Aaron Russo †

Tags: Rockefeller

Hollywood filmproduceren Aaron Russo er manden bag filmen Bossen og Bumsen med Eddie Murphy. Han var angiveligt venner med Nick Rockefeller (en advokat der for det meste arbejdede i Kina). Før sin død afslørede Aaron Russo indholdet af deres private samtaler, hvor Rockefeller afslører at krigene i mellemøsten var planlagt i mindste detalje, og en våd drøm om at bankerne ønsker at chippe verdens befolkning så de kunne kontrollereres igennem banksystemet.

Aaron Russo er dog yderst utroværdig. For det første skyldte han skattevæsenet et millionbeløb, som gjorde ham til en naturlig modstander af skattesystemet, hvilket ledte til skabelsen af filmen Freedom to Faschicm. Hernæst nævnte han aldrig samtalerne, hverken før eller efter 11. september, lige bortset fra i interviewet med Alex Jones, som i den grad lever af konspirationsteorier.


Abd'el Hakim Awyan †

Tags: Egyptologi | Kemet kulturen

Abd'el Hakim og hans familie er egyptiske wisdom keepers. De er den nuværende generation af familier som i årtusinder har bevaret egyptens oprindelige historie, som ligger langt fra farao dynastiernes korrupte historie og fortællinger, som har ledt til den moderne og akademiske fejlfortolkning af egyptologien.

Ahuwah Zeus

Tags: Den sorte adel

Ahuwah Zeus er en anonym person der har udgivet et aldeles omfangsrigt og dybdegående stykke research af Black Nobility (den sorte adel), oligarkiet og de romerske og persiske elite familiedynastier (pave og konge familierne). Han optrevling af familieforgreningerne, helt tilbage fra romertiden og deres magtstruktur er aldeles fremragende, men. . .

Problemerne opstår i de konklusioner Ahuwah Zeus fremstiller, som er den klassiske "oligarkiet og deres jesuithåndlangere kontrollerer verden". Ahuwah Zeus fremstår som dybt kristen og paranoid. Han hævder også at han forfølges af eliten, der gør ham syg med elektromagnetiske strålevåben.

Ahuwah Zeus får udelukkende to stjerner pga. hans optrevling af de absolut elite familier i verden og deres gigantiske netværk af korporationer. Keyoflife advarer mod at drage sig nogen form for konklusioner af Ahuwah Zeus materiale!

Algis Uždavinys †

Tags: Egypten | Filosofi | Metafysik

Algis Uždavinys er filosof og forfatter med speciale i den oprindelige og originale metafysik.

Alvin Boyd kuhn Dr. †

Tags: Religion afkodet

Alvid Boyd Kuhn har en Ph.D. i Teosofi (religions filosofi) og har skrevet omkring 150 bøger, hvoraf størstedelen handler om hvordan kristendommen og bibelhistorierne er hentet i den egyptiske mytologi (Sun Worship og Astrologi). Faktisk samtlige religioner i verden oprinder fra samme kilde, nemlig astrologien, som i virkeligheden er en viden om naturvidenskaben og astronomien.

Bart Sibrel

Tags: Apollo missionerne | Månelandingen | NASA

Bart Sibrel er professionel filmproducer og en af de seriøse researchere bag forfalskningen af månelandingerne i Apollo missionerne. Han er bla. produceren bag dokumentarfilmen A Funny Thing Happened On The Way To The Moon, hvor han afslører astronauterne i at manipulere filmmateriale, der skal få det til at se ud som om de befinder sig halvvejs til månen, selvom de kun befinder sig i nærkredsløb om jorden.

Bob Lazar (RobertScott Lazar)

Tags: UFO

Bob Lazar er manden der fik Area 51 ud i offentligheden. Han påstår at have været ansat i område S-4 i Area 51, hvor han efter eget udsagn arbejdede med at adskille udenjordisk teknologi for at finde ud af hvordan det fungerer. Han taler om et fremdriftsystem og antityngdekraft til UFO'er som drives af element 115.
Bob er overbevist om at teknologien under ingen omstændigheder kan være menneskeskabte og at den derfor kun kan stamme fra en langt højere udviklet civilisation udenfor jorden.

Overvågning og ransagninger
Bob Lazar er I de seneste 30 år blevet overvåget og ransaget af FBI samt forskellige andre statsmyndigheder. Det har højest sandsynligt ikke har noget med hans tid på Area 51 at gøre, men nærmere at han og hans kemikalievirksomhed, flere gange er blevet sigtet for at transporterer radioaktivt materiale til andre stater uden de fornødne sikkerhedsforanstaltninger.

Manglende dokumentation for uddannelse på MIT og Universitetet
Bob påstår at den manglende dokumentation for hans ophold på MIT og universitetet skyldes at myndighederne har slettet det med vilje. Virkeligheden er nærmere at Bob Lazar aldrig har taget de forskellige uddannelser, men er en yderst intelligent selvlært fysiker og opfinder som har arbejdet med raketmotorer og partikel acceleratorer fra han var 8 år gammel.

Udenjordisk teknologi
Årsagen til at Bob mener at der kun kan være tale om udenjordisk teknologi, er højest sandsynligt at han er blevet præsenteret for i forvejen jordisk opfundet teknologi, som på daværende tidspunkt rakte ud over hans forestillinger?

KONKLUSION
Keyoflife mener at Bob Lazar taler sandt om hans observationer, hvilket fik ham til at lave et anonymt interview i 1980erne. Dog bygger hans overordnede konklusioner om oprindelsen af teknologien, årsagen til overvågningen osv. udelukkende på gætteri. Det lugter lidt af at han ønsker at bibeholde interessen for hans person og nedtoner også UFO spørgsmålene, muligvis for at fremstå mere seriøs i hans "voksenliv" og i forhold til hans virksomhed.

Konklusionen er man stadig kun kan gætte på om der reelt findes en mere eller mindre udviklet fremdrift teknologi eller ej?

Brien Foerster

Tags: Egyptologi | Forhistoriske kulturer | Megalit kulturen

Brien Foerster rejser konstant rundt til alle de steder i verden hvor vi andre sjældent kommer forbi. I hans søgen efter den forsvundne megalit kultur, og deres teknologi til at konstruerer bygningsværker som ikke kan forklares, er han stødt på de aflange menneskekranier fra Peru som ikke kan forklares af moderne akademia. Brien mener dog at der er tale om en uddød intelligent menneskerace, da de både havde større hjerner, og kranierne er heller ikke magen til det moderne menneske på den måde det er samlet.

Chad Swanson

Tags: Frimurer-ordenen

Chad Swanson er 32. grad frimurer i Scottish Rite i USA, og har valgt at aflive alle de myter og konspirationer der florerer om frimureriet. Chad er en grundig researcher som har tilsluttet sig sandhedsbevægelsen, og afslører bla. sin skuffelse over at frimurernes "gud" Hiram Abiff, i virkeligheden er legenden om genopståelsen af den babylonske gud Nimrod , som også er identisk med egyptiske Osiris.

Han afslører også den interne splid imellem de annerkendte frimurerloger, og dem der udgiver sig for at være frimurerloger. Heriblandt de kræfter der kontrollerer Hollywood. 

Keyoflife kan kraftigt anbefale at man ser samtlige videoer med Chad Swans, inden man begynder at forbinde frimureriet med Lucifer, Satan og at Albert Pike er djævelen selv!

Charles Proteus Steinmetz †

Tags: Elektricitet | Felt Mekanik | Fysik | Videnskab

Charles Proteus Steinmetz må betegnes som en af de klogeste og mest intelligente mennesker der har levet i moderne tid! Steinmetz var elektrisk Ingeniør og matematiker, og har banet vejen for forståelsen af elektricitet. Steinmetz er manden bag betegnelsen "dielectric field from enertia", som IKKE er det elektromagnetiske felt, men det bagvedliggende princip (dielektricitet og magnetisme).

Charlotte Iserbyt

Tags: Uddannelse - indoktrinering

Charlotte Iserbyt var ansat som Senior Policy Advisor i Office of Educational Research and Improvement (OERI), U.S. Department of Education, igennem den første Regan administration (USA's præsident).
Hun beskriver hvordan uddannelsessystemet bevidst er skruet sammen så det dummer eleverne ned.

David Hatcher Childress

Tags: New Age

David Hatcher Childress lever af at sælge bøger om det han kalder for den alternative historie. Han skaber bevidst sensationshistorier ud af fordrejede tolkninger af de fleste kendte myter, noget der i den grad tiltrækker nye sandhedssøgende og New Age publikummet . Problemet med David Childress er at han er sci-fi forfatter og aldrig har lavet nogen som helst grundlæggende research af de ting han skriver om.

Keyoflife kan ikke anbefale David Hatcher Childress til nogen form for objektiv og seriøs research, og man bør passe på ikke at falde i det kanin-hul som ham og hans nærmeste omgangskreds har skabt.

David Icke

Tags: Konspiranoia

David Icke har brugt det meste af sit liv på at afsløre det systematiske bedrag op igennem historien. Han har åbnet manges øjne og når igennem de fleste emner. David Icke har desværre -ligesom så mange andre- en bevidst, eller ubevidst tendens til at mistolke metafysikken og den esoteriske viden, og omsætter den til historier om reptiler og månebaser, hvilket er utroligt ærgerligt, da det får seriøsiteten til at dale drastisk.

Det ekstra "krydderi" oven på Ickes research kunne måske også have noget at gøre med billetsalget til nogle af hans kæmpe events/konspirations shows rundt om i verden? Deling af viden og showbis er en dårlig kombination, og ingen andre sælger billetter som David Icke  ;)

David Icke er umiddelbart troværdig nok, man skal bare vide hvad han fabler om! Han kan varmt anbefales som indgangsvinkel til verdens konspirationerne og politik, men bestemt ikke som oversætter af antikkens metaforer, eller til at danne sig endelige konklusioner!

David John Cawdell Irving

Tags: 2. verdenskrig | Holocaust bedraget

David Irving er Britisk forfatter og har brugt det meste af sit liv på at afsløre bedraget bag den officielle version af 2. verdenskrig, og specielt holocaust.

David S. Percy

Tags: Månelandingen

David S. Percy er ekspert i fotografi, lyssætning og filmografi, samt instruktøren bag filmen "What Happened On The Moon". Han sætter alvorlige spørgsmålstegn ved den officielle billededokumentation af månelandingerne, og hævder at uanset om der har været astronauter på månen eller ej,  så er dokumentationen falsk.

David Wilcock

Tags: New Age

David Wilcock er indbegrebet af en New Ager! David har ligesom alle andre i New Age bevægelsen, fat i rigtig mange interessante emner. Problemerne opstår fordi han ikke har lavet sin research af metafysikken grundig nok. Derved bliver han en videreformidler af andres mistolkninger, med en overbygning af hans egne teorier. Det resulterer i en farlig coctail af reel viden fra metaforerne i oldtidens metafysik, blandet med en sensationsfaktor, som tiltrækker et hav af spirituelle og uvidende sandhedssøgende. Dette kaldes også for kultdannelse.

Keyoflife fraråder at man benytter David Wilcock i sine studier af esoterisk viden! 


 

Deborah Tavares

Tags: Konspiranoia

Deborah Tavares blev kendt med hendes fremlægning af NASA power point dokument "The Future Is Now", som hun er overbevist om er elitens plan for en kommende krig imod menneskeheden. Deborah er inkarneret kristen og har opnået kult status som frøken skræk og rædsel i konspiranoia miljøet. Hendes research består udelukkende af tolkninger der kan understøtte hendes eget paranoide verdensbillede, som tilsyneladende virker ret snævert. Hun er med garanti et dejligt menneske, men hendes evner i research og analyse er totalt fraværende.

Keyoflife fraråder at man lader sig rive med!

Edward Griffin

Tags: Collectivism | Council on Foreign Relations

G. Edward Griffin er historiker og forfatter. I mere end 20 år har han efterforsket inderkredsen af politikere og internationalister, som arbejder for interesser uafhængig af nationaliteter. Han kalder det for collectivism (kollektivisme).

Keyoflife giver udelukkende tre stjerner til Edward Griffin for hans præsentation om international kollektivisme. Resten af hans emner får 0 stjerner fordi det bunder i dårlig research og spekulative konspirationsteorier.

Emery Smith

Tags: New Age

ADVARSEL!
Emery Smith er en inkarneret New Age missionær, som tydeligvis benytter sig af metaforerne i metafysikken, til at opdigte historier om at han er i direkte kontakt med udenjordiske væsener, og meget andet!

Keyoflife kan på ingen måde anbefale at man danner sig konklusioner bygget på  Emery Smiths åbenlyse uvidenhed og fanatisme!

Eric Jon Phelps

Tags: Jesuitordenen | Knights of Malta

Eric Jon Phelps har brugt det meste af sit liv på at optrevle jesuitordenen og deres infiltration af videnskaben, historieskrivningen, kongemagterne og regeringerne osv. op igennem historien. Verden er iflg. Phelps kontrolleret af Jesuitterne og deres militante ridderorden Knights of Malta. Alle veje fører til Rom!

Der er dog en lille hage ved Eric Phelps... Han er fanatisk kristen og erfaringerne viser desværre ofte at fanatiske religiøse har tendens til at lede efter synderen i andre religionssamfund, hvorved de blændes. Fanatiske kristne leder typisk efter djævletilbedere og det gør John Phelps også.

Men... der ikke noget der så skidt at det ikke er godt for noget!
Erich Phelps har lavet et utrolig flot stykke research og hvis man vil vide noget om jesuitordenens baggrund og deres modbydelige manipulerende adfærd er man havnet det helt rigtige sted.

Man bør have i mente at man på ingen måde kan drage endelige konklusioner af John Phelps arbejde!

Eric P. Dollard

Tags: Aether | Felt Mekanik | Fysik | Kontrol med videnskaben | Magnetisme

Eric Dollard er en usandsynlig intelligent og grundig herre, og man skal stå meget tidligt op for at følge med i hans fremlægninger i metafysik og felt mekanik. Eric Dollard er spot on i hans teser om det elektriske univers og felt mekanikken, men han er kun for de øvede!

Eric Dollard er den nulevende Nicola Tesla!

Erich von Däniken

Tags: Aliens | New Age

Erich von Däniken er bedst kendt for sin medvirken i serien Ancient Aliens på History Channel, samt hans bog "Chariots Of The Gods" fra 1968. Erich von Däniken er tydeligvis en af de mange, som fortolker metafysikken og astrologien litterært, hvilket som regel altid ender i alien teorier og ancient astronauts.

Keyoflife fraråder at bruge tid på Erich von Däniken til nogen former for objektiv research!

Erling Hagensen

Tags: Tempelridderne

Erling Hagesen er lige i hælene på de tempelriddere som med meget stor sandsynlighed flygtede til danmark. Det viser sig måske at Tempelridderne nok spillede en betydelig større rolle i Danmarkshistorien beretter?

En af hans mest interessante teser er at Hammershus og rundkirkerne på bornholm er opført af tempelridderne. Rundkirkerne på bornholm er bla. opført med observatorier i øvreetagerne, hvilket passer overens med at Tempelriddernes største hobby netop var astrologi. 

George Carlin †

Tags: The big club

Den desværre afdøde George Carlin valgte at udtrykke sin research igennem stand up komik. Han rammer sømmet lige på hovedet, når han uden omsvøb fortæller hvordan verden hænger sammen. Politisk stand-up i verdensklasse!

Giorgio A. Tsoukalos

Tags: Aliens | UFO

Giorgio Tsoukalos er hovedperson i programmet Ancient Aliens på National History Channel. Den eneste grund til at Keyoflife har valgt at nævne ham, er for at advare seriøse researchere mod at fordybe sig i alien teorierne, da 99% af dem har en naturlig forklaring!

Giorgio Tsoukalos formår at dreje hele metafysikken og den esoteriske viden, til besøg fra aliens og flyvende objekter. For dem som ikke har kendskab til esoterisk viden (gamle tekster og inskriptioner osv.), kan det virke utroligt overbevisende!

Det kan varmt anbefales at følge serien Ancient Aliens for at få et bedre kendskab til alle fænomenerne og alle de spændende lokationer der findes rundt omkring i verden, men heller ikke for andet!

Det samme gælder iøvrigt det meste af det der udgives af History Channel!

Harald Kautz Vella

Tags: Geoengineering | Spiritualitet

Harald Kautz Vella er manden bag fænomenet "Black Goo". Han er et utrolig blødt og intelligent væsen, som har specialiseret sig i biologisk forskning, hvilket har gjort ham til en eftertragtet person i forskningsprojekter som du næppe har hørt om før. Her igennem har Harald fået kendskab til spændende information som både kan be- og afkræfte mange myter.

Harald er meget spirituelt anlagt og tangerer henimod new age, hvilket skinner igennem i hans tolkning og brug af metaforer. Men det gør ikke noget, for han har et budskab der er værd at lytte på. En af hans vigtigste budskaber er at vi som mennesker ofte dæmoniserer os selv ved at fokusere på elitens spil, og derved automatisk bliver en medspiller! Blot ved at melde sig ud af "dæmoniseringen" vil tingene allerede begynde at se helt anderledes ud.

Heine Andersen

Tags: Kontrol med videnskaben

Professor ved Københavns Universitet og medlem af Statens Forskningsråd for Samfund og Erhverv.
Heine Andersen har opdaget et omfattende bedrag med videnskabelige forskningsresultater i Danmark, om hvordan resultater forfordeles til staten og store virksomheder, før den almene befolkning får kendskab, o gavn af resultaterne, hvis de nogensinde gør det?

Danske forskerne er også tvunget til at aflægge et tavhedsløfte til staten, og i nogle tilfælde et dobbelt tavhedsløfte, for at staten kan sikre sig at den pågældende forsker hverken må udtale sig om deres resultater og om de har aflagt tavhedsløfter til staten eller ej.
 

Henri Poincaré †

Tags: Fysik

Henri Poincaré er manden hvorfra Albert Einstein fik det meste af sin viden.
Jules Henri Poincaré, var en af Frankrigs største matematikere og fysikere og samtidig videnskabsfilosof. Poincaré besad evner i samtlige matematiske discipliner, der eksisterede i hans levetid.

James Clerk Maxwell †

Tags: Elektriske univers | Felt Mekanik | Fysik

Teoretisk fysiker og matematiker som bla. gav inspiration til Albert Einstein mfl.

Jamie Lee

Tags: Konspiranoia

Jamie Lee (aplaintruth) udgiver sig som researcher, men spreder i virkeligheden bare andres misinformation, som passer ind i hans dogme om at eliten styrer verden med hård hånd. Bla. ved brug af smartmetre (smart elmålere) og hemmelige strålevåben. Et af hans favoritemner er brandstormene i Santa Rosa, Californien i 2018.

Jamie Lee er et typisk eksempel på én der er faldet pladask i den fanatisk kristne propagandamaskine " jesuitterne og Lucifer kontrollerer verden". Han tilhører den samme gruppe som Deborah Tavares der spreder skræk og rædsel med hendes tolkning af NASA powerpoint dokumentet. Han skal dog krediteres for hans arbejde med at debunke flad jords teoretikerne.

Keyoflife vurderer at man bare bør holde sig væk.

Jason Reza Jorjani

Tags: Filosofi | Persien | Zoroastrianisme

Jason Reza Jorjani har en Ph.d i filosofi fra fra Stony Brook Universitetet i New York. Hans historiske viden og filosofiske forståelse strækker sig langt udover den moderne fortolkning (elle mistolkning) af filosofien. Han er også ekspert i Persiens pre islamiske historie, samt en masse andre emner.

Keyoflife blander sig ikke i Jasons politiske overbevisninger, men giver de højeste anbefalinger til hans analyser af historien og filosofien.

Jim Marrs †

Tags: 911 | Banksystemet | Social kontrol

Jim Marrs er en af de få ærlige journalister og forfattere som tog springet og arbejdede på fuld tid for at oplyse verdensbefolkningen om den omfattende korruption der ligger til grund for de moderne demokratiske og politiske systemer. Jim har brugt over 30 år på at løse gåden om hvem der myrdede Kennedy, og minsandten om det ikke er de samme kræfter der står bag, som også myrdede præsident Lincoln, skabte kommunismen og centralbankerne.

Jim Marrs udlægning af forhistorien og esoterisk viden, viser dog tydelige tegn på at han ikke har studeret området særligt grundigt. Det virker som om han famler sig frem og lader sig rive med af sentations myterne på området. 

Johan Oldenkamp Dr.

Tags: Felt Mekanik | Metafysik | Whooly Science

Johan Oldenkamp Dr. er professor i overførsel af viden og Ph.D i forskning med kunstig intelligens. Han gør sig nogle ufattelige spænde tanker omkring felt mekanikken og metafysikken i det han kalder for "Whooly Science".

Desværre havner en del af hans værk i New Age afdelingen.

 

 

 

John Anthony West †

Tags: Egyptologi | Forhistoriske kulturer | Megalit kulturen

John anthony west er manden der mener at Sfinxen ved pyramiderne i Egypten, kan dateres meget længere tilbage en vores historie fortæller. Det skyldes hans opdagelser, at nedslidningen på de vægge der omkranser Sfinxen, er sket med påvirkning fra vand og IKKE sand! Der har ikke regnet i egypten i mindst 8.000 år.

John Coleman

Tags: Committee of 300 | Demokrati bedraget | Venetianerne

John Coleman er forfatter med dybe forbindelser i det globale efterretningsvæsen. Han har brugt mere end 30 år på at optrevle det han kalder for "Committee of 300", altså de 300 personer som styrer verden bag regeringerne. Der er selvfølgelig tale om de Venetianske bankfamilie-dynastier, som i de sidste 500 år har fordærvet verden med deres løgne og bedrag, for at opnå kontrollen med verden igennem deres "system", baseret på pengeskabelsen og kontrol med international handel.

 

John Taylor Gatto †

Tags: Uddannelse - indoktrinering

Læreren der i detaljer beskriver hvordan hele det institutionelle uddannelsessystem, er opbygget op for at vildlede befolkningen. Du bliver bevidst dummet ned, for at kunne tilpasses det økonomiske system, og chancen for at du på noget tidspunkt i din karriere får adgang til rigtig viden er lig nul.

Jordan Maxwell

Tags: Astrotheology | Religion afkodet

Jordan Maxwell er researchernes fader. I over 60 år har han boret i det systematiske bedrag i verdens politiske og religiøse magtsystemer, og har løftet sløret for hvordan befolkningen i verden systematisk er blevet ført bag lyset. 

Tiden og ny viden har dog indhentet Jordans research, og mange af hans opdagelser trænger til en grundig opdatering. 

Keyoflife kan anbefale Jordan Maxwell som introduktion til de mange emner der findes, men absolut ikke til at danne sig en overordnet konklusion!

VIGTIGT! benyt KUN siden www.jordanmaxwellshow.com
Jordan er blevet franarret sin oprindelige side jordanmaxwell.com samt rettighederne på hans livsværk, bøger og alle sine dvd'er!

Joseph John Thomson †

Tags: Elektron | Fysik | Kontrol med videnskaben

Joseph J. Thomson opdagede elektronet, men afviste på det kraftigste at der var tale om et partikel. Senere da han bliver tilbudt en Nobelpris, ændrer han pludselig sin holdning til fordel for rigdom og ære.

Joseph P. Farrell Dr.

Tags: Banksystemet | Oligarki | Tempelridderne | Venetianerne

Joseph Farrell er historielæren og forfatteren med det smitsomme grin, som har regnet den ud! Han har optrevlet de magthavende familier fra Venedig og sporet dem helt op til dronning Elizabeth II fra England.

Udover det har han fremlagt en række hypoteser om forhistorien -om kosmisk krig osv.- som dog mest bærer præg af at han ikke har sat sig ordentligt ind i esoteriske metaforer og metafysikken. 

Man spilder sjældent tiden sammen med Joseph P. Farrell.

Judith Bishop Curry Dr.

Tags: Klimaforandringerne

Judith Curry er president for Climate Forecast Applications Network (CFAN), og professor og formand for School oF Earth and Atmospheric Sciences på Georgia Institute of Technology. Judit er ligesom så mange andre forskere stået frem, fordi hun mener at forskningen af klimaforandringerne er dybt manipuleret af bestemte grupper i forskningsmiljøet for at opnå økonomiske og politiske formål. Hun mener at klimaforandringerne er helt naturlige og ikke menneskeskabte. Hun afviser alle forskningsmodeller der forbinder  drivhusgasser og Co2 med global opvarmning.

Karen Hudes

Tags: Banksystemet | Pengeskabelsen

Karen Hudes har studeret på Yale Law School og økonomi på University of Amsterdam. Hun har valgt at træde frem med de oplysninger hun -efter eget udsagn- er kommet i besiddelse af igennem hendes arbejde i Verdensbanken (Worldbank). Det er oplysninger der beskriver hvordan det internationale banksystem er en urgammel kartelvirksomhed der tømmer verdens lande for værdier igennem det internationale banksystem og penge/gæld skabelsen.

Karen er udpræget økonom med speciale i bank og pengerelaterede emner, men udtaler sig også om esoterisk og okkult viden. Problemet med Karen er at hun ikke har det mindste begreb om oldtidens metafysik og astronomi, og derfor er hoppet med på vognen om at fremmede arter styrer verden osv.

Key of Life vurderer at Karen Hudes er en særdelses utroværdig kilde.


Keyoflife har ved flere lejligheder haft personligt kontakt med Karen Hudes, men på intet tidspunkt har noget af det fremsendte materiale understøttet hendes påstande!
 

Ken O'Keefe

Tags: Den falske krig mod terror | Israel | Jødiske lobby

Ken O'Keefe er tidligere soldat i United States Marine under Golfkrigen. Efter at han opdagede den Amerikanske regerings svindel med krigene i mellemøsten, begyndte han at ytre sin viden offentligt, hvilket gjorde at han mistede sin stilling. Senere Har Kenneth -som han hedder- optrevlet den israelske/zionistiske infiltrering af amerikansk politik, som han nu bruger al sin energi på at få ud til verden. Her er ingen pæn indpakning eller glitter.

Ken Wheeler

Tags: Felt Mekanik | Fysik | Magnetisme | Metafysik | Platonisme | Tyngdekraft | Videnskab

Ken L. Wheeler (Theoria Apophasis) blev først kendt som "The Angry Photographer" men er nu mere kendt som "The balled fat Tattoed guy" for hans løsning af gåden om magnetisme og felt mekanik. Ken er samtidig professionel oversætter af Old Græsk og Sanskrit, og er udpræget Platonist. Han har bla. digitaliseret Walter Russels samlede værker.   I 2014 kunne han som den første i verden nogensinde, fremvise det magnetiske felt realtime i 3D via hans "Ferro-Cell", og kunne dermed argumentere for at den moderne partikel fysik og relativitetsteorien er helt hen i vejret. Det hele dokumenteres i hans gratis bog "Uncovering The Missing Secret Of Magnetism" 

Klaus Dona

Tags: Forbudt arkæologi | Forhistoriske kulturer

Østrigeren Klaus Dona har samlet alle de arkæologiske fund, som aldrig når ud til offentligheden. Fundene gemmes ofte af vejen i museernes mørke kældre, fordi arkæologerne og myndighederne ikke kan sættes dem i forbindelse med vores tidsregning og manipulererde historie. Den forbudte arkæologi er en tikkende bombe for det akademiske arkæologiske miljø, fordi der oftere end nogensinde før dukker fund op som vil give anledning til en total omskrivning af menneskets historie.

Leuren Moret

Tags: Jesuitordenen | Persisk-Romerske familier | Tempelridderne

Leuren Moret har ikke spildt tiden. Hun er en researcher i top klasse, som har forbundet mange spor. Leuren er på sporet af de urgamle Babylonske/Persisk/Romerske familier som har haft den absolutte kontrol i verden i flere tusinde år. Hendes mest interessante opdagelser omfatter Jesuitordenen, Tempelridderne, Venetianerne, og specielt hvad der blev af alle de magthavende familier fra det hellige romerske imperium.

Leuren Moret har også en stor lidenskab for videnskab indenfor stråling, og har udviklet nogle teorier angående Fukushima ulykken i Japan, samt HAARP mm. Keyoflife anbefaler at man primært bruger Leuren Moret's historie research om de romersk/babylonske familie dynastier, fra deres indtog i Italien og frem til nutiden.

Loren Lockman

Tags: Kost og helbred

Loren Lockman har brugt over 20 år på at undersøge hvad kost er og gør ved menneskekroppen. Som han selv udtrykker "vi tager helt fejl af hvad vi tror en sund kost består af". Vi forstår simpelthen ikke længere betydningen af de ting vi putter i munden hvilket er hovedårsagen til alle sygdomme og tidlig død.

Lyndon LaRouche

Tags: Banksystemet | Den sorte adel | Engelske imperium | Engelske imperium | Oligarki | Venetianerne

Lyndon LaRouche har for længst løst gåden... Lyt og lær!
Kræfterne bag det romerske, byzantiske og engelske imperium kontrollerer stadig vesten i dag igennem det finansielle gældssystem og deres religion er babylonsk dyrkelse af solen. 

 

Mads Palsvig

Tags: Banksystemet | Pengeskabelsen

Mads Palsvig er stifteren bag det danske parti JFK21 (jorden, frihed og kundskab) og er den ledende danske researcher indenfor den korrupte pengeskabelse.  En lille klan af familier sidder på magten af det internationale centralbanksystem, hvorfra de kan justere renterne til egen fordel, og dermed snyde staterne så de er nødsaget til at beskatte deres borgere langt højere end nødvendigt. Specielt på ejendomsmarkedet!

Mads Palsvig er cand jur, HD (Finans). Han har arbejdet mere end 25 år som international investmentbanker med speciale i handel med statsobligationer og derivater i Kbh, London og Hong Kong. Mads Palsvig har også fungeret som uofficiel advisor til FederalReserve (den amerikanske privatejede centralbank) i over 10 år.

Keyoflife anbefaler at man personligt følger Mads Palsvigs ideologier til en forbedret pengepolitik. Desværre har JFK21 partiet generelt udviklet sig til et -anti 5G parti- som spreder deres budskaber på baggrund af dårlig research.
 

Manley P. Hall †

Tags: As Above So Below | Astrologi | Egyptologi | Frimurer-ordenen | Hermes Trismegistus | Magnum Opus | Rosenkors-ordenen | Spiritualitet

Manley P. Hall opvoksede med Rosenkors-ordenen tæt ind på livet, men endte selv med at blive frimurer af 33. grad i Scottish Rite. Hall har opbygget sin viden fra astrologien, frimureriet, rosenkors-ordenen, jødisk kabbalah, Hermetisme, alkymisme, Magnum Opus og mange flere. Han er utroligt vellidt i sandhedsbevægelserne, og man kan lære ufatteligt meget af hans talrige lektioner.
 

Problem med Manley P. Hall, er at hans grundlæggende filosofi bunder i den egyptiske frarao Akhenaten's tolkning/lære om Aten (soldisken), som har startet hele fænomenet bag "illumination".  Allerede på dette tidspunkt i historien var den oprindelige egyptiske metafysik korrumperet, og Akhenatens forsøg på at vende tilbage til den oprindelige aten viden, endte istedet som dyrkelse af lyset og "oplysthed". Derfor bygger langt det meste af den esoteriske og okkulte viden på en FORKERT fortolkning af verdens ældste viden!

Keyoflife er stor tilhænger af Manley P. Hall's menneskesyn og klogskab, men er samtidig af den opfattelse at man aldrig kommer frem til nogle endelige konklusioner af hans værk. Tværtimod bliver man let ledt ind i lyskultene! 
 

Mark Passio

Tags: Okkultisme | Religion afkodet | Satanisme | Symbolik

Mark Passio er en tidligere satanist som kaster lys over det okkulte (det skjulte), i det han kalder Natural Law. Naturloven gælder i hele kosmos, og såfremt man forstår den, kan den bruges til at sætte sig selv fri, hvorimod hvis man ikke forstår den, så bliver man et let offer for politiske eller religiøse dogmer.

Mark Passios lektioner er som regel meget lange og komplekse, fordi han ofte afkoder den ene metafor ved hjælp af en anden, hvilket er et klassisk fænomen hos dem der benytter Hermetismen og alkymien som fundament for deres tolkninger af den okkulte viden. Det er også det fænomen man bla. ser hos Manley P. Hall og i frimureriet.

Keyoflife kan anbefale Mark Passio til personlig selvudvikling for at blive et bedre menneske, men man bør på ingen måde danne sig endelige konklusioner af hans lektioner, da de er proppet med New Age materiale, pop-astrologi og andre mistolkninger/overtolkninger af astronomien.

Massimo Mazzucco

Tags: Apollo missionerne | Månelandingen | NASA

Massimo Mazzucco er en dybt seriøs researcher, journalist, fotograf og filmproducent, som har lavet en række objektive dokumentarfilm der kaster lys over de mest kendte konspirationer. Heriblandt er hans dybdegående dokumentar om månelandingerne som én gang for alle fastslår at NASA's dokumentation af Apollo missionerne, umuligt kan været optaget på månen.

Mehran Tavakoli Keshe

Tags: Magrav

Mehran Keshe står bag Keshe Foundation, som er en verdensomspændende organisation for fri energi og verdensfred. Keshe hævder at have opfundet fri energi, helbredende teknologi, antityngdekraft fartøjer og meget mere, ved hjælp af hans selvproklamerede plasma og GANS teorier.

Keyoflife har lavet et dybere baggrundstjek af Mehran Keshe og Keshe Foundation organisationen, og konkluderer at der er tale om en kult, som har fanget håbefulde, nyreligiøse og spirituelle New Agere, der sluger Keshes "lektioner" råt, uden at stille sig kritisk overfor noget som helst!

Keyoflife fraråder på det kraftigste at man bruger sin tid på Mehran Keshe, Keshe Foundation og MaGravs Plasma teknologi!

Michael Cremo

Tags: Darwinisme | Forbudt arkæologi

Michael Cremo går i dybden med uforklarlige arkæologiske fund som aldrig når ud i offentligheden, og stiller spørgsmål til Darwins evolutionsteori.

Michael Faraday †

Tags: