

Pythagoras samler tre trekanter og danner det omvendte pentagram, som redegøre for at skabelsen af de fire elementer,  ild (lys), vand (flydende), jord (fast) og luft (gas), sker fra Aether "feltet".


- Trekanten viser også det gyldne snit, den gyldne spiral (Fibonacci), hellig geometri, Square the Circle, Philosophers stone, The Unified Theory, egyptiske Aset (Isis), frimurernes Grand Architect og mange flere
- Græske bygninger består også ofte af en trekant der holdes op af søjler.
- Phi er 5 (five-phife)

Pyramide med øje

Det altseende øje (All seeing Eye) oprinder fra Horus's øje i Egyptologien, som bla. frimurerlogerne bruger som et symbol for oplysthed (illuminated). For at læse om øjets originale betydning, se Horus øje.

q
r

Red Bull

Red Bull logoet er et sol symbol. Tyren er den egyptiske gud Apis (Isis "månen") der holder "solen" mellem sine horn. I det nye logo har man valgt at gøre Isis symbolikken tyderligere, ved at blande solen (gul) og månen (det blå) i cirklen. Isis er mor til Horus "solen".

Reuters

Reuters logoet symboliserer solen og månen (Isis og Horus).

Ror

Roret er en direkte metafor for det astrologiske hjul. Symbolikken er at navigere i det "kosmiske hav"

Royal Institute of International Affairs

The Royal Institute of International Affairs logo, symboliserer den egyptiske gudinde Isis der holder soldisken imellem sine horn (månen). Standeren består af to ansigter (Osiris og Isis) der kigger mod hinanden. Holderen er hornene, og globussen er soldisken. Fødslen af lyset.

Rødhætte og ulven

Rødhætte er et eventyr om solens cyklus. Rødhætte er solen der står op ved morgengry (morgenrøde), og går ned igen ved skumringen (aftenrøde). Ulven er vægtens tegn i astrologien, den der vægter mellem nat og dag "spiser solen". 

s

Samsung

Samsung logoet symboliserer solen der fødes. Den blå oval "vandet" er moderens skød hvorfra lyset fødes (illumination). Bemærk også A'et som symboliserer obelisken (Osiris).

SanDisk

Sandisk logoet symboliserer solen. D'et er solen (sol-Disk), hvilket bekræftes med firkanten med solstråler.
 

-Ordet San betyder "3. generation"... Hours (solen) er også 3. generation (1 far, 2 mor, 3 søn)
-Disk er soldisken 

Seven-Eleven (7-Eleven)

7-Eleven logoet symboliserer solen fra den "fødes" til den "dør". 7-tallet symboliserer solens vandring igennem de syv stjernetegn, fra vædderen 21. marts, og frem til vægtens tegn den 23. september, (efterårsjævndøgn) hvor solen atter forsvinder bag "horizonten", ned i det mørke vinterhalvår, i sin årlige cyklus.

Den orange farve i 7-tallet symboliserer solen på sit højeste punkt (krebsens tegn) i sin årlige cyklus.
Den røde farve i 7-tallet symboliserer solens lys der aftager når den vandre ned igennem vægtens tegn 
Eleven, er El-even, som betyder at "solen/lyset bliver udlignet med mørket"
Even er også; Eve, evening, even out, event, Eva (fra Adam og Eva), LeveL osv.
Vægtens tegn balancerer lyset og mørket (LeveL out).

Seven-Up (7-Up)

7-Up logoet symboliserer solen på sit højeste punkt i det astrologiske tegn for krebsen (illumination). Den røde prik symboliserer solen der vandrer igennem de syv stjernetegn, fra den korteste dag på året (21. december / stenbukkens tegn), til den længste dag på året (21. juni) hvor den står på sit højeste punkt i krebsens tegn.

Shell

Shell logoet er en strandskal som senere er moduleret til et symbol for solen der rejser sig ved morgengry (Dawn of a new day). Den røde baggrundsfarve er det røde morgengry. Det logo Shell bruger i dag (2018) blev designet i 1971 af Raymond Loewy, som også har designet logoerne for BP og Exxon.

Skaktern

Frimurernes "skaktern" symboliserer dualitet og kaos... Gulvet er det nederste punkt, hvorfra man begynder sin rejse op ad de første 3 trin mod oplysthed, og for at blive en bedre udgave af sig selv. Det er også det udtrykket "orden ud af kaos" hentyder til.

Skarabæ

Skarabæen (Egypten) er et symbol for det astrologiske hjul, hvori solens årlige cyklus bla. indgår. Skarabæens rygskjold er opdelt i 3 dele, overdelen (øverste del af hjulet) og de to vingeskjold udgør den nederste del af hjulet. Skarabæen er forgængeren til korset (krydset i det astrologiske hjul) om man vil.

I soldyrkelsesritualerne symboliserede skarabæen at trille solen rundt i dens daglige og årlige cyklus.

Skull & Bones

Skull & Bones logoet symboliserer den "døde" sols genopstandelse ved forårsjævndøgn d. 22.3. (22. marts). Heraf nummeret 322.
Kraniet og knoglerne er hentet fra sørøvernes angrebsflag (Jolly Roger), fordi stifterne af logen var dybt involveret i "Moderne" pirateri for det britiske imperium.

-Ritualerne i den hemmelige Skull & Bones loge, bygger på ritualer af dyrkelse af solen.

-Skull & Bones logen blev stiftet af William Russell i 1832, hvis familie drev firmaet Russell & Co. Det var det største og vigtigste amerikanske handelshus i Kina (Quing dynasty) fra 1842 til 1891. Opgaverne var hovedsageligt at smugle opium fra Tyrkiet til Kina for det britiske imperium "moderne pirateri".

-Flere af familierne i logen (bla. Bush familien) har direkte forbindelse til skabelsen, og finansieringen af nazismen i Tyskland.

Soldisk med vinger

Soldisken med vinger kommer fra de tidligste egyptere (Kemit kulturen), som et symbol for deres forståelse af energiens cyklus i kosmos (feltmekanikken). Vingerne symboliserer det ikke fysiske univers (Aset), og disken er portalen mellem det ikke fysiske- og fysiske univers, som representeres med slangerne "dem der ikke sætter fodspor i den fysiske verden". Det er med andre ord forståelsen af "reinkarnering af energi i en evig cyklus".

Man kan sammenligne konceptet med neutronet, protonet og elektronet, som er termerne i den moderne fysik (2018). Egypterne havde dog en lang bredere forståelse af kosmos, end den moderne kvanteteori (fysik).

Under den egyptiske farao Akhenaten bliver disken fatalt til et symbol for dyrkelse af lyset. Akhenaten havde muligvis gode hensigter, for han ville have det egyptiske folk ud af Amun-præsternes korrupte religion, og gå tilbage til de oprindelige egyptiske værdier (Aten). Det fatale opstår fordi Akhenaten godt er klar over at folket er kommet for langt væk fra den ægte egyptiske viden, og derfor vælger at benytte Aten disken sammen med dyrkelse af lyset, for hurtigere få folks forståelse.

I mellemtiden er disken fulgt med imperialismen til Mesopotamien, hvor symbolikken gradvist bliver til et litterært (bogstaveligt) symbol for dyrkelse af solen "fødslen af lyset"! Ved religionernes indtog forsvinder symbolet ind i de esoteriske kredse og hemmelige selskaber, og dukker først op igen under renæssancen som Hermes. 

 

Solen

Det astrologiske symbol for solen er en cirkel med en prik i midten.

SONY

Sony logoet symboliserer solen. Ordet Sony betyder solen

Søjle knækket

Den knæggede søjle er et frimurersymbol for den egyptiske gud Osiris afskårne penis. Isis samler stumperne og genskaber hans penis og gør sig selv gravid med barnet Horus (solen) "Jomfruen der bliver gravid".

Standard Oil

Rockefellers Standard Oli logo symboliserer solkorset med fødslen af solen igennem ovalen, samt solens højeste punkt på himlen i krebsens tegn.

-Ovalen (Isis skød) omkranser hele logoet
-Faklen symboliserer den egyptiske gud Osiris (penis), hvor flammen udgør solen (Horus/Ra) i sin illuminerede, og royale position i krebsens tegn øverst i arken/buen.
-Den blå farve symboliserer vandet, den nederste del af det astrologiske hjul "Isis skød".
-Den røde farve symboliserer solen (Horus)
-Den hvide linje der opdeler den røde og blå farve er den vandrette linje i solkorset, som symboliserer forårs- og efterårs jævndøgn. Stjernetegnene vædderen og vægten.
-Solkorset dannes ved hjælp af ovalen (hjulet), Faklen (lodret linje) og navnet STANDARD (vandret linje).

Starbucks

Starbucks logoet bliver ofte sat i forbindelse med myter om sirener og havfruer, men symbolismen viser også noget helt andet. Starbucks logoet er en hyldest til den egyptiske gudinde Isis og hendes søn Horus (solen). Kronen på hovedet afslører det hele!

-Den hvide Isis figur på mørk baggrund i en oval (cirkel) symboliserer livmoderen (The Womb) hvorfra Horus solen/lyset fødes.
-De to "haler" udgør halvmånen (Isis), og samtidig solens ark
-Kronen (solen) er hjørnestenen.
-Kvinden på logoet bliver også forbundet med Melusine "the female spirit of fresh water" som er en metafor for Isis.

En anden afgørende faktor findes også på Metternich Stela (en egyptisk stenplade) som er dedikeret til Isis og Horus's rejse.


Moby Dick Historien
Oprindeligt valgte Starbucks at kalde sig Pequod (skibet fra Moby Dick), men navnet blev ændret til Starbuck, som var 2. styrmand på skibet.
Hele historien om Moby Dick er også en metafor der relaterer til solens cyklus.

-Navnet Starbuck betyder "star-male goat" (stenbukkens tegn i det astrologiske hjul), derfor kan man også spekulere på om "halerne" er et dobbeltsymbol for stenbukkens horn? 
-Starbuck er 1st mate ombord på skibet, ligesom Osiris er "first mate" til Isis.

Hvis man vil vide mere om emnet kan man læse Paul W. Miller - Sun and Fire in Melville's Moby Dick

Statoil

Statoil logoet symboliserer solens fødsel, og dens position på sit højeste punk i sin årlige cyklus.

-Den orange cirkel/dråbe er solen (Horus), der peger mod krebsens tegn øverst i arken.
-Den blå dråbe inde i solen er vandet hvorfra solen fødes (isis).

Egyptisk solsymbolik

Sun Records

Sun Records  logoet symboliserer solen. Sun Records er pladeselskabet bag Elvis.

Svastika 卐

Svastika symbolet er østens version af hjul-korset og symboliserer cyklussen i det astrologiske hjul, navnligt solens årlige cyklus. Kræfterne bag nazismen dyrker astrologien og solen. Nazismen stikker langt dybere end Hitler og nazi Tyskland, og derfor sniger der sig ofte hagekors ind i logoer hos de organisationer der kan kædes sammen med nazismen i Tyskland.

Carl Jacobsen (Carslberg bryggerierne) bør dog ikke kædes sammen med nazismen på grund af hagekorsene på elefanterne til indgangen til det gamle Carlsberg bryggeri.

t

Tempelbjerget

Klippehelligdommen eller Omar-helligdommen på tempelbjerget i Jerusalem er et symbol for den egyptiske gudinde Isis. Ottekanten er isis stjernen (som tempelridderne også benytter), og kuplen er et symbol for "solen". Ordet Oma betyder "den gamle mor", hende der føder lyset.

The Sun

Logoet for nyhedsmediet The Sun, er et symbol for solen. Den røde farve symboliserer solens lys ved morgengry.

Totempæl

Totempælen symboliserer "klanen", den fysiske sol og dens usynlige energi, i sine fire stadier (solhjulet). Man kan også sige at den symboliserer rækkefølgen i skabelsen af den fysiske verden. De fire årstider, de fire elementer, de fire krydskvartaler i det astrologiske hjul osv. Øverst sidder falken (tordenfuglen), som kan sammenlignes med den egyptiske disk med vinger. Vingerne er et symbol for "Nanabozho", det ikke synlige univers, det samme som Aset (Isis) i Egypten.

Toyota

Toyota logoet symboliserer solens fødsel. Den lodrette oval er Osiris/Mars "penis", og den øverste vandrette oval er Isis/Venus "skedeåbningen", og resultatet er fødslen af solen, den omkransende cirkel.

Trilateral Commission

The Trilateral Commission logoet symboliserer centralisering af magt, på fælles beslutninger der er taget af tre forskellige regioner i verden. 

-Nogle sandhedssøgende mener at logoet også symboliserer 666, det afviser Keyoflife.

Tryg Forsikring

Tryg logoet er blevet opdateret med solkorset under dække af en redningskrans. De røde og hvide felter i kransen symboliserer solens fire hovedpunkter, og de to små "spidser" i de røde felter viser solens rotation.

u

Uno-X

Uno-X logoet symboliserer solen, den eneste ene.

-Uno betyder "den eneste ene"
-X betyder "kristus", men er også en metafor for krydset i solhjulet.
-Den røde baggrund bag X'et symboliserer solens røde farve ved daggry, og den gule er solens farve.
 

v

Vatikanet

Vatikanets flag
Vatikanets flag symboliserer solen (gul/guld) og månen (hvid/sølv), hvilket også er repræsenteret igennem de to nøgler til himlen (stjernehimlen/astrologien). Vatikanet dyrker astrologi, og solen og månen er en metafor for den øvre- og nedre halvdel af det astrologiske hjul. Solen og månen er også den egyptiske gudinde Isis og hendes søn Horus.

St. Peterspladsen
Pladsen symboliserer Osiris der gør Isis gravid, hvorefter hun føder sønnen Horus, som herefter bliver "korsfæstet" i sin cyklus i det astrologiske hjul (solhjulet på gårdspladsen). Ovalen (Oralen) symboliserer kvindens skedeåbning og Obelisken er Osiris penis. Besidder man nøglerne til solen og månen, så bliver man illumineret (oplyst).

Venus symbol

Venus symbolet symboliserer solen der passerer ned igennem efterårsjævndøgn i det astrologiske hjul. Venus er også det astrologiske tegn for jomfruen, solens position lige før den går ind i vægtens tegn, og ind i vinterhalvåret.

Vesica Pisces

Vesica Pisces er grundlæggende et symbol for hvordan skabelsen af materie finder sted. Helt nøjagtigt symboliseres torusfeltet som skaber fast stof (hydrogen, materie, lyd, lys, frekvenser).

Astrologien
-Vesica Pisces er stjernetegnet for fisken

Astronomien
-Vesica Pisces er et symbol for solens stadie lige før solopgang, og før forårsjævndøgn d. 21. marts. (solen ligger stadig i sin mors mave).

Fysikken
-Neutronet og Protonet der skaber elektronet
-Frekvenser, lys og lyd udspringer fra protium/hydrogen (protium er en hydrogenisotop, 1H, som ikke indeholder neutroner i sin kerne)

Kristendommen
-Jomfru Maria der føder jesus (lyset/solen)
-Fisken i midten af symbolet symboliserer jesus (fiskermanden)

Felt mekanikken
-Elektricitet udspringer fra di-elektricitet og magnetisme (elektricitet der udspringer fra torus feltet)

Egyptologien
-Isis føder sin søn Horus

Kosmologien
-En ny stjerne skabes af feltet

Vimana

Vimana er et symbol for den øvre bevidsthed i østens Veda "templet i himlen". Vimana bliver også beskrevet som "chariot of the gods", men har INTET at gøre med flyvende fartøjer!

Vinkel og Passer

Frimurernes logo med vinkel og passer symboliserer en cirklen (passer) og en firkant (vinkel). Dette er en metafor for det fysiske (firkanten) og det ikke fysiske (cirklen) univers i frimurernes lære. 

G'et står for "Grand Architect" (den store arkitekt), som er Osiris (Nimrod) der skaber the blazing star "lyset".

Andre metaforer:
-Feminin og Maskulin
-Davidstjernen
-Osiris og Isis
-"Sol og måne"
-Ild og vand (Fire and Water)
-Waters above and waters below
-As above so below 

mfl.

Vodafone

Vodafone logoet symboliserer solen i ovalen. Spidsen af dråben med kristi blod, symboliserer solen i krebsens tegn "hjørnestenen" (illuminisme). Efter tempelriddernes "opløsning" skjulte de sig bla. bagved symboler som bloddråben og rosen. Mange i sandhedsbevægelserne mistolker ofte dråben som et symbol for 666 for djævlen.

-Det var først efter fusionen med firmaet Millicom at solsymbolikken kom ind i logoet. Millicom logoet taler for sig selv med morgenstjernen "lysbringeren".

-Jesu blod kan også oversættes litterært, til lyset fra solen! 

Volvo

Volvo logoet symboliserer solen i vædderens tegn "solen der fødes fra kvindens skedeåbning ved forårsjævndøgn den 22. marts".

-Cirklen symboliserer det astrologiske hjul.
-Pilen symboliserer Mars, som hersker i det astrologiske tegn for vædderen.
-Ordet Volvo kommer fra Vulva, det kvindelige kønsorgan.
-Linjen med teksten volvo deler det astrologiske hjul op ved forårs- og efterårsjævndøgn.

VW (Volkswagen)

VW logoet er ved første øjekast et V og et W i en cirkel. Men der er også indlagt skjult illuminisme. Den blå cirkel er "ovalen/livmoderen/vand", mens V'et og W'et udgør to chevron symboler, der henholdsvis  peger mod sommer- og vinter solhverv (den korteste og længste dag på året), som i astrologien kendetegnes med stjernetegnene krebsen og stenbukken (Osiris, gedebuk, saturn mfl.) 

w
x
y

Yin & Yang

Yin & Yang er symbolet for balancen i feltet "bevidstheden", og er ikke et symbol for dualitet som mange tror! 

Fysikken
Neutronet og protonet er en samlet enhed, som skifter "identitet" alt efter hvor i feltet den måles. Stadiet før elektronet (materie) udvikler sig.

Feltmekanikken
Di-elektricitet og magnetisme i en balanceret enhed, før elektriciteten manifesterer sig. Det sorte og hvide "usynlige lys" før det manifesterer sig som det røde og blå lys, der udløser alle regnbuens farver.


Yin & Yang symbolet bliver ofte mistolket som et symbol for dualitet i populær spiritualismen, populær astrologien, samt New Age- og lysdyrkelses bevægelserne.

z
Æ
Ø
Å