Ordenes betydning?
Hvad er det egentligt er vi går rundt og taler om?

Ordbog

Vores sprog og udtryk har mistet sin oprindelig betydning og mange vigtige begreber er fuldstændig forsvundet ud af vores forståelse. Dette skete især på grund af de Græsk-Romerske Atomister's mangelløse og misforståede oversættelser af esoterisk viden (fra feks. Hermetismen, old Græsk, Vedic-Indisk, Sanskrit osv.), hvilket resulterede i at mange begreber fejlagtigt blev samlet under én og samme betydning.

Atomisterne helligede sine oversættelser til deres fysiske forståelse af den urgamle esoteriske viden, hvilket resulterede i at den metafysiske forståelse blev komplet ignoreret. De begreber man ikke umiddelbart kunne tyde blev derfor systematisk tilpasset i deres "moderne" atomistiske udlægning af sproget. Dette system har også siden udviklet sig til grundteorierne i fysikken med det resultat at videnskaben i dag nærmest står stille fordi man forventer at finde svaret i partiklet (atomet).

For at finde ud af hvad ord og tal i virkeligheden handler om skal man tyde symbolikken bag bogstaverne og ordlyden (vibrationerne). Den moderne vestlige fortolkning af alfabetet er hovedsageligt baseret på den Romersk/atinske model. Latin er et "saturnsk" system, som blev udviklet af det Romerske imperium for at overskrive -læs skjule- tidligere systemer!

Vores ord og tal er alle symboler fra det originale "ATOMiske sprog", et urgammelt system som tidligere blev brugt over det meste af kloden. Udtalen og vibrationerne i ord og tal har en helt specielt universiel mening som tager udgangspunkt i det fysiske univers, også kendt som de platoniske legemer (Platonic Solids).

De fleste "sproguddannede" vil temmelig sikkert ryste på hovedet, og med god grund, for de etablerede uddannelsesinstutioner og universiteter arbejder alle ud fra den latinske (saturnske-atomistiske) model, som er indbegrebet af kontrolleret viden. Den der har ordet i sin magt...

Men der er en mening med galskaben.
Det Romerske imperium destruerede bevidst de originale alfabetiske og nummeriske systemer, og fjernede resterne fra bibliotekerne i Alexandria (Egypten). Man skulle jo nødigt have at folk blev alt for oplyste når der skulle indføres et nyt religiøst magt system. Lige siden har den romerske model fungeret som motor i de moderne uddannelsesinstitutioner.

Fortolkningerne her i ordbogen er baseret på de originale symbol- og udtale værdier, og IKKE den moderne (Romerske) fortolkning af ordene! At lede efter svarene i den moderne etymologi, vil derfor være rent tidsspilde.

Ironisk nok udspringer ordet etymologi, sjovt nok fra ATOMologi!

Det "atomiske sprog" er kernen bag ALLE verdens originalsprog, og er baseret på en urgammel viden om kosmos (lysets rejse til fast stof). Stort set alle ord/forståelser udspringer fra symbolerne i ordet ATOM, som er symbolerne for; Aether, jord, ild, luft og vand. Bag dette lille ord på fire bogstaver gemmer der sig forklaringen på hele naturvidenskabens (kosmologiens) og sprogets opbygning... Alfa og Omega.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å


AAbrakadabra, Abracadabra =
At skabe igennem lyd. Delen dabra er synonym med ordet vibra (vibration, lyd frekvens)


Adam (Adam og Eva) =

Atomet i mennesket... (Hebraisk Adom, Egyptisk Atom, Græsk Adonis)


Adam Kadmon =

Menneskets anATOMi og funktionalitet beskrevet igennem stjernebillederne.


Aether, Ether =
Æter "den øverste klare luft". Hvidt magnetisk energi uden frekvens. Den mørke/sorte del af de to magnetiske energier og modsat af den lyse del, som skaber lys (frekvenser) fysisk materiale i det ELektriske univers. Fysikerne kalder fejlagtigt Aether fænomenet for Dark Matter (det sorte stof) i partikelteorien, men Aether er ikke partikelbaseret (resonerer ikke) og tilhører i virkeligheden felt teorien (Field Theory). Black Goo (Harald Kautz Vella)

Aether kendetegnes også som:
Spiritualitet
Det 5. element som skaber de 4 elementer ild, vand, jord og luft
Det sorte tomrum man ser når man kigger op mellem stjernerne om natten
"ud i æteren"
Tankevirksomhed
Følelsen af kærlighed (forelskelse)
Neter (naturvidenskab) Khemitkulturen i Egypten
E symbolet (Eter) bruges feks. af firmaet ESPRIT (E-Spirit)Amerika =

Slangernes land (Land of The Serpents). Slangerne der snor sig omkring symbolet Caduceus (Hermes staven).


Alfabet =

Alef og Bet (Hebraiske udtale af A og B), det samme som nummer 1 og 2, de eneste tal i universet, som udgør det binære system (0 eller 1, åben eller lukket, tændt eller slukket, enten eller osv.). Kilden til hele vores alfabet og det nummeriske system.


Alien =

Alien betyder "fremmede" feks. et fremmede menneske, en fremmed viden vi ikke forstår, som oprinder fra en tidligere civilisation på jorden og ikke nødvendigvis rumvæsner fra en anden planet! Ordet alien blev i 1950erne gjort synonymt med rumvæsner af politiske årsager, og har siden fungeret som et slags nedgørende ord, temmeligt sikkert for at holde folks opmærksomhed væk fra uforklarige ting eller hændelser? Latterliggørelsen har stor magt!


Al Qaeda =

Navnet på CIA's liste over deres allierede Mujahedin krigere i Afghanistan i 1980 erne, som senere blev brugt til at opdigte en verdensomspændende terrororganisation efter 11. september.


Anatomi, Anatomy=

An-Atom-I, atomet inde i, jeg er lavet af atomer. Atomerne i en fysisk krop, mikro kosmos.


Ariske race, Aryans =
Den ariske race er en betegnelse, som gamle arabiske/assyriske stammer brugte til at referere til dem selv, som dem der var forbundet med The Ram (Egyptiske High Ram). Højest sandsynligt Hebræere med oprindelse i Ram/vædder perioden, 2000 - 0 år fvt.
The Ram er også Abraham/Abram. Mange ynder fejlagtigt at fortolke The Aryan Race, som væsner fra rummet.


Aristokrat =

ARIEStokrat (Aries/vædder kommer fra The High Ram/vædder perioden i Egypten), de ophøjede, Sun Worshippers (sol dyrkere).


Astrologi =

Astro (videnskaben om mikro- og makro kosmos) - Logi (logik). Logikken om hvad der foregår i universet. Astrologien er en urgammel viden om magnetisme og naturvidenskab, som senere er blevet beskrevet lavet om til en fortælling igennem stjernebillederne.


Athen (Grækenlands hovedstad) =
Navnet kommer fra den græske gudinde Athena "the mind of god" (The High Ram), som oprinder fra Aten (faraoernes soldisk i ægypten).


Atlantis =
Atlantis er bevidstheden. Metaforen om at Atlantis synker i havet (og genopstår), er en historie om at vores bevidsthed daler og rejser sig igen i cyklusser af 12.000 år. Rent praktisk er det læren om hvordan energien i vores univers fungerer, og hvordan det påvirker vores bevidsthed.


Atom =
Atom er grundbetegnelsen for alt fysisk i vores elektriske univers (fast stof, matter, partikler, lys, frekvenser mm.)


Atum =
Atum er grundbetegnelsen for spiritualitet (magnetisk energi, tankeenergi, "dark matter", Aether, "intelligens", lys uden frekvens mm.)

B

 

Bethlehem =
Bethlehem symboliserer Solar Plexus i kroppen "lederen af kroppen", som er et Chakra punkt og en samling af 12 hovednerver (de 12 disciple) brugt til at navngive bydelen Bethlehem i Jerusalem i israel.
Bibelen er skrevet som hemmelige metaforer for flere videnskaber, herunder anatomien.


Bibelen, Bible =
Bibel= Babel, Bab of EL, Fader af solen eller fader sol.
Historierne i bibelen er bla. hentet fra Mitraismen (dyrkelse af solen), som er nappet fra Egyptisk Sun Worship (dyrkning af solen), som i sidste ende er en gren af astrologien og naturvidenskaben om mikro og makro kosmos. Bibelen indeholder flere videnskaber skjult som metaforer, fortællinger fra astrologien om solen og anatomien. Senere redigerede de Romerske kejsere bibelen og indskrev Jesus (solen). IHS-zeus kommer fra Græsk og er sammensat af ordene solen (IHS) og Jupiter (Zeus).


British =
Brit-ish (Hebraisk). Brit = kontrakt - ish = Mand eller mænd. Kontrakt med menneskene.
(kontrakt som giver kontrollen over det Britiske folk)


Buddha (Budha) =
Merkur på Hindi (Hinduismen, Indien) og Thoth i Egyptologien


Bullion =
Guldmønter/valuta navngivet efter bull (tyr) lion (løve)CCapitol (Capitol Hill, Washington) =
Capitol er Romersk latin og betyder Jupiters tempel. Capitol, den amerikanske kongress er en "kopi" af Skt. Peter kirken i Vatikanet i Rom og er kontrolleret af den romerske kult.


Cerebellum =
Lillehjernen, bell i bellum hentyder til BULL (tyren), som er det astrologiske symbol for nederste del af hjernen (ref. til Adam Kadmon).


Cerebrum =

Sara-Abram (Sarah og Abraham), den øverste del af hjernen," the high Ram/Aries/vædderen"


Chakra =

Betyder hjul og kommer fra sanskrit, som henviser til det astrologiske hjul. Chakras er forskellige energipunkter i kroppen bestående af vortex/hvirvel energier i et torus felt. Kroppens magnetiske energi uden frekvens "sorte huller".


D


De fire verdenshjørner =
De fire elementer (ild, vand, jord og luft) i det astrologiske hjul, som er opdelt i 4 kvadrater adskilt af de to jævndøgn og solhverv (korset).


Den Hellige Gral =
Caduceus symbolet, Hermes staven. Den viden som ligger bag Hermes Trismegistus og er Tempelriddernes hemmelighed.


Den syvende himmel =
Den 7. Chakra er Krone Chakraen (saturn), det højeste spirituelle/mentale stadie mennesket kan opnå.

Det er også det kongekronen symboliserer!


Djævel, Devil =
Ondskab (Evil) kommer fra Eve-El (Eva-Elektricitet). Bruges til at beskrive den negative energi/pol i sinuskurven (ELektricitet) samt nattetimerne og vinterhalvåret.


DNA Helix =

Helix kommer af ordet Helios, som er solen. Solen's sinuskurve (vandring på et år) udgør en snoning i en helix, som er identisk med helixen i vores DNA.E


EL =
Elektricitet, Solen's sinuskurve (frekvenser/slangen). Solen er sinuskurvens positiv pol og Saturn den negativ pol. Alle ord som indeholder "EL" hentyder til det elektriske univers (det fysiske univers), som skabes af sinuskurven med en plus og minus pol. Elektrisk, Elite, Elder, Elected, Elections, Elevated up, Elohim.

Elementerne =
Ild (plasma) - vand (flydende) - jord (fast stof) - luft (gas)


Elohim =

Elohim er Hebraisk og betyder EL's (ligesom Hansen's). Det er solen og de syv synlige planeter i vores solsystem; Merkur, Venus, Jorden, Månen (Luna), Mars, Jupiter, Saturn. Biblen starter feks. med "lad os skabe mennesket ud fra vores billede", her menes der at Elohim (solen og planeterne) har indflydelse på skabelsen af mennesket. Ref. astrologien, mennesket bliver skabt af solen og planeterne. Videnskabeligt skal det forståes at mennesket skabes af ELektromagnetisk energi. (læs om Atum)


Engel, Angel =
Angel kommer af Angle (vinkel), og er en metafor for planeternes vinkel (kredsløb) i forhold til jorden. Hver vinkel har en unik indflydelse på fysikken og anatomien på jorden. Hver dag har solen en ny vinkel (angle).


English =

Angel-ish, Angel = Vinkel - Ish = Mand/Mænd "mennesket af solens vinkler".


Eva, Eve (Adam og Eva) =
Eva er elektricitet/frekvens. Eva er den negative feminine energi i det elektriske univers, som både kan være god eller ond (negativ eller positiv). I fysikken er Eva= Even (enten eller), en EVEnt, en enhed med dualitet, som kan "formere" sig. (feks. være tændt eller slukket.) Det samme som tallene 0 og 1 i det binære system, som bruges i en computerchip. Eva er tallet 11 fordi 1+1=11 elEVEn.

Ord der oprinder fra betydningen af Eva:
Evangelium, event, evening, believe, breakeven, clever, develop, devil, evil, eleven, ever, everything, everybody, leve, never, revelation, reverb, reverse, seven/eleven og mange flere! Historien om Eva er fortællingen om det fysiske (elektriske) univers.F


Farao =
Betyder "Det store hus", og hentyder til det astrologiske hjul med de 12 huse (stjernetegnene).


Filosofi, Philosophy =
Filo= kærlighed - Sofi= viden. Kærlighed til viden (knowledge).


Forstå, Understand =
Stå under fundamentet og se om det holder. En grundlæggende teknik man skal bruge som fundament for udvikling af tankevirksomhed.Skal forståes på den måde, at hvis hjernen ikke underbygger en tanke med et solidt fundament, så falder hele tankesættet/forståelsen sammen.


Fredag, Friday =
Planeten Venus's dag, (Planeten Venus er Freya i nordisk mytologi), navnet Afrodite betyder også Venus!


Frelse, Salvation =
Frelse= Salt. Salve, Halo, Hello betyder alle SALT. De 12 celle salte der holder kroppen i balance og fri for sygdomme. Fingerreglen siger at for hver måned et foster ligger i maven, modtager det en ny cellesalt. Dvs. at man ved fødselen efter 9 mdr. mangler tre salte. Dette medfører forskellige symptomer som varer igennem hele livet, og derfor kan man tage et ekstra tilskud af de salte man mangler.

1. Kalium-Fosfat

2. Natrium-Sulfat

3. Kalium-Klorid

4. Kalcium-Fluorid

5. Magnesium-Fosfat

6. Kalium-Sulfat

7. Natrium-Fosfat

8. Kalcium-Sulfat

9. Kisel Oksyd (Silicea)

10. Kalcium-Fosfat

11. Natrium-Klorid

12. Jern-FosfatG

G (frimurernes G) =
G er det samme som nummer 7, og er det syvende bogstav i alfabetet. Nr. 7 er "gud". Tonen G er OM (Ohm) universets frekvens, heraf G nøglen på nodearket. Nummer 7 er en metafor for det højeste stadie af spiritualitet, som teknisk set er dielectric/inertia, som er skaberkraften i universet i fgl. felt mekanikken.


Genesis =
Ordet Genesis er en græsk oversættelse (latin) af ordet B'rashayt, som betyder "begyndelsen". Begyndelsen er også den egyptiske gudinde Isis, og deraf kommer sætningen "Generation of Isis / Genes of isis" eller på dansk "Isis generationen" Genesis.


Grader ° =
Tegnet for grader symboliserer solen, som på et år vandrer 360° grader (cirklen), hvilket svarer til 1° grad om dagen. Året har 365 dage men omkring solhverv og juleaften står solen stille nogle dage, hvilket resulterer i 360° grader.


Gud, God =
God (det gode). Den øverste betydning af Gud er det hvide magnetiske lys uden frekvens/vibration, det 5. element som skaber de fire andre elementer og dermed atomet, som er kilden til alt stof og liv.

Gud må ikke forveksles med skaberen, som er elektriciteten med dens to polariteter.

Anatomisk set er Gud tankevirksomhed (sjælen/spiritualitet), "the high ram/vædderen", cerebrum i hjernen. Man skal forstå at menneskets funktion er en tro kopi af universet (kosmos). "som foroven så forneden" (As Above So Below), makro- og mikro kosmos.


H


Hebræer, Hebrew
Udtalen Hebrew kommer af ordlyden eyebrow (øjenbryn), som symboliserer det 3. øje i hjernen. Et udtryk for den illuminerede, the ram i ægypten.


Hellig, Holy =
Lys

Hjerte symbolet =
Et hjerte symboliserer ikke hjertet i brystet! Det symboliserer Cerebrum (Ram) i hjernen. Et nøjagtigt hjerte er tegnet ud fra "de gyldne mål", Fibonaccis "Golden Ratio"


Hollywood =
Kelterne og druidernes stav var lavet af træ fra hollytræet-wood (tryllestav)


Holocaust =
Ofring med ild (Israelsk)


Horisont, Horizon =
Horus-Sun (Horus/solen egyptisk gud), Horus/solen rejser sig.


Ii =
Beskrivelse af "Aether" (prikken, det 5. element), som skaber den elektriske sinuskurve og dermed det synlige univers. Neutronet der bliver til atomet, og dermed alt liv og stof.


Isis =
Isis er beskrivelsen for "Er Er" - is-is, det eneste der er. Det øverste led i universet, som skaber det synlige univers. (Neutronet). Bliver også brugt til at omtale Venus, Månen og Sirius.


Islam =

Isis (Egyptisk gudinde) - Lam (the RAM, vædderen). Islam er en feministisk venus religion der opstod i ca. år 600, samtidig med at venus fik en ledende rolle i astronomien. Det islamiske flag er grønt (venus's farve) og har en halvmåne (venus) og en stjerne (mars), hvilket afslører at dem der opfandt religionen havde indgående kendskab til astrologien. Det var den Katolske kirke der i samarbejde med Arabiske Kabbalister skabte Islam for at udrydde de ortodokse kristne og "jøderne". Islam er bygget op omkring principperne i Egyptisk Sun Worship.

Islam blev med tiden så populær at det senere blev en trussel mod paven, som måtte hente hjælp hos tempelridderne.


Israel =

Is-Ra-El (Isis-Ra-El) - Isis- (Egyptisk gudinde) Ra- (Egyptisk gud) , El- (Solen). Sun Worship!J


Jehova =
YHWH, JHVH "Jehova er guds navn" hvilket betyder de fire elementer; ild, vand, jord og luft. Udtales på Hebraisk Yod, Heh, Vav, He.


Jesus =
Jes (ies-ihs) = solen - Sus (zeus) = jupiter. (ieszeus), solen og jupiter.

Jupiter er den dominerende planet i fiskenes tidsalder år 0 - 2000, og derfor blev Jesus skrevet ind i bibelen som en metafor for solen. Navnet jesus er en kombination af navnet solen og jupiter.

Jesus på korset er en metafor for at atomet, det kulstof mennesket er lavet af (6 neutroner, 6 protoner og 6 "elektroner" 666) er fæstet til solhjulet/det astrologiske hjul (korset). Med andre ord så er mennesket korsfæstet til det materialistiske/elektriske univers!


Jorden, Earth =

Betydningen Earth kommer af "eight" (8/otte) og "weight" (vægt/tyngde/fysisk).
Jorden er den 8. sfære hvor elementerne manifesterer sig i fysisk form, som materialle og kødelige ting. Ottetallet (8) symboliserer solens årlige cyklus (evigheds cyklus), som skaber liv til det fysiske univers.


Jul, Christmas, =

Jul er betegnelse for hjul, det astrologiske hjul med de 12 stjernetegn. Julen fejres den 24. og 25. december efter at solen har "stået stille" i 3 dage og atter begynder at bevæge sig imod sit højeste punkt. Vi fejrer Jesus/solens fødselsdag.


Julemanden, Santa Claus =
Santa = Saint - Claus = Claustrum centeret i hjernen. Saint er et andet ord for christ (kristus), som betyder "olien", spinalvæsken i din krop.

"Hvis du ikke har opført dig ordentligt så kommer julemanden ikke med gaver"

Det betyder at hjernen tilfører elektrisk og magnetisk energi til spinalvæsken, som skal en tur rundt i kroppen og returneres tilbage til hjernen. Hvis man lever og spiser uhensigtsmæssigt, så opsluger kroppen disse energier og de returneres ikke, med det resultat at dine hjerneceller ikke gendannes.


Juletræ =
Juletræet symboliserer "livets træ" kroppen, og gaverne er spinalvæsken der skal sendes op til stjernen på toppe af træet. Stjernen symboliserer den ophøjede bevidsthed når hjernecellerne aktiveres. Top chakraen (saturn) tændes og vi bliver oplyste (illuminerede).

Hele symbolikken er identisk med Caduceus symbolikken (staven med vinger og to slanger der snor sig).


K


Katolik, Katolsk =
Universiel, den katolske kirke er en universal religion baseret på astrologien (Sun Worship).


Kirke, Church =
Kirke kommer fra den Babylonsk gudinde Cerce (månen). Hun inviterede folk ind i sit hus og forvandlede dem til svin (en metafor for de ikke egnede), eller et monster (Moon-star).

Rent fysisk er det kun højfrekvent energi som "slipper forbi månen". Lavfrekvent energi sendes tilbage til jorden, hvor det på ny manifesterer sig som fysisk stof.

Her kommer fænomenet reinkarnation ind i billedet. Hvis ens energi/sjæl ikke er højfrekvent nok når man dør, så får man en ny tur i den materialistiske/fysiske karusel på jorden. Det er herfra fænomener som Monster (Moon-Star) og Dæmoner (De-Moons) kommer fra, dem der returneres af månen. Vi er alle omvandrene kulstof-monstre af typen 666, også kaldet the beast (bæstet). Måske bedre kendt som zombier!?

Kirken er et Romersk katolsk koncept, som er beregnet til at skabe lavfrekvent energi i folks mentale tilstand. Ved at "invitere" folk indenfor og fylde dem med falske forhåbninger, frygt og løgn, så opnår de aldrig en højere mental tilstand.

Det er den samme teknik der i dag bruges med penge (money) moon-eye.


Kristendom, Christianity =
Kristen = spinalvæsken - Dom = Dome (indersiden af kroppen/hovedet/himlen).

Den ægte Kristendom (den som ikke prædikes i religionen og kirken) er den ORIGINALE anatomiske del af biologien, som bevidst er blevet holdt skjult i årtusinder.

Alle religioner i verden er "kristendom" videnskaben om lysets (RA og EL) rejse mod fysisk stof.

Bemærk navnene på de forskellige bibler i verden:

bibEL, koRAn, toRAen, KRISTna, mahabhaRAta, RAmayana, theRAvada (Buddhisme).Kristus, Christ, Kristos (Græsk) =
Olie (spinalvæsken) der løber fra hjernen ned langs rygraden ladet med positiv og negativ energi (Ra og EL).


Krone, Crown =
Ordet Krone, Kroner og Øre, Kronen, Kongekrone, Krone Chakra osv. stammer fra Kronos (Saturn).


Kultur, Culture =
Kult - ur (Cult of Ur), Kulten fra Ur (Babylon) = Solkulten


Kuppel, Dome =
Indersiden af hovedet, den indvendige "himmel". Hver gang du ser en kirke, katedral eller en anden bygning med en kuppel, så symboliserer den indersiden af hovedet.

Heraf kommer ordene: Domestic (indenlands). Domas, Domination, Dominere, Dom/Dømme osv.L


London =
EL-ON-DON, "Bab-EL-ON (Babylon)", Solen er stor.


Lord of The Rings =
Saturn.


Lucifer =
Lysbringer, luscious (saftig), helt nøjagtigt lyset i det elektriske univers, eller det "falske" lys, synlige lys.

Luke Skywalker =
Luke (Solen) + Skywalker (Himmelvandrer), er Solen der vandre igennem de 12 dagstimer. Den egyptiske gud Horus (solen) der vandre over himlen igennem de 12 stjernetegn.

Darth Vader er den egyptiske gud Set, som er solen efter solnedgang (sun-set).


Lunefuld =
Fuldmåne (Lunar-full). Månens rigtige navn er Lunar eller på dansk Luna. Sjovt nok er månen den eneste "planet" der aldrig bliver kaldt sit rigtige navn?


Lørdag, Saturday =
Saturn's dag (lørdag er Loke eller Lodirs dag fra nordisk mytologi).M


M =
Den egyptiske hieroglyf for vand, Mare, Mars, Maritim, Mother (Water), Marine osv.


Magi =
Magien er mekanikken/funktionen i kosmologien. Magi er den øverste betegnelse for naturvidenskaben, kosmologien, metafysikken, feltteorierne, "magnetismen", Alkymisme, Hermetisme. Det er rent magi!


Mandag, Monday =
Månen's dag


Matematik =
Matematik "Matter-Magic" (magien i fast stof) er et sprog der udelukkende beskriver effekterne i den materialistiske/fysiske verden, og ALDRIG årsagen til effkten eller princippet bag effekten. Derfor kan matematik ikke benyttes til at løse større spørgsmål, specielt ikke om Universet eller i felt mekanikken eller energi i det hele taget! Matematik er intet andet end en kvanteficering af begreber, så de kan benyttes i den fysiske teori (relativitets- og partikel teorierne), hvor den ene ligning afløser den anden i en uendelighed, uden nogensinde at forklare essensen af begrebet.

Kort sagt er matematik et system der udelukkende beskriver effekten af elektricitet (vibrationer), men aldrig årsagen!


Messias, Messiah =
Slange kongen, Serpent King


Minut
Måne


Mode, Fashion =
Faschi - On, (fascisme på kroppen). Feks. er store guldkæder om armled og hals samt jakkesæt og slips et modefænomen skabt som symboler på slavernes lænker! Mode er en af teknikkerne til at holde folk i kontrolsystemet.


Mor, Mother=
Vand - Water - Maritim - Marine


Monster =
Moon-Star (måne-stjerne), lavfrekvent energi (bevidsthed) der er manifesteret på jorden, som fast stof (kulstof). Det samme som Dæmon (De-Moon), den ernergi der "returneres af månen".


Moses (fra bibelen) =
Hermes, Tuthmosis (farao), Moses, Merkur, Buddha.N


Natur =
Neter (Egyptisk), en samlet betegnelse for hele kosmos, naturvidenskaben i universet. En videnskab de prædynastiske Egypterne levede efter før sol religionerne (Isis-Horus-Set) perioden. Universets lov.

Ordet Aether (det 5. element) oprinder med stor sansynlighed fra Neter!?


NEWS (Nyheder) =
North - East - West - South (nord, øst, vest, syd)


Nephilim =
Nephilim og dets modsatte betydning Dephilim? er det samme som descending og ascending (faldende og stigende) og hentyder til lysets energi, som først manifesterer sig som stof på jorden, hvorefter det igen opløses og returnere som lys. Man kender nok bedst fænomenet som Inkarnation og reinkarnation og kun de færreste er klar over at der er tale om kosmisk lys, hvilket er identisk med sjælen/tanken.


Nissan =
Marts måned (foråret), hvilket er den vigtigste måned i hele det astrologiske hjul, da det er her alting begynder.O


On =
Solen, Tænd lyset/bring lyset frem. Heliopolis i egypten hed tidligere On (Solens by)


Ond, Evil =
Eve-El, Eva + El = minus polen i den elektriske energi (nederste del af sinuskurven).
Refererer også til natten og vinterhalvåret.

Bemærk at EVIL stavet bagfra er LIVE, som symboliserer dagen og sommerhalvåret, det livsgivende.


Ohm, Ohmen =
Universets lyd frekvens også kendt som Sol (do, re mi fa sol...), tonen G og G-nøglen i nodesystemet. Egypterne udtaler det ONNN, og hinduerne OMMM.


Okkult =
Skjult viden (i særdeleshed viden som bevidst skjules for almenheden)


Onsdag, Wednesday =

Planeten Merkur's dag

Ottetal (8), =
Ottetallet er evighedssymbolet. Symbolet for solens årlige cyklus der går igen og igen. . .P


Paris =
For Isis


Penge, Money =
Moon-Eye, de "dødes"/lavfrekventes religion, tilbedelsen/tiltrækkelsen af det faste stof (materialisme), et system der bevidst er skabt som et magt monopol.


Pinocchio (Disney figur) =
Pin (pineal gland/koglekirtlen i hjernen) - Occhio (øje). Det 3. øjei hjernen. Okkult symbolik fra Disney.


Plads/Square =
(ex. Time square eller Rådhuspladsen), Square = firkant. Kube symbolisere Saturn.


Pleiadians =
Pleiadians er en metafor for "dem der kommer fra stjernekonstallationen plejaderne". Mange tror fejlagtigt at der er tale om en race der er kommet til jorden fra plejaderne! Svaret skal findes i astrologien, hvor plejaderne bliver brugt til at beskrive kogle kirtlen i hjernen, det 3. øje! Ref. Adam Kadmon


Prince of Darkness (Mørkets Fyrste) =
Dark = Seth (Egyptisk gud), sunset, natten.


Pyramide, Pyramid =
Ild i midten, Pyra (ild) - mid (midten). Pyramiderne er over 12.000 år gamle energi anordninger og IKKE faraoernes gravkamre!Q


QRSTU =
Denne rækkefølge i alfabetet er Kristu/Christ.


Quantum physics (Kvante mekanik) =
Kvantefysik, Kvantemekanik (se ind i mikro kosmos), det modsatte af astrologi (se ud i makro kosmos). Grundteorierne for kvantefysikken er udelukkende baseret på teorier, men fremstilles ofte som fakta!

R


RA =
Ra-y, lys, stråle, bølgelængde, frekvens, lyset fra solen, proton/pRAton, stråling/RAdiation, Navnet på den Egyptiske gud RA.


Ram, The Ram =
Cerebrum i hjernen (sarabram) Sarah og Abraham (bibelen), Aries (vædderen), the high Ram. Omtale af dem som er oplyst af RAm.
I fysikken kaldes fænomenet for Right Ascend Meridian (rektascension).


Regering, Government =

Govern (kontrol) - Ment (Mental/Mind). Govern the Mind (Mind Control), mentalkontrol.


Regnbue, Rainbow =
Bow of Ra-y (bue af stråler, bølgelængder, RAdiation, stråling).


Rom (Roma) =
Rom (Ram) - Ma (mars), Aries/Vædderen og planeten Mars. Rom hed oprindeligt Saturnalia, opkaldt efter saturn!


Royal
Royal er betegnelsen for solens placering på årets længste dag og det tidspunkt på dagen hvor solen står højest på himlen.


Røde hav, red sea
Det røde hav er en metafor for blodet i kroppen og vinterhalvåret. Ref. Astrologien og anatomien skjult i bibelen.

S


S =
Symbolet for slangen (The Serpent), sinuskurven, den elektriske kraft med to polariteter (negativ og positive poler).


Salomon, Solomon =

Sol (solen) - Mon (månen), elektricitet og magnetisme, positiv og negativ poler i kroppen, de to kundalinier (slanger), Yin og Yang.


Salomons tempel, Solomons Temple =
Salomons tempel er menneskekroppen, som drives af positiv og negativ energi.


Satan =
Planeten Saturn, Apollo, sATEN, Seth (Egyptisk gud).


Satanisme =
Saturn tilbedere. Satan er SATURN! Satanisme er en del af "Den Forbudte Videnskab" og handler LANGT fra om okkulte sekter med kutteklædte mænd, som deltager i blodige ritualer og vodoo.

Satanisme handler i høj grad om det ELektriske univers, både i og uden for kroppen!
Saturn hedder også EL.

Saturnkulten "jøderne" har bevidst mytificeret satanismen som "ond", for at skjule videnskaben som ligge bag. Selvfølgelig er der i tidens løb opstået "satanistiske" sekter, der opfatter videnskaben litterært, nøjagtigt ligesom alle andre "religiøse" ekstremister.


Saturn =

EL, Apollo.


Schweiz =

Søsterlandet, søstrene af Isis. Tempelriddernes endestation.
(Schweiz = Suisse = sœur d'Isis = schwester aus isis = sisters of Isis)


Sinai =

Sin (månen) - Ai (bjerg) = Månebjerget (Man tilbeder måneguden -feks. Isis- på Sinaibjerget)


Sinuskurve, Sine wave =

Sine-wave kommer af "sin of eve" (Evas synd). Hele historien om Eva er en videnskab om den elektriske kurve med to polariteter.


Sirians =
Sirians er en metafor for "dem der kommer fra Sirius stjernekonstallationen". Mange tror fejlagtigt at der er tale om en race der er kommet til jorden fra sirius! Svaret skal findes i astrologien, hvor stjernen sirius bliver brugt til at forklare om menneskets anatomi. Ref. Adam Kadmon


Sjæl, Soul=
Soul kommer af sol. Den indvendige sol. Solar Plexus og den sorte sol (pupillen).


Soldat, Soldier =

Penge (soldier = soldi = penge) eller betalt med penge.


Solen, Sun =

Kært barn har mange navne: Søn, Goth, Pollux, Lux, Jesus, Horus, On, sjæl/soul, Baal, El mfl.


Solnedgang, Sunset =

Sun-Set. Den egyptiske gud Horus (solen) bliver til Set ved solnedgang.

 

Sort sol =
Oprindeligt symbol for pupillen i øjet (indgangen til sjælen, den indvendige sol) og senere Saturn, The Dark Sun.


SS (Nazi ) =

De to s'er i nazisternes SS symbol refererer til Isis.


Synagoge =

Månetempel, Sin (månen) - Agoge (tempel). Hvis du har "sindet"/syndet, kommer du ikke forbi månen, da din sjæl er for lavfrekvent og i stedet bliver reinkarneret på jorden som fast stof.

I synagogen prædiker RAbbineren


System =

Reference til Romernes omtale af kloaksystemet.


Søn, Son =

Solen. Hvis du feks. hedder jensen til efternavn, betyder det at du er Jens's søn/sol, lyset i hans liv.


Søndag, Sunday =

Solen's dag


Søster, Sister =
Isis-star, den egyptiske gudinde isis og stjernen sirius (Babylonsk Ishtar - ‎Inanna).

T


Tempel, Temple =
Temp of EL, menneskekroppen, det ELektriske tempel, EL = Saturn, templet af kulstof, 666= 6 protoner, 6 neutroner og 6 elektroner.


Tempelriddernes skat =
Visdom fra Hermes Trismegistus videnskaben (gammel videnskab om den egyptiske gud Thoth), og Ikke en skat med juveler og ædelstene!


Terapi, Therapy =
Therapy udspringer fra terra-phi, terra= hjul - Phi=matematisk formel, som betyder tarot-phi (tarot kort hjul), det astrologiske hjul og Phi.Ti, Ten (10)
Ten oprinder fra ATEN, den egyptiske soldisk med vinger.


Time, Hour
Hour oprinder fra den egyptiske gud Horus (solen)


Tirsdag, Tuesday =

Mars's dag


Torsdag, Thursday =

Planeten Jupiter's dag... Jupiter har et evigt gigantisk TORdenvejr i sin atmosfære, guden Thor i norsk mytologi (JupiTOR).

Sct. Peter fra den Katolske kirke stammer fra juPETER!
Guderne Zeus og Jupiter fra den Græske og Romerske mytologi, er også Jupiter!U


V


Vatikanet, Vatican =
Vati (slange/serpent) - Can (Præst eller "Videnskabsmand"). De vogter over en skjult viden, som kan spores helt tilbage til Golden Age (den gyldne alder), hvor The Serpent (slangen) var et symbol på sinuskurven, det elektriske univers, funktionen af kosmos, en viden om lysets rejse fra lys til stof.


Venus =
Planeten venus symboliseres af gudinderne; Isis, Afrodite, Inanna, venus mfl.W


X


Y


Yahveh =
"Guds eget navn", YHWH, JHVH, Jehova, de fire elementer; ild, vand, jord og luft. Udtales på Hebraisk Yod, Heh, Vav, He.


Ja, Yes =
Betyder solen. Når vi nikker op og ned, symboliserer vi solens op- og nedgang.

Z


Zion =
Kommer fra ordet sion, som er betegnelsen for det kosmiske lys der udspringer fra centrum af vores galakse.
Det hvide magnetiske lys uden frekvens, også kaldet Aether, det 5. element, det sorte lys og kosmisk lys mfl.

Det er her de "jødiske" zionister har deres navn fra.


Zionister =

Zionisme er en "jødisk" politisk ideologi, en gruppe af jødiske interesser, som kontrollerer det meste af verden igennem deres korporationer og banksystemet.Æ


Ø


Øje "Det Altseende Øje"
Det "indre øje" i hjernen som symboliserer "den oplyste" eller "illuminerede".


Øreringe =
Symboliserer Saturns ringe. Lord of The Rings = Saturn. Øreringe, fingerringe, vielsesringe osv. er et gammelt satanisk (saturnalisk) ritual.. Hvilket det stadig er!ÅÅr, Year
Year kommer af Yes/IES og betyder solen. Yes betyder solen, og Year er den tid det tager for solen at nå 360 grader

KUN NOTER
Aether
Grækenland blev denne kaldt aether; i den kinesiske kultur chi; i den vediske/indiske prana;

Gilgamesh was not a king, he was Orion - with his bow, axe, and sword, killing the Bull of Heaven (Taurus)


The 144,000 "chosen ones" as described in the Bible (Bi-bull, or TWO bulls, which comes from the ancient Canaa/Phoenician city of Byblos), is DIRECTLY alluding to 144,000 major cranial nerve endings in the human cerebrospinal system, stemming from the 12 sets of cranial nerves, The 12 tribes of is ra el


Notre dame ISis 1163, French for "Our Lady of Paris") Isis!