Symbolik
Det skjulte sprog

Symbolik

Symbolikken er det "glemte" sprog, eller rettere sagt det gemte sprog. Siden det Romerske imperium destruerede bibliotekerne i Alexandria, har betydningen bag de fleste symboler kun kunne afkodes af de "oplyste", mens befolkningen er blevet henvist til mytologien eller røverhistorier. Bag symbolerne gemmer der sig en fantastisk viden, som i den grad misbruges.

Den Romerske kult's religion er Sun Worship (tilbedelse af solen). Sun Worship oprinder fra astrologien og derfor benytter den Romerske kult sig af okkulte symboler i alt hvad de foretager sig.


 


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å


A
 
B


Baphomet

Baphomet er et af de mest mistolkede okkulte symboler der måske findes? De fleste tænker med det samme på satan, djævlen, eller ondskaben selv. Men faktisk symboliserer den en helt unik viden om universet og mennesket.

Baphomet betyder "fader af fredens tempel i alle mennesker". Tempel er en metafor for menneskekroppen. Baphomet er synonym med Hermes staven Caduceus, tilføjet nogle astrologiske aspekter. I biblen omtales det som den hellige gral.

Baphomet er oprindeligt tempelriddernes "gud", og bruges i dag af frimurene. Baphomet er læren om menneskets bevidsthed, hentet i Hermes Trismegistus (Thoth Egypten). En viden om kosmologien og rejsen fra "død" til "levende" (fra uoplyst til oplyst/ illumineret).


Gedebukken (hovedet og klovene)
Gedebukkesymbolet er det astrologiske tegn for stenbukken. En metafor for at solen, i december måned, står på sit laveste punkt i sin årlige cyklus, og dermed er "død" / uoplyst. Men stenbukken (solen) er en dygtig klatrer, og kravler med sikkerhed op på toppen af "bjerget", solens højeste punkt på himlen d. 21. juni. Her bliver den oplyst, eller til RA, som Egypterne udtrykte det.

I astrologien hersker saturn (satan) over december måned. Dette spil mellem livet og døden / solen og saturn, udtrykkes også som ORDO AB CHAO (orden ud af kaos). Solen skaber orden efter at satan har skabt kaos.

Opsatsen i panden med flammen
Symbolet for vores "spirituelle" bevidsthed. Helt nøjagtigt, er det symbolet for den 7. og øverste KRONE chakra, det ypperste symbol for den oplyste.

Pentagrammet i panden

symboliserer vores spiritualitet, samt vores byggesten; ild, vand, jord og luft.
Her skal man søge yderliger information i de Platoniske legemer (Platonic Solids).

Kvindebryster (ikke vist på billedet)
Kvindebrysterne symboliserer balancen mellem det feminime og maskuline. Hermes og Afrodite (Hermanfrodit).

Vingerne
Vingerne er en metafor for de to hemisfærer i hjernen (de to hjernehalvdele), som skal balanceres, for at opnå oplysthed.

Engle symboliserer iht. astrologien, solens 360 vinkler (Angles) på året, og dens indflydelse på mennesket.

Slangesymbolet på maven
Slangesymbolet på maven symboliserer Caduceus (Hermes staven). Slangerne er symbolet for kundalini energierne i kroppen (de to poler i den elektriske puls). Staven er rygraden hvor energien løber, og kuglen på toppen af staven symboliserer det punkt i hjernen, hvor vores bevidsthed dannes. Helt præcist her hvor sanseindtryk bliver omdannet til virkelighedsopfattelse.

De op- og nedad strakte hænder
Den opstrakte hånd peger mod universet (som foroven-astrologien), mens den nedstrakte hånd peger mod jorden (så forneden-anatomien). I Hermes Trismegustus "As Above So Below", i kristendommen "ske din vilje som i himlen således også på jorden". Dette er en metafor for at kosmologien er den samme i mennesket som i universet.

Teksten på armene
På højre arm står teksten Solve (opløse), og på venstre Coagula ("stivne"). Det betyder, at noget skal nedbrydes før det kan opbygges, eller i mere direkte betydning, reinkarnation mellem fast stof og lys, liv og død, og dag og nat osv.


Gedebukken er med andre ord, det uoplyste menneske (bæstet, The Beast, 666 osv.) som regeres af saturn (satanister). Det vil man for alt i verden gerne undgå, så derfor gælder det om at opnå oplysthed/illumination.

Denne kraftfulde viden udnyttes også i praksis, specielt af visse korporationer, som manipulerer folk ind i materialismen (satanismen), igennem idolisme og trendkultur (kult-of-ur) osv. Denne viden anvendes også til kontrol af de moderne religioner.

Hele denne Egyptiske viden fra Hermes Trismegistus er også Tempelriddernes skat. 

Bilindustrien

Her illustreres det hvordan den Romerske kult har sat sig på verdens bilfabrikation. Babylonsk sun worship symbolismen taler for sig selv!
 
 

Bæltet

Bæltet er et riddersymbol for at "dronningen" er suveræn! Med dronningen menes der Isis.
Den der bærer bæltesymbolet ejer ikke selv titlen, men hører under en større "familie".

Denne familie er ridderfamilien, Hosebåndsordenen (Order of the Garter), som administreres af den engleske dronning Elizabeth.

Feks. er den Engelske krone, Oxford Universitet og Kirkeministeriet alle underlagt vatikanets ridderorden, som figurere under den Romerske kult. 
C
 

Caduceus (Hermes staven)


Symbolet er hentet fra den Egyptiske soldisk med vinger, som senere er blevet til Caduceus i Hermes Trismegistus. Vingerne symboliserer de to hjernehalvdele, staven rygraden, kuglen bevidsthedscenteret i hjernen, og slangerne de to energier (elektriske poler) der er motoren i kroppens mekanisme.

Den græske gud Hermes, er den samme som; Egyptiske Thoth, Buddah, Moses, Merkur mfl.

Caduceus handler om en urgammel videnskab (Hermes Trismegistus) om mennesket og kosmos, som blev skjult for offentligheden. Bla. af kirken og det hellige Romerske imperium.

 
D
 

David stjernen

Hexagrammet med en opad- og nedadgående trekant, symboliserer feminim og maskulin energi. De to kundalini-slange energier der driver menneskekroppen, universets energi.

En af de grundlæggende symboler i frimurerordenen og tempelriddernes skat. Symbolet er også de israelske zionisters varemærke.

 
 

Disk med vinger

Disken med vinger oprinder fra Egypten. Symbolet forbindes normalt med sol tilbedelsen (sun worship), men der ligger en dybere viden bag. Vingerne er højre og venstre hjernehalvdel og disken symboliserer den "indre" sol (soul), hvorfra vores bevidsthed skabes. Slangerne symboliserer den positive og negative pol i kroppens elektriske system.

Soldisken bliver senere til grækernes Caduceus (Hermes stav) og efter det Romerske imperium bliver det ændret til en ørn.

Disken med vinger symboliserer det ultimative spirituelle stadie (den illuminerede). Heraf ordet illuminati.

En af de grundlæggende symboler i frimurerordenen og tempelriddernes skat. Symbolet er også de israelske zionisters varemærke.


 
 

Duen (Colombe)

Duen symboliserer halvmånen (den feminine månegud isis, venus, jomfru maria) og er et direkte link til den Romersk katolske kirke og paven. Udover duens kristne symbol, er den også et okkult symbol for Knight's of Columbus (Christopher Columbus).

Hele columbus symbolikken betegner pavens indtog i indianernes land (Amerika), hvor korsridderne nedslagtede de indfødte. I dag hedder organisationen Knight's of Columbia, og administrerer United States Corporation fra deres egen bystat ved navn Columbia Distriktet i Washington.

Us Capitol blev senere opført som en "kopi" af st. peter kirken i vatikanet, og når den spejler sig i søen om natten, symboliser den månens genspejling.

Kendte navne tilknyttet columbus korporationen:
Christopher Columbus, Columbia Pictures, Universal pictures, rumfærgen Columbia, British Columbia, Columbia distriktet i Washington mfl.

Due-syndikatet blev brugt som inspiration til filmen James Bond 007 - For your Eyes Only.

Duen er et direkte symbol på den Romerske kults magt i Amerika!
 
E
 
F


Fasci symbolet

Fasci symbolet er et romersk symbol for centralisering af magt/kraft. Romernes symbol for autoritativ eller kollektiv magt. Symbolet bruges stadig i hele det moderne "Romerrige", bla. af Norsk, Svensk og Schweizisk politi. Symbolet bruges også til at symbolisere den Romerske kult's magt i USA, hvor de bla. hænger på bagvæggen i kongressen.

Ordet fashion (mode) kommer også fra fasci symbolikken. Mode er en fascistisk teknik til socialkontrol.
 
 

Fakkel

Faklen er et riddersymbol for den illuminerede / oplyste.

 
G  
 
H


Hagekors (swastika)

Hagekorset er et af verdens ældste symboler, men de fleste forbinder det kun med nazismen. Symbolet er mange tusinde år gammelt, det ældste er fundet på en over 12.000 år gammel figur fra Mezine i Ukraine. Hagekorset er et "sol" symbol og er forgængeren til bla. hjulkorset.

Den helt grundlæggende symbolisme er solens årlige cyklus på ækvator og solhverv, men der ligger en meget mere kompleks viden bag.

I "nyere" tid er symbolet forbundet med sol-dyrkelse (sun worship), hvilket er tæt knyttet til den Romerske kult's værdier. Det var dog heller ikke helt tilfældigt at den Romerske kult valgte netop dette dette symbol, da de skabte nazismen!

 
 

Hesten & Enhjørningen

Den hvide hest symboliserer månen (Isis), og enhjørningen er det oprindelige tegn for krebsen. I astrologien jagter solen og månen hinanden (dag og nat). Solen og månen symboliserer løven og hesten, som også er balancen mellem de to hjernehalvdele, et symbol for de illuminerede / oplyste!

Den hvide hest med vinger symboliserer en kombination af månen og duen, og er en af den Romerske kult's varemærker.

Rothschild familien er riddere, og deres familie våbenskjold er prydet med løven og enhjørningen.

Den hvide hest trækker solvognen efter sig (hentet fra egyptisk sun worship), og er også dommedags frelseren, da den altid bringer solen tilbage efter natten og skaber balance. Dommedag er en metafor for natten og den uoplyste!

Den sorte hest er symbolet for mystik, død, natten, hemmeligheder og budbringer af esoterisk viden (okkult viden). Sidst nævnt bruges i stor stil af frimurerne i den Romerske kult!
 
I
 

Illuminati

Mange tror at øjet i pyramiden er symbolet for illuminarti, hvilket ikke er tilfældet!
IIluminarti brugte uglen som symbol. Uglen symboliserer klogskab og snedighed.
Øjet er frimurernes symbol for den oplyste (illuminerede), deraf navnet illuminati.

Bavarian illuminati blev stiftet af jesuitten Adam Weishaupti d. 1. maj 1776 (Mayday), i Inglostadt Tyskland. Planen var at udrydde den ortodokse kirke og statsmagterne, men de blev opdaget. Herefter blev illuminati bandlyst. Medlemmerne sivede herefter ind i frimurerlogerne, som de langsomt infiltrerede.

De eksisterer stadig i bedste velgående som den Romerske kult!

 
 

Isis stjernen, OCTAGON (den ottekantede stjerne)

Den romerske kult har hentet octagon stjernen fra den Babylonske gudinde Ishtar, som er den ægyptiske gudinde Isis. Den grundlæggende viden bag symbolet skal man hente i astrologien.

Isis stjernen (octagram) er symbolet for de ridderordner, som administreres af hosebåndsordenen (Order of the Garter). Octagon stjernen symboliserer octagon imperiet, som er venetianernes/tempelriddernes internationale bankimperium.

Den Romerske kult synes også at have en hæftig trang til at benytte navnet Isis i alt hvad de foretager sig, hvilket er helt logisk da de er søstrene af isis!

Ottekanten bliver også symboliseret som den ottearmede blæksprutte (octopussy) og edderkoppen (spectre). Hvis du synes det lyder bekendt så har du ret, det er nemlig herfra ideerne til 007 filmene kommer fra. Den Romerske kult!


 
J
 
 
K
 

Koglen

Phi! Koglen symboliserer koglekirtlen i hjernen. Det er i denne kirtle at vores bevidsthed skabes. Beskadiges eller understimuleres denne kirtel, udløser det en form for kognitiv dissonans. Et middel, som den Romerske kult i den grad misbruger til at skabe "massehypnose" i befolkningerne.


Koglen er symbolet for den illuminerede eller oplyste, og er hentet i Hermes Trismegistus (Thoth videnskaben) fra Egypten.

Hvis man deler en kogle (eller et æg) i to lige store dele med en vandret linje, så vil den ene halvdel altid være 1,618 phi af den største del, hvilket er naturens byggesten iht. den gyldne sektion. Det er selv byggestenen af forståelse, og senere i den hedenske og okkulte viden blevet ....

 
 

Korset

Korset er matter! Atomet! Den elektriske verden!
Korset symboliserer oprindeligt jord (vandret) og ild (lodret) i Astrologien, hvilket skal forståes som masse og lys. Lysets rejse indtil det manifesterer sig som fast stof. Korset er taget ud af hjulkorset (det astrologiske hjul), hvor det også illustrerer jævndøgn (vandret) og solhverv (lodret).

Kristendommen er en skjult metafor for menneskets anATOMi, som er hentet fra Hermes Trismegistus videnskaben i Egypten.

Jesus der hænger på korset er en skjult metafor for at lyset er korsfæstet i den fysiske/materialistiske verden.

Med andre ord . . . Vi er "korsfæstet" til det astrologiske hjul og vi kan ikke slippe udenom naturens lov i kosmologien.

Bogstavet "T" kommer også fra hjulkorset.

 
 

Kraniet (Jolly Roger)

Kraniet er best kendt fra sørøvernflagene. Jolly Roger er Tempelridderflådens angrebsflag. Symbolet dukker senere i historien op i den hemmelige loge Skull and Bones på Yale universitetet i USA, og hos nazisterne. Alle tre ting hænger unægtelig sammen, da det Britiske imperium stod i ledtog med sørøverne, og senere havde en finger med i spillet under dannelsen af nazismen.

Havnen i Sidon, Føniken, (nu Israel/Libanon) er historisk kendt for at være piraternes rede. 
 

Kuben (Hexahedron)

Den sorte kube symboliserer det sammendfoldede kors, og den dybere symbolik findes i den astrologiske viden om planeten saturn (EL). Nærmere betegnet er den sorte kube, kulstof 12 atomet (fast stof), bestående af 6 neutroner, 6 protoner og 6 ELektroner, som udgør nummeret 666, nummeret på bæstet, det "døde" uoplyste menneske.

Den romerske kult bruger saturns rolle i astrologien, til fysisk at skabe et materialistisk miljø, hvor den uoplyste befolkning manipuleres til at udvikle kunstige behov og idealer, så de lader sig rive med af korporationernes trends og propaganda. Her spiller idolismen den helt store rolle.

Hele symbolikken omkring saturn (EL) skal findes i astrologien, hvor saturn hersker over tiden og det fysiske/materielle univers. Skylaget over saturns nordpol danner også en hexagon, som i 3D er kuben.

Kuben er opstillet mange steder i verden, som den romerske kults magtsymbol. Den står bla. placeret i Svendborg, i Danmark, lige overfor den katolske kirke, hvilket ikke er tilfældigt, da den romerske kult også er den romersk katolske kirke.

Den sorte kube i Mekka hedder kaaba, og refererer til den hebraiske kabbalah (Kaba-Allah). Vandringen rundt om kuben symboliserer saturns ringe og symbolismen er at muslimerne fastholdes i saturns dårlige energi (religionen).

Den Romerske kult har skabt islam, som i virkeligheden en venus religion.

Nygraduerede amerikanske studenter bærer også den sorte kubehat, som er et skjult symbol for systematisk og gradvis indoktrinering (dumping down).


Hele begrebet kaldes for satanisme (saturn-isme). 
 
L


Løven
Løven symboliserer solen. Stjernetegnet løven er den måned på året, og det tidspunkt på dagen, hvor solen afgiver mest energi (juli måned og dagligt mellem klokken 13.00 -14.00).     
M


Malteserkors (Ridderkors)
Malteserkorset er hentet fra solkorset (hjulkorset), eller nok nærmere med inspiration fra det otte-egerede solkors. De otte spidser symboliserer tempelriddernes otte forpligtelser eller forhåbninger (ref. til den ottetakkede Isis stjerne).

Det otte-egerede hjul er solhjulet tilført kryds-kvartaler (eight spoked wheel), som bla. også kan findes på Union Jack (det britiske flag) samt på vatikanets gårdsplads. Alt sammen hentet i Hermes Trismegistus viden fra Egypten.

Korset tilhører Ridderne af Malta (Knight's of Malta) eller bedre kendt som tempelridderne, som er en militant ridderorden under Venetianerne.

Efter at danmark kapitulatulerede til kristendommen udskiftede korsridderne det gamle ravnebanner med dannebrog flaget (ridderkorset).

Schweiz er søsterlandet, tempelriddernes land (Schweiz betyder sisters of Isis).


     


Mars
Det astrologiske tegn for planeten Mars.

Mars var den dominerende planet i RAM (vædder) perioden i Egypten. RAM er også ordet MARs bagfra, og vædderens stjernetegn starter i Marts måned (MARS måned).

Mars er også en metafor for Rom/Roma (ram-mars)!


Tegnet er et symbol for maskulin energi.

   N

O

P


Pentagram / pentagon


Den originale viden bag pentagrammet oprinder fra den gyldne alder, men optræder tidligst hos Pythagoras og neo Platonismen og handler om Phi φ + 1 - 1 som er grundpillen i livets udformning også kendt som den gyldne sektion.

Pentagrammet er det ældste hedenske og okkulte (skjulte) symbol for spiritualitet, ild, vand, jord og luft.

Det omvendte pentagram symboliserer at man vender spiritualiteten på hovedet (genererer negativ energi)!   


Pyramide
Pyramiden symboliserer universets maskuline energi (Pyra=ild - mid=middle) "Ild i midten". Ild er en urgammel videnskabelig betegnelse for spiritualitet. Spiritualitet er videnskabelig talt lys.

Pyramiden er også Tempelriddernes V, og den Romerske kult bruger symbolet for at vise deres tilhørsforhold til Tempelridderne.

Hele symbolikken skal findes i Hermes Trismegistus (Thoth viden) fra ægypten, som også er Tempelriddernes skat.
       Q

R


Romerske Imperium (kransen)
Bladkransen er det hellige romerske imperiums varemærke. Den romerske kult!

Bladene symboliserer horn (månen) uden om soldisken (oplysthed). Det er frimurer/kabbalah symbolik, som er hentet fra faraoerne i Egypten. 
S


Saturn
Symbolikken for saturn er hentet i astrologien. Saturn er satan, fordi han slår solen ihjel hver vinter og hver aften. Saturn hedder også EL og Kronos (kronen), og er hersker over tiden og det materialistiske/elektriske univers (de døde ting).

Den Romerske kult har brugt saturn symbolikken fra astrologien, til rent praktisk at lave et system, som leder befolkningen ind i deres satanistiske (saturn-istiske) forbruger religion. Heraf navnet "saturn kulten", selvom det er den romerske kult!

Konkurrence mellem det gode og onde, helte og skurke osv. er ALTID en astrologisk historie om solen og saturn, som er blevet gjort til en materialistisk forbrugerindustri.

Det meste af den vestlige civilisation er saturn-ister uden at være klar over det!
Den satanisme du kender til, er ren hollywood propaganda!

Saturn er også manden med leen, som æder sine børn! Dette har givet anledning til mange misforståelser i de religiøse miljøer. Når satan æder sine børn, symboliserer det at saturn "æder" tiden, årene der går!

Læs mere om saturn's metafysiske symbolik under kuben!

Det var lige godt satan's!!!       


Skjold
Skjoldet symboliserer tilhørsforholdet til vatikanets ridderorden (tempelridderne).
 


Slangen (The Serpent)
Slangen er et ældgammelt symbol for solen (sjæl,soul) bla. fordi den ikke sætter fodspor i den fysiske verden (Indien og senere Egypten).

Sjælen (soul) er sol, sol er lys, lys er frekvenser og frekvenser er sinuskurven.

Sinuskurven er den elektriske puls (frekvens) med en negativ og positiv pol. Universet består udelukkende af elektricitet og "magnetisme", hvor elektriciteten er skaberen af alt lys, liv og stof. Alt er frekvenser.

På et år danner solen én puls med en positv og negativ pol, det vi kender som sommer og vinter.

Bogstavet S og dollartegnet $$$ er også symboler for slangen (The Serpent)!     


Solkors (hjulkors)
Hjulkorset er det astrologiske symbol for planeten jorden, men der ligger en dybere viden bag. Den vandrette linje symboliserer ækvator (jævndøgn) og den vandrette, solhverv. Linjerne deler cirklen op i de fire årstider. Det kristne kors og bogstavet T, stammer også fra dette symbol.

Den vandrette linje symboliserer jord (fast stof), og den lodrette linje Ild (lys). To af de fire elementer, som beskriver lysets manifestation som fast stof.

Symbolet gemmer også på den viden der ligger til grund for kristendommen samt tempelriddernes skat!

 


Solopgang (Dawn of a New Day)
Solopgangen er et stærkt kommunistisk symbol, som oprinder fra den Romerske kult.
Jesuitternes symbol er solen, og symbolikken i solen der titter frem i morgengryet, er en ny begyndelse. Det kunne feks. være begyndelsen på en ny dag, men det er det langt fra!

Solopgangen er den Romerske kult's varetegn for de planlagte revoulutioner, som skal fremme deres verdensmagt, men også et symbol på at de illuminerede (oplyste) er ved magten.

Solen og solopgangen bruges flittigt i den Romerske kult's logoer.    
T


Tyren (The Bull)
Tyren er et astrologisk symbol, som er hentet fra den egyptiske gud (tyr) Apis (isis), men dukker senere op som guden Baal i det Fønikske rige, og senest som hebræernes gyldne kalv. Tyren bruges oftest til at symboliserer hebræernes tilhørsforhold til den gyldne kalv. I Egyptisk sun worship symboliserer tyren også cerebellum i hjernen (lillehjernen).

Tyren markerer også tyrens tidsalder, en 2000 årig periode fra år 4000 til år 2000 fvt.

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk bruger Apis / den gyldne kalv som deres logo.

Tyren opstilles typisk i "riddernes" interesseområder, i nærheden af deres store korporationer og virksomheder.

Cimbretyren i Aalborg blev finansieret af De Danske Spritfabrikker, som selv bruger tempelriddernes malteserkors som logo! Samme arkitekt har også lavet Gefionsspringvandet i København.

Den Romerske kult befinder sig godt i danmark!


   U

V


Vesica Pisces
I astrologien er vesica pisces, fiskenes tegn. Den fysiske symbolisme, er at når neutronet og protonet mødes, så skabes elektronet og dermed lyset.

Når feminim og maskulin energi mødes, skabes lyset, og i anatomien skabes livet, et barn fødes.

Det er også herfra historien om Jomfru Maria og Jesus er "lånt". Jomfru Maria og Jesus er metaforer for kvindens skede som føder en søn (sun/sol) lyset fødes!

Det hele er gemt i metaforene bag jomfru Maria (isis), som bliver flittigt brugt af den romerske kult!   


Vædderen, The high RAM,
Vædderen er et symbol for The High Ram (den oplyste hjerne), og oprinder fra de Egyptiske faraoer, i vædderens tidsalder år 2000 - 0 fvt. Vædderen (lammet) er også symbolet for starten på et nyt år, marts måned i det astrologiske hjul.

Okkult symbolik, hentet fra Egyptisk sun worship.

Vædderen er symbolet for den oplyste eller illuminerede!

Symbolikken bag vædderen ligger også til baggrund for metaforen om Moses fra bibelen. Vidste du feks. at Moses oprindeligt er afbildet med horn i panden?

Det astrologiske symbol for vædderen, forestiller ikke en vædder, men et sæt øjenbryn (eyebrows), hvilket er oprindelsen til ordet hebrews. Dem der bærer ram i hovedet (de oplyste).


   W

X

Y

Z

Æ

Ø


Øje - RA's øje (det altseende øje)
Ra's øje eller det 3. øje, er thalamus i hjernen, der hvor vores bevidsthed skabes ud fra vores sanser.

Der ligger en dyb metafysisk videnskab bag dette symbol, som er relateret til frimurernes oplæring i Hermes trismegistus (Egyptisk sun worship).

Det altseende øje er det ypperste symbol for den oplyste eller illuminerede (heraf ordet illuminati), og bruges flittigt af frimurerne i den romerske kult.


   


Ørnen (The Eagle) og Fønix
Ørnesymbolet ses allerede på den Egyptiske/mesopotamiske disk med vinger. Ørnen optræder første gang som falken, hos den Egyptiske gud Horus (symbol for solen), og bliver senere til fønix-ørnen i fønikien. Den Romerske republik laver det til ørnen, og i det hellige romerske imperium, det byzantiske rige, bliver den til den dobbelthovede ørn.

Videnskaben bag disken med vinger, er identisk med Odin's to ravne Hugin og Munin fra nordisk mytologi. Denne viden er så gammel, at vingerne på disken nemt kan være inspireret fra samme kilde som den nordiske mytologi?

De amerikanske indfødte indianerne bruger også ørnen, i hh. til dens oprindelige symbolk.

Fønikerne ændrede Horus til Fønix ørnen (symbol for solen), som cyklisk bliver regenereret, genfødt eller får nyt liv, når den rejser sig fra støvet (hver morgen), og dør i et flammehav (hver aften).

Haven udenom US Capitol er designet som en kæmpemæssig dobbelthovedet ørn. Mange tror fejlagtigt at det er illuminatis uglesymbol! Ørnen symboliserer at den Romerske kult kontrollerer hele USA igennem kongressen i US capitol!

Capitol betyder jupiters tempel, og er lavet som en kopi af sct. peter kirken i vatikanet.

Den dobbelthovede ørn er et riddersymbol, som bruges af vatikanets ridderorden, frimurere med 33. grad "illuminati". Alle sammen under den romerske kult!


       

Å


666 nummeret på bæstet (number of the beast)
Hele symbolikken omkring 666 og djævlen, er de astrologiske aspekter omkring saturn, som omsat til hollywood forbruger propaganda.

Bæstet "djævlen" er intet mindre end mennesket selv, den helt normale uoplyste borger. 666 er det atomiske nummer for kulstof atomet (6 neutroner, 6 protoner og 6 elektroner), som er grundstoffet i mennesket (bæstet). Kulstof har form som en Hexahedron (Kuben).

Kulstof står nederst på hylden på den platoniske skala, hvor lyset står øverst!

Den romerske kult ynder at bruge denne symbolik for at hævde dem selv som de illuminerede/oplyste, mens de uoplyste bliver betragtet som zombier, halvhjerner forbrugere og omvandrende døde. The living dead eller walking dead, du har sikkert hørt titlerne før?

Et gigantisk spil der handler om hvordan den romerske kult indarbejder en falsk identitet i folks bevidsthed, som udløser et falsk behov for at tilegne sig ligegyldige produkter fra kultens gigantiske netværk af korporationer.

Satanisme handler langt fra om det folk tror! Satanisme er dyrkelse af planeten saturn (EL), et udpræget frimurer fænomen der tager udgangspunkt i det materialistiske, kapitalistiske, egoistiske, pornografiske, forbrugsfixerede "jeg ejer - det er mit - jeg kom først - se mig - jeg er størst" ELektriske univers. Mange danskere er helt ubevidst blevet en del af dette verdensomspændende satanistisk netværk.

Det hele bliver inddoktrineret igennem den romerske kult's gigantiske Hollywood film, musik, spil og medie industri!

De uoplyste har ingen anelse om at de selv er bæstet!
KUN NOTER

Vatikanet
Vatikanets to nøgler (Janus nøglerne) = solen og månen, nøglerne til huset (astrologiske hus) the keys of Janus, the mythical ‘god of the hinges’ i.e. the hinges of a door, which allow access to the house. Nøglerne til guds hus (det astrologiske hus) på jorden. Ordet farao betyder det store hus!

Aet