PersonerA B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
 
Abd'el Hakim Awyan †
Egyptisk Wisdom Keeper

Abd'el Hakim og hans familie er egyptiske wisdom keepers, generationer af familier som i årtusinder har bevaret ægyptens oprindelige historie, som ligger langt fra farao dynastiernes korrupte historie og fortællinger, som har ledt til den moderne og akademiske ægyptologi . . . Læs mere

Tags: Khemitology, Egyptologi
Alan Lamont
Researcher

Alan Lamont har gjort sig den ulejlighed at optrevle medlemmerne af vatikanets ridderorden, den romerske kult (Society of jesus/Jesuitterne). Alan er meget kristen, så man skal have evnen til at sortere hans litterære bibel metaforer fra (det hele er djævelens værk). Men man skal ikke lade sig skræmme, Alan Lamont er en af de få der har fat i den lange ende. . . . Læs mere


Vatikanet
Jesuitterne
Knight's of Malta
Tempelridderne
Kennedy mordet

Alan Watts
Filosof, teolog og Ph.d. i historie

Her kommer snart en tekst . . . Læs mere


Tags: Spiritualitet, Universet, Sjæl og bevidsthed, metafysik
Alex Jones
www.infowars.com

Alex Jones er en info/disinfo agent, som bevidst opildner emnerne, for at skabe frygt, panik og forvirring i folk, med henblik på at sætte dem op imod deres regeringer. Teknikken er at han afslører en masse sandheder, der fører opmærksomheden væk fra den virkelige konspiration, som er den romerske kult!
Hvis man absolut skal følge Alex Jones, anbefales det at tage noget beroligende og tage brillerne omvendt på!

Kategori: NWO, Amerikansk politik, planlagt forvirring
 
Alvin Boyd kuhn Dr.
Ph.D. i Teosofi (religions filosofi)

Alvid Boyd Kuhn har skrevet omkring 150 bøger, hvoraf størstedelen handler om hvordan kristendommen og bibelhistorierne er hentet i den Egyptiske mytologi (Sun Worship og Astrologi). Næsten samtlige religioner i verden oprinder fra samme kilde, nemlig astrologien, som i virkeligheden er en viden om naturvidenskab på højt plan overført fra tidligere civilisationer på jorden.

Kategori: Oversættelse af Græske tekster og mytologi, gammel visdom, myten om Kristus
 
Aron Russo

Hollywood filmproduceren Aron Russo, som bla. har lavet filmen Bossen og Bumsen med Eddie Murphie, var personligt venner med Nick Rockefeller. Før sin død afslørede Aron Russo indholdet af deres private samtaler, hvor Rockefeller afslører at krigene i mellemøsten var planlagt i mindste detalje, og at man arbejder på at få chippet verdens befolkning, så de kan kontrollereres via banksystemet. Herefter lavede Aron Russo filmen Freedom to Fascism!

Kategori: NWO, Rockefeller
 
B
 
Bertrand Russell †

Bertrand Russell er en af hovedpersonerne i den Venetianske svindel med videnskaben.

Kategori:
 
Brian Mullin
Balls Out physics

Brian Mullin er uddannet civil ingeniør på University of North Florida i USA. For at afkræfte flad jord teorierne satte han sig for endegyldigt at fremvise beviser på at jorden ER rund. Efter nærmere undersøgelser går det op for Brian at dokumentationerne for en rund jord er bygget på utilstrækkelige beviser og tynde teorier!
Ydermere viser det sig pludseligt at der findes flere fakta for at jorden er "flad" end at den er rund!

Kategori: Flad jord teori, Fysikkens grundteorier giver ingen mening?, der er noget galt med NASA?
 
Brien Foerster
www.grahamhancock.com

Brien Foerster rejser konstant rundt til alle de steder i verden hvor vi andre sjældent kommer forbi, i hans søgen på den forsvundne megalit kultur (avanceret forhistorisk teknologi) der med garanti har eksisteret, men som ikke kan forklares.


Kategori: Inka og Maya kulturerne, forhistoriske civilisationer og teknologi, ægyptologi, megalit kulturen
 
Bruce Lipton Dr.
www.brucelipton.com

Hvordan ville livet se ud hvis vi fandt ud af at vi har kræfter, som vi aldrig er blevet fortalt om?


Kategori: Spiritualitet, esoterisk viden
 
C
 
Carl Gustav Jung

Tekst er på vej ...


Kategori: Gnosisk viden, Septem Sermones ad Mortuos (den røde bog)
 
Charles Proteus Steinmetz †
Elektrisk Ingeniør og matematiker som banede vejen for elektricitet.
Han beskriver bla. elektriske udladninger, bølger og impulser.

Kategori: Elektricitet, elektromagnetisme, elektromotorer, debunking af partikel teorien
 
Charlotte Bjørn Poulsen
www.facebook.com/profile.php?id=736885605&fref=ts

Charlotte Bjørn Poulsen er en af de mest aktive og energiske danske aktivister, som i mange år har arbejdet på at afslører løgnene i vores samfund. Hun bevæger sig indenfor samtlige emner og er en fantastisk inspirationskilde.


Kategori: NWO, medicinalindustrien, Psykofarmaka, vikingerne vender tilbage
 
Charlotte Iserbyt
www.youtube.com/watch?v=ezTIYd5UFRY

Tekst er på vej ...


Kategori: The Miseducation of America (world)
 
Chuck Missler
www.khouse.org

Overskuelig forklaring af det elektriske univers. Man bør dog glide let og elegant henover hans kristne budskaber, som han ynder at blande ind i flere af hans videnskabelige videoer! Dermed ikke sagt at bibelen ikke er metaforer for fysikkens love, for det er den!


Kategori: Videnskaben er bygget på teorier, det elektriske univers, fysik, astrologi, astronomi
 
D
 
David Hatcher Childress
www.davidhatcherchildress.comArkæolog i prehistorisk teknologi.


Kategori: Arkæologi, prehistorisk teknologi

 
David Icke
www.davidicke.com

David Icke har brugt det meste af sit liv på at afsløre den hemmelige agenda, som ligger til grund for det moderne system.
Han har åbnet manges øjne og når igennem alle emnerne. David Icke har desværre en -bevidst eller ubevidst?- tendens til at mistolke den esoteriske viden (guldalderviden), og omsætter den til historier om reptiler og månebaser mm. David Icke kan varmt anbefales som indgangsvinkel til konspirationerne, men ikke til at danne sig det fulde overblik.


Kategori: Matrixen, politisk svindel, NWO, illuminati
 
David John Cawdell Irving

David Irving er Britisk forfatter og har brugt det meste af sit liv på at afsløre løgnene bag den officielle version af 2. verdenskrig, og specielt holocaust løgnen!

Kategori: 2. verdenskrig, Holocaust løgnen, Nazismen, Historie
 
E
 
Eben Alexander Dr.
www.ebenalexander.com

Eben Alexander - Neurokirurg
"Det er på tide at erkende, at den menneskelige bevidsthed eksisterer uafhængigt af den fysiske hjerne", siger den bogaktuelle tidligere hjernekirurg Eben Alexander, der selv har haft en livsforandrende nærdødsoplevelse.

Kategori: Bevidsthed, liv efter døden
 
Eric P. Dollard
www.ericpdollard.com

Tekst er på vej . . .


Kategori: Videnskab, elektricitet, Felt mekanik, magnetisme, Energi
 
Eric Jon Phelps
www.vaticanassassins.org

Eric Jon Phelps har brugt sit liv på at optrevle Jesuitternes hemmelige infiltration af frimurerlogerne samt kongemagterne og regeringerne op igennem historien. Verden er kontrolleret af Jesuitterne og deres militante ridderorden Knights of Malta. Alle veje fører til Rom!

Eric er udpræget kristen og man bør se igennen fingrene mht. hans brug af kristne vendinger og budskaber imellem den research han præsenterer!

Kategori: Jesuitterne, den Romerske kult
 
Eric Von Daniken
www.daniken.com

Eric Von Daniken kommer med sit bud på hvordan verden så ud i forhistorien, men han har desværre en tendens til at mistolke metaforerne i de gamle myter, og der går lidt for meget ancient aliens/astronaut og ufo i hans værk. Erik Von Daniken kan bedst bruges som stifinder til lokationer og myter man aldrig har hørt om.

Kategori: Forhistorisk arkæologi, bibelhistorie, teologi, mytologi, ægyptologi, Ancient Aliens
 
Erling Hagensen
www.merling.dk

Erling er lige i hælene på tempelridderne i danmark, som nok spillede en betydelig større rolle end historien beretter.
Han har gjort også sig en række interessante opdagelser, bla. i rundkirkerne på bornholm og andre kirker, som meget vel kunne være tempelriddernes værk?


Kategori: Tempelridderne i danmark
 
F
 
Frank o´Collins
www.ucadia.com/frank/frank.htm

Tekst er på vej...


Kategori: Den romerske kult, Jesuitterne, Vatikanet
 
G
 
G. Edward Griffin
Historiker og forfatter, som i mere end 20 år har efterforsket inderkredsen af politikere, og internationalister, som uafhængigt af nationaliteter, arbejder målrettet på en global verdensmagt. Det han kalder for "collectivism" kollektivisme. Partipolitik og demokrati er intet andet end et ufatteligt dårligt skuespil.


Kategori: Verdens hemmelige regering, politik, Counciol Of Foregin Releations, collectivism
 
George Carlin †

Den desværre afdøde George Carlin valgte at udtrykke sin research igennem stand up komik. Han rammer sømmet lige på hovedet, når han uden omsvøb fortæller hvordan verden hænger sammen.


Kategori: The big club, politisk komik
 
Gerard Morin
https://www.youtube.com/channel/UCsiwv99k0t62ARYwDuytnjA

Gerard Morin viser helt simpelt hvordan Nikola Tesla's videnskab om " magnetisk energi" fungerer. Han demonstrerer via en vaskemaskinepumpe og nogle kondensatorer, hvordan man får adgang til næsten gratis energi.


Kategori: Fri energi
 
Giordano Bruno †

Giordano Bruno var en af årsagerne til at Hermes Trismegistus (guldalderviden) overlevede, så vi andre kunne få indblik i denne fanatastiske viden. Giordano Bruno blev en trussel for paven i rom, som på brutal vis torturerede ham så han ikke kunne kommunikere med omverdenen, for til sidst at brændte ham på bålet.


Kategori: Esoterisk viden (guldalderviden), Hermes Trismegistus, As Above So below
 
Giorgio A. Tsoukalos

Giorgio Tsoukalos fra programmet Ancient Aliens på National History Channel, formår at dreje hele den esoteriske viden til besøg fra aliens og flyvende objekter. For dem som ikke har kendskab til esoterisk viden (guldaldeviden / hermes Trismegistus), kan det virke utroligt overbevisende! Det kan varmt anbefales at følge serien, men KUN for at få kendskab til alle fænomenerne og alle de spændende lokationer der findes rundt omkring på kloden!

Det samme gælder for History Channel!


Kategori: Ancient aliens
 
Graham Hancock
www.grahamhancock.com

Tekst på vej...


Kategori: Tabt viden, forhistoriske civilisationer, ægyptologi
 
H
 
Harald Kautz Vella
www.facebook.com/harald.kautzvella

Harald Kautz Vella er et utrolig intelligent væsen, som har specialiseret sig i biologisk forskning, hvilket har gjort ham til en eftertragtet person i forskningsprojekter, som du næppe har hørt om før. Igennem disse projekter har Harald fået kendskab til spændende information, som både kan be- og afkræfte mange myter.


Kategori: Geoenginering, Chemtrails, NWO, biologi, forskning
 
I
 
J
 
James Clerk Maxwell †jordanmaxwellshow.com
Teoretisk fysiker og matematiker som bla. gav inspiration til Albert Einstein mfl.

Kategori: Fysik, Matematik, elektricitet, lys, bølger, frekvenser, elektromagnetisme, debunking af partikel teorien
 
Jim Marrs
www.jimmarrs.com
ww.jordanmaxwellshow.com
Jim Marrs er en af de få ærlige journalister og forfattere som har taget springet og arbejder fuld tid på at oplyse verdensbefolkningen om den omfattende korruption der ligger til grund for det vi kender som demokratiet og det moderne korrupte politiske system.
Jim har brugt over 30 år på at løse gåden om hvem der myrdede Kennedy, og minsandten om det ikke er de samme kræfter der står bag, som også myrdede præsident Lincoln, skabte kommunismen og centralbankerne.

Jim Marrs udlægning af forhistorien og esoterisk viden, viser dog tydelige tegn på at han ikke har studeret området særligt grundigt. Det virker som om han famler sig frem og lader sig rive med af sentations myterne på området.

Kategori: konspirations journalistik, bank systemet, 911, politik, korruptionen i verden
 
Johan Oldenkamp Dr.
Professor i overførsel af viden og Ph.D i forskning med kunstig intelligens

Her kommer snart en tekst. . . Læs mere


Tags: Whooly Science, metafysik, felt mekanik
Johan Oldenkamp
John anthony west
www.jawest.net
ww.jordanmaxwellshow.com
Tekst er på vej...

Kategori: Ægypten, tidligere civilistioner
 
John Coleman
www.coleman300.net
ww.jordanmaxwellshow.com
John Coleman er forfatter, med dybe forbindelser i det globale efterretningsvæsen. Han har brugt mere end 30 år på at optrevle det han kalder for "Committee of 300", altså de 300 personer som styrer verden bag regeringerne. Der er selvfølgelig tale om de Venetianske bankfamilie-dynastier, som i de sidste 500 år har fordærvet verden med deres løgne og bedrag, for at opnå kontrollen med verden igennem deres "system", baseret på pengeskabelsen og kontrol med international handel.

Kategori: Committee of 300, Venetianerne, Socialisme, Demokrati
 
John Taylor Gatto
www.johntaylorgatto.com
ww.jordanmaxwellshow.com
Læreren der i detaljer beskriver hvordan hele det institutionelle uddannelsessystem, er opbygget op for at vildlede befolkningen. Du bliver bevidst dummet ned, for at kunne tilpasses det økonomiske system, og chancen for at du på noget tidspunkt i din karriere får adgang til rigtig viden er lig nul.

Kategori: Den sande historie, uddannelsessystemet
 
Jordan Maxwell
www.jordanmaxwellshow.com
ww.jordanmaxwellshow.com
Jordan Maxwell er konspirations-researchernes fader. I over 60 år har han researchet det systematiske bedrag i verdens politiske og religiøse magtsystemer, og har løftet sløret for hvordan befolkningen i verden systematisk er blevet ført bag lyset.

ADVARSEL
Køb eller støt IKKE siden "jordanmaxwell.com"! Det er Jordans gamle side, som han er blevet franarret, sammen med rettighederne på hans livsværk og alle sine dvd'er. Benyt KUN jordanmaxwellshow.com!

Kategori: Teologi, betydning af sprog, ægyptologi, politik, astrologi, esoterisk viden, religionernes svindel
 
Joseph John Thomson †

Joseph J. Thomson opdager elektronet, men afviser kraftigt at der er tale om et partikel. Senere bliver han tilbudt en Nobelpris og ændrer herefter sin holdning til fordel for rigdom og ære.


Kategori: Debunking af partikel teorien, elektroner, Aether
 
Joseph P. Farrell Dr.
www.gizadeathstar.com

Joseph Farrell er historielæren med det smitsomme grin, som har regnet den ud!
Desuden har han fremlagt en række hypoteser om forhistorien.


Kategori: Den skjulte historie, venetianerne, tempelridderne, fortiden, politik, videnskab
 
K
 
Ken O'Keefe
www.facebook.com/KOKTJP/?fref=ts
www.facebook.com/Ken-OKeefe-1390295377884165/?fref=ts

O'Keefe er tidligere soldat i United States Marine under Golfkrigen. Efter at han opdagede den Amerikanske regerings svindel med krigene i mellemøsten, begyndte han at ytre sin viden offentligt, hvilket gjorde at han mistede sin stilling.
Senere Har Kenneth, som han hedder, optrevlet den israelske/jødiske infiltrering af Amerikansk politik, som han nu bruger al sin energi på at få ud til verden. Her er ingen pæn indpakning eller glitter. Ken servere kun den iskolde sandhed!


Kategori: Amerikansk udenrigspolitik, jøderne, Israel, den falske krig mod terror, Palestina
 
Ken L. Wheeler
www.youtube.com/user/kathodosdotcom/featured

Ken Wheeler er den "gale" eller skal vi sige geniale fotograf, som via sin viden om lyset igennem sit fotostudie formår at redegøre for hvad magnetisme er, så de fleste kan være med. Han gør definitivt op med de videnskabelige teorier i kvantefysikken, som omhandler tyngdekraften og partikelfysikken. Universet består udelukkende af lys som skaber de to grundlæggende kræfter vi kender som magnetisme!

Udover sin hobby med kameraer, er Ken professionel oversætter af old Græske og Indiske tekster.


Kategori: Magnetisme, debunker videnskaben
 
Klaus Dona
www.unsolved-mysteries.info

Østrigeren Klaus Dona har samlet alle de arkæologiske fund, som aldrig når ud til offentligheden. Fundene gemmes ofte af vejen i museernes mørke kældre, fordi arkæologerne og myndighederne ikke kan sættes dem i forbindelse med vores tidsregning og historien. Den forbudte arkæologi er en tikkende bombe der konstant er i fare for at springe, og vil give anledning til en total omskrivning af menneskets historie.


Kategori: Forbudt arkæologi, uforklarelige fund, forhistoriske civilisationer, avanceret teknologi
 
L
 
Leonardo Da Vinci †

Leonardo Da Vinci havde dybt kendskeb til Hermes Trismegistus (guldalderviden), hvilket uden tvivl har været inspirationen til hans mange opfindelser. Leonardo var nødsaget til at skjule hans viden, da risikoen for at blive anklaget som kætter eller heks var for stor. Derfor udtrykte han sig igennem hans kunst, hvilket har givet anledning til stor mystik.
Der er dog intet mystisk i Leonardos værker, såfremt man forstår hvad det drejer sig om.


Kategori: Teknik, opfindelser, "mystisk" kunst, Mona Lisa, Hermes Trismegistus
 
Loren Lockman
YouTube

Loren Lockman har brugt over 20 år på at undersøge hvad kost er og gør ved menneskekroppen. Som han selv udtrykker "vi tager helt fejl af hvad vi tror en sund kost består af". Vi forstår simpelthen ikke længere betydningen af de ting vi putter i munden hvilket er hovedårsagen til alle sygdomme og tidlig død.


Kategori: Kost og sundhed, afværgelse af sygdomme, hvad er mad egentligt
 
Lyndon LaRouche
www.larouchepac.com

Denne mand har løst gåden... Lyt og lær! Kræfterne bag det romerske, byzantiske og engelske imperium regere stadig i dag igennem det financielle gældssystem og deres religion er babylonsk sun worship.


Kategori: Det engelske imperium, Venetianerne, Oligarkiet
 
M
 
Mads Palsvig
www.vorespenge.com/tag/mads-palsvig

www.facebook.com/mads.palsvig


Mads Palsvig er cand jur, HD (Finans). Han har arbejdet mere end 25 år som international investmentbanker med speciale i handel med statsobligationer og derivater i Kbh, London og Hong Kong. Mads Palsvig har også fungeret som uofficiel advisor til FederalReserve (den amerikanske privatejede centralbank) i over 10 år.


Kategori: Pengeskabelsen, finans, økonomi
 
Manley P. Hall †
www.manlyphall.org

Manley P. Hall oversætter Hermes Trismegistus (guldalderviden),-filosofien bag frimurerne, den jødiske kabbalah og rosenkors ordenen- til det han kalder Magnum Opus. Vi taler her om den naturviden, som grundlagde astrologien og sun worship i ægypten. Menneskets ældste viden om mikro- og makrokosmos!


Kategori: Spiritualitet, Hermes Trismegistus, mikro- og makrokosmos, As above so below, Magnum opus
 
Mark Passio
www.whatonearthishappening.com

Den tidligere satanist Mark Passio, kaster lys over det okkulte. "Okkult" betyder i virkeligheden "skjult" og handler mere om en viden skjult for befolkningen, frem for kutteklædte personer der tilbeder satan i blodige ritualer eller voodoo forbandelser. Det okkulte omhandler en videnskab, som kan højne menneskets mentalitet, men også kan bruges til det stik modsatte.


Kategori: Okkultisme, symbolik, hellig geometri, religion, spiritualitet, satanisme
 
Michael Cremo
www.mcremo.com

Tekst er på vej...


Kategori: Forbudt arkæologi
 
Michael Faraday †
Britisk fysiker som stod bag grundlæggende forskning i elektromagnetismen.


Kategori: Fysik, elektromagnetisme, metafysik, felt teorien
 
Michael Tellinger
www.michaeltellinger.com

Michael Tellinger forsker bla. i tidligere civilisationer og deres viden om teknologi. Han har specialiseret sig i menneskeskabte forhistoriske stensætninger fra sydafrika, som han har døbt adams kalender. Desuden er han meget optaget af metaforen om Anunnakierne.


Kategori: Spiritualitet, Arkæologi, Tidligere civilisationer, Anunnaki, Ubuntu, NWO
 
Michael Tsarion
www.michaeltsarion.com

Michael Tsarion er en meget grundig fætter, som prøver at trække en rød tråd imellem forhistorien og den modene historie.
Det viser sig at menneskets historie er langt ældre end antaget, og at den langt fra hænger sammen som vi har lært det.

Kategori: Spiritualitet, astroteologi, tidligere civilisationer, astrologi, atlantis, NWO
 
Myron Coureval Fagan †
www.youtube.com/watch?v=ForvEyNABs8

Mellem 1967 og 1968 optog Myron C. fagan 3 vinylplader med hans kendskab til illuminati's planer om at overtage verdensmagten i det 20. århundrede. Han gennemgår minutiøst hvordan tingene hænger sammen og det mest skræmmende er at hans beretning stadig holder stik anno 2015!


Kategori: The Illuminati and the Council on Foreign Relations
 
N
 
Nassim Haramein
www.resonance.is

Nassim Haramein fortæller hvordan kosmos og energien fungerer. Mennesket har ikke opfundet matematikken, de har kun opdaget den!


Kategori: Kosmologi, kvantefysik, universet, geometri, fibonacci, matematik
 
Nikola Tesla †

Nikola Tesla var Thomas Edison's lærling og de var begge finansieret af finansmanden J.P.Morgan. Tesla fandt frem til en praktisk talt gratis energikilde, som kunne erstatte Edison's elværker. Det blev en trussel for Morgan's investeringer i elnetværket, og han destruerede Teslas laboratorie og skjulte patenterne på videnskaben. Tesla står bag en langt række af de teknologiske apperater vi bruger i dag.


Kategori: Energi, "fri" energi, alternativ energi, frekvenser
 
Nikolay Levashov
www.nikolay-levashov.ru/English/index-eng.html

Tekst er på vej...


Kategori: Universal mind, spiritualitet, bevidsthed, den videnskabelige løgn
 
O
 
Ole Dammegaard
www.lightonconspiracies.com

Man kan ikke nævne Ole Dammegaard, uden også at nævne false flag (falsk flag) operationer. False flag operationer er et ældgammelt trick, hvor man iscenesætter en begivenhed, feks. en "terror" aktion eller en anden form for krise, med henblik på at skabe frygt og panik i befolkningen, så det gøres lettere kan få gennemført "politiske" beslutninger.


Kategori: NWO, false flag, Oluf Palme mordet
 
Oliver Heaviside †
Engelsk elektroingeniør som bla. opdagede lag af elektriske impulser i atmosfæren, som kunne bruges til radiosignaler.


Kategori: Elektriske univers, frekvenser, fysik,
 
P
 
Plato

Vi kender alle Platos beretninger om "det forsvundne kontinent" Atlantis og som grundlæggeren af begrebet akademi, som siden er blevet insvøbt i løgn og latin. Plato havde naturligvis alt sin viden fra Hermes Trismegistus (guldalderviden), som siden romernes destruktion af bibliotekerne i Alexandria, ægypten, har været den mest hemmeligholdte og undertrykte viden på jorden. En viden som nu bruges imod folket, for at opretholde de moderne magtsystemer.


Kategori: Esoterisk viden (guldalderviden), Atlantis
 
Q
 
R
 
Ralph Ellis
www.edfu-books.com

Tekst er på vej...


Kategori: Tempelridderne, Egypten, Exudos, Historie, Hyksosfaraoerne, Bibelen, Akhenaten, Genesis, jøderne
 
Robert Otey
www.feandft.com

Tekst er på vej...


Kategori: Det elektriske univers
 
Rupert Sheldrake
www.sheldrake.org

Tekst er på vej...


Kategori: Den grundlæggende videnskab er kun baseret på teorier
 
Roald Boom
www.roald-boom.com

Roald Boom bor i det Caribiske øhav og har specialiseret sig i det indre univers. Han har lavet en række videoer -Unbound Being- som giver enhver psykolog baghjul.
"Vores sind er er vores værste fjende, og hovedårsagen til al den lidelse der findes på jorden".

Kategori: Spiritualitet, metafysik, selvet, krop og sjæl, Unbound beeing
 
Robert Morse Dr.
www.youtube.com/user/robertmorsend

Dr. Robert Morse har brugt det meste af sit liv på at studere den mennesklige mekanisme og hvorfor vi egentligt bliver syge. "Der findes KUN én sygdom" og det er syge celler, som udvikler sig til de kendte livsstilssygdomme vi kender.


Kategori: Syre/base kost, ernæring, livsstilssygdomme, veganer
 
Robert Schoch Dr.
www.robertschoch.com

Tekst er på vej...


Kategori: Arkæologi, Forhistoriske civilisationer, Ægyptologi
 
Rudy Vulcan
www.facebook.com/rudy.vulcan

Brandmanden der befandt sig i World Trade Center d. 11. september 2001, og var øjenvidne til et af verdenshistoriens største bedrag. Han har viet sit liv til at afslører den romerske kults metoder og magtimperium i verden.


Kategori: 11. september, NWO
 
S
 
Santos Bonacci
www.universaltruthschool.comSantos Bonacci dokumenterer i sit værk, hvordan alting hænger sammen i den viden han kalder for "Synkretisme", som binder alt viden sammen. Synkretismen har- og vil altid være her, fordi det er universets og naturens egen lov.

Han dokumenterer samtidig hvordan videnskaben op igennem historien, og stadig i dag, bliver misbrugt af magthaverne til at kontrollere befolkningen over hele verden.

Kategori: Synkretisme, Astroloteologi, Astrologi

 
Sean Hross Dr.
www.youtube.com/user/chatzefratz
www.youtube.com/user/giureh/videos

Sean Hross (Mr. Octogon) følger faraoernes fodspor fra det 18. dynasti, indtil de i 1291 ender i Schweiz, hvor den største koncentration af faraoernes blodlinjer stadig befinder sig i dag. Han afslører deres forvandling til det romerske imperium og deres hærgen op igennem europa, hvor de ender som paven og vatikanet (jesuitterne), som ubetinget sidder på magten i verden anno 2014. Sean Hross bliver forfulgt af de schweiziske myndigheder pga. hans afsløringer.

Kategori: Tempelridderne, Nazismen, Faraoerne (The Pharaoh Show), Octogon empire
 
Stephen Mehler
www.gizapyramid.com

Tekst er på vej...

Kategori: Prehistorie, ægyptologi, megalitalderen, Kehmet kulturen, ægypten
 
T
 
U
 
Ursula Haverbeck
www.youtube.com/watch?v=WPa_QeV9KDM

Den 87 årige tyske Ursula Haverbeck modtog i 2015 en fængelsdom for offentligt at ytre sin holdning om holocaust løgnen. Hun mener at holocaust og udryddelsen af "6 millioner" jøder, var ren probaganda for at smadre den tyske infrastruktur. Det understøtter også de officielle tal fra Røde Kors, som har angivet at der kun døde knap 270.000 mennesker af blandet nationalitet i de tyske koncentrationslejre.


Kategori: Holocaust, Koncentrationslejrene, Nazismen
 
V
 
W
 
Wallace Thornhill
www.holoscience.com

Grad i fysik og elektronik fra Universitetet i Melbourne, Australien

Kategori: Electric Universe
 
Walter Russell †
www.youtube.com/watch?v=DmqQJjXyaL8

Walter Russell hjælper os med at forstå hvad lys egentligt er, og hvordan hele det synlige univers, inklusiv os selv, er bygget af lys. Han sætter hele vores opfattelse af fast stof i perspektiv, da alt hvad der kan opfattes med de 5 sanser i realiteten kun består af vibrerende lys.

Han skal dog kun krediteres for at hjælpe forståelsen på vej, da han langt fra har den fulde forståelse af hans eget arbejde!
En af de tydelige beviser, er at han refererer til Aether (dielektricitet) som plasma, hvilket afslører at han ikke har dybere kendskab til kræfterne bag magnetismen. Her kunne mange Keshe plasma fans lære noget!

Det er også vigtigt at man er klar over at der senere er opstået en nyreligiøs, new age kult, omkring Walter Russel og hans kone's filosofi, som gør det svært at finde hoved og hale i Russell's arbejde.


NOTE

Walter Russell didn't read his Sanskrit did he..... Mag in Sanskrit means to move.... repeat TO MOVE...... once more..... TO MOVE, MAGnetism is NOT still it moves.... tell that to all Russell's dip shit followers

Dielectricity is still NOT Magnetism..... magnetism is the principle of force and motion...... MOTION..... MOTION..... TO MOVE.... once more for all the swine eating retards who religiously follow the false prophet Walter Russell, Magnetism is NOT still it moves

Yes folks I know Ken Wheeler thinks the earth is a Santa Ball, this is due to his swine eating (check out his fat gut) and education which he is suffering from...... I will still post his stuff because everything else he teaches is spot on and on the ball, unlike Water Russell who was a RICH RICH RICH ELITE Russellite and taught a false globe model of the world whereas Ken does not teach any particular model he just subscribes to the conventional model BUT does not give specific defined models of such

Walter Russell essentially denied the Aether, referring to it as Plasma, in so doing he virtually discredited all the work of the Hermetiists and Neoplatonists of our beautiful spiritual western tradition, he did a lot of harm in all of his good teachingsKategori: Elektriske Univers, Spiritualitet, Plasma,kosmos, bevidsthed, lyset og dets funktion, Science of Light
 
Webster Griffin Tarpley
www.tarpley.net

Webster Tarpley er historiker, journalist og lektor. Hans speciale er den Venetianske konspiration, som senere har udviklet sig til det moderne korrupte banksystem.

Kategori: Venetianere, den sorte adel, Black Nobility, det korrupte banksystem
 
X
 
Y
 
Yasamika
www.youtube.com/watch?v=DmqQJjXyaL8

Yasamika har lavet sit eget lille show, for at vise hvad Caduceus symbolet går ud på. Hvis du vil vide nøjagtig hvordan du som menneske fungerer, så se Yasamika løse gåden om anatomien fra Hermes Trismegistus (guldalderviden).
Alt det du med garanti ikke hører hos lægen.

Kategori: Spiritualitet, Kundalini, Chakra, Caduceus, Hermes
 
Z
 
Zecharia Sitchin

Zecharia Sitchin har oversat de Mesopotamiske lertavler til historien om Anunnakierne. Zecharia Sitchin,s historie om de to brødre Enki og Enlil der ankommer til jorden og genmanipulerer mennesket, er dog kun endnu en astrologisk metafor for guldaldervidenskaben "Science of Light"! Han har haft stor succes med bogen Lost Book of Enki.


Kategori: Anunnaki, Astrologi
 
Æ
 
Ø
 
Å