Research
Den forbudte viden...

Introduktion

Opdateret 10. november 2016

VIGTIGT! Introduktionen er ved at blive opdateret da sammensætningen af indholdet kan give et misvisende billede!
Informationen på siden kan dog stadig bruges til at danne sig en rød tråd!


Keyoflife prikker hul på den betændte byld af løgne og bedrag som op igennem historien, og stadig i dag (2014), bliver brugt som våben imod befolkningen og gør dem dybt afhængige af et usynligt magtsystem, som binder dem i et mentalt slaveri uden at de fatter den mindste mistanke! Det er det system vi fejlagtigt betegner som demokratiet!

De fleste er godt klar over at der er noget helt galt i verden og i lille danmark, men kun de færreste har en anelse om hvad der i virkeligheden foregår og i hvilket omfang? Når man begynder at grave så viser det sig hurtigt at små uskyldige nødløgne, stats-, militære- og efterretnings hemmeligheder, samt andre politiske spidsfindigheder, langt fra handler om at gavne befolkningens interesser, helbred og sikkerhed. Der tegner sig hurtigt et billede hvortil man fristes til at sige, at alt hvad der opleves som rigtigt er forkert. Det hele vender simpelthen på hovedet!

Selvom vi er nået til en mental opvågningstid snork sover størstedelen af befolkningen stadig! Det er selvfølgelig helt uforskyldt fordi de løgne og informationer vi er blevet indoktrineret med igennem hele livet er blevet en del af vores identitet.

Keyoflife slår en streg i sandet og nustiller misinformationen. Ved at viske tavlen ren og genskabe viden og kundskab, udenom den manipulerede version af historien og videnskaben, så dannes der en helt ny og interessant vinkel af viden, som pludselig giver mening og får brikkerne til at falde på plads. Kilderne på siden strækker sig over en bred kam af Universitets professorere, uafhængige researchere, militære afhoppere, forfattere, whistleblowers og videnskabsmænd mm. Resultaterne er bygget på information hentet i historien, frigivne hemmeligstemplede dokumenter, religioner, mytologier, esoterisk og okkult viden, arkæologi, politik, samt national- og verdensøkonomi mm.Velfærdsstaten

Danmark er flere gange udnævnt som verdens lykkeligste nation, trods en stor del af befolkningen spiser lykkepiller med mælk på til morgenmad og guderne må vide hvor mange der drukner sig i anden form for medicin og skabsalkoholisme? Vi befinder os i en uhyggelig udvikling hvor det er mere åbenlyst end nogensinde at staten har forvandlet sig til en gigantisk virksomhed, hvor dagsordenen hovedsageligt handler om systemets og de store virksomheders interesser, fremfor befolkningens ønsker og behov. Det hele går op i økonomisk vækst og jobs som skal skabe yderligere vækst til et danmark som i forvejen er ved at drukne i forbrug.

Vi bombarderes med skatter og afgifter mens gebyrer og bøder er blevet en fast del af systemets indtægtskilde. Ulogiske og ligegyldige love vedtages i et omfang der får de fleste til at opgive at følge med på forhånd, og vi er blevet så autoritetstro at vi gør alt hvad der bliver sagt uden at blinke med øjnene. Vi er tæt på at opnå et forbudssamfund hvor alt er ulovligt på forhånd medmindre det er vedtaget ved lov!

Selvstændigheden og friheden er praktisk talt forsvundet i takt med at systemet langsomt har overtaget ansvaret for vores liv. Børnenes opdragelse og indlæring foregår efterhånden kun igennem instutitionerne og de får langt fra den fritid med forældrene som de har behov for.

Stress og sygdom eksploderer pga. dårlig trivsel, usunde fødevarer, overmedicinering og vi bliver mere og mere egoistiske, ikke fordi vi er egoistisk anlagt, men fordi vi ikke har overskud og energi til at tænke på ret meget andet end vores egen hverdag.

Bagtaleriet og snagen i andres gøren og laden er efterhånden blevet en nationalsport. Autoritetstroen har forvandlet mange til omvandrende detektiver, fordi vi har lært, at hvis bare alle betaler deres skat og gør som der bliver sagt, så havner vi i den syvende himmel. Men uanset hvor gode og lydige borgere man er, så ligger frygten for at gøre noget forkert konstant og lurer i underbevidstheden.

Når kedelen koger over og trykket skal lettes, giver det oftest kun udslag i form af en gang mudderkastning på nettet, eller lidt brok til kollegaerne -det er også de skide politikere- og herefter drukner man det hele med X-Factor eller champions leage på TV.

Den menneskelige succes bliver gjort op i kroner og øre og vi er blevet så afhængige af "velfærdssystemet", at vi i uvidenhed, frygt eller afmagt, blindt fortsætter med at efterleve systemets beslutninger, "da det i sidste ende måske nok alligevel gavner vores fælles interesser", eller bare affinder os med at, sådan er det bare.Med andre ord...
Danskerne er pacificerede i deres illusion om "demokratiet" og "velfærdsstaten" og langt de fleste har ingen anelse om hvad der reelt sker bag de lukkede døre, før det er for sent . . .

Og det er nøjagtigt det der er meningen! 

Det skjulte imperium

Lad os gå lige til sagen...
Internationale korporationer i erhvervslivet og toppen af internationalnational politik er efterhånden smeltet sammen til én og samme kerne, og det er ikke helt tilfældigt! Det skyldes et ældgammelt internationalt netværks planer om at infiltrerer statsmagterne for at skabe et system som udelukkende er kontrolleret af private kræfter igennem deres imperium af private korporationer.

Dette magtfulde netværk har siden Romerriget holdt sig i live igennem infiltration af konge og statsmagterne verden over. De er flere gange i historien blevet opdaget og udstødt, men igennem manipulation og forræderi er det gang på gang lykkedes dem at komme tilbage til magten. Denne gang -indenfor de sidste 400 år- er de blevet større og mere magtfulde end nogensinde før.

Op igennem historien har det skjulte imperium manipuleret vores opfattelse af virkeligheden, og igennem undertrykkelse af viden har de formet vores identitet og behov. Det skjulte imperium står bla. bag mordet på Abraham Lincoln og John F. Kennedy, den Franske revolution, Kommunismen, Nazismen, United States Inc., det Amerikanske militærindustrielle kompleks, FN (United Nations), Europa, NATO, israel, samt hele det internationale banksystem (Federal Reserve og Bank of England), og samtlige nævneværdige krige og revoulutioner i vestens historie!

De har deres indflydelse igennem lukkede grupper, som feks. Bilderberg gruppen, Council of Foregin Relations og mange andre.

Hvis deres ideologi bliver en succes -og det er meget tæt på- så vil det betyde at folket og staterne mister resten af deres i forvejen ringe indflydelse på samfundet og bliver overladt til et moderne kapitalist-fascistisk diktatur med dybe rødder i kommunistiske ideologier, kontrolleret af nogle uhyggelige private økonomiske kræfter.


Marx, Engels, Lennin og Stalin var alle en del af den skjulte organisation!

.
Hvem er det skjulte imperium

Det skjulte imperium består i sin grundlæggende kerne af et noget blandet forhold imellem de sorte Venetianerne (Black Nobility), de nulevende efterkommere af tempelridderfamilierne, samt højtprofilerede personer med nazistisk baggrund, som ikke nødvendigvis er tyskere! (nazi mentaliteten stikker meget dybere end nazityskland). Organisationen kan med lidt god vilje sammenlignes med en moderne udgave af det hellige Romerske imperium og inkvisitionen.

Lidt historie
De magtfulde familier fra Venedig (Council of ten) opstod af Fønikske slaver ("havfolkene") som var blevet lødsladt af Romerne og herefter bosatte sig på brederne (bankerne) af sumpene i Venedig. Den Venetianske elite voksede sig magtfulde igennem deres efterretningsvæsen, maritime handelssystem og bankvæsen, og efterhånden forvaltede de hele Romerrigets- og de Europæiske kongehuses økonomi. Speciel igennem udlån til krigsførelse!

Traditionerne i de magtfulde familier, kan føres helt tilbage til Babylon og Fønikerne (det semittiske folk), som også jøderne hævder at nedarve fra. Den venetianske konspiration har dog intet med det "jødiske" folk at gøre!

De sorte Venetianere har en baggrund uden religion, eller rettere sagt, så kunne man kalde deres religion for "systemet og staten", for det er deres opfindelse og grundlæggende fundament. Herudover bygger deres værdier på Babylonsk Sun Worship (dyrkelse af solen) og astronomien, som var et vigtigste værktøj i deres færden på havet. Herfra havde de et helt specielt forhold til planeten Venus, deraf navnet Venice (Venedig).Det Venetianske flag med den bevingede løve (et symbol for solen)
Babylonsk/Assyrisk dyrkning af solen.

Den Babylonske/Assyriske løve med vinger
dyrkning af solen (Babylonsk Sun Worship)

Solen er den centrale figur i deres symbolik, og oprinder fra Babylonsk dyrkelse af solen med inspiration fra Egypten.

Hold godt øje med solsymboler!
Senere infiltrerede de sorte venetianerne magten i Romerriget, Først mod øst i Konstantinobel (Istanbul) med hjælp fra Tempelridderne, og senere i vest. I det Byzantiske (østlige) rige får den venetianske elite en person placeret ved styret i Konstantinobel. Her får de får adgang til det imperiale arkiv, hvor de bla. får kendskab til Hermes Trismegistus, den forbudte viden om Egyptiske Thoth og Græske Hermes, samt urgamle søkort som beskriver sydpolen og den nye verden (Amerika).

Her er altså tale om et yderst uempatisk, fasicistisk og kapitalistisk handelsfolk uden religiøs baggrund, som kontrollerer økonomien (guld bullion markedet) i hele øst og vest Europa. De benytter sig af Romersk og Babylonsk sol-symbolik, som senere bliver udvidet med en misfortolkning af Hermes Trismegistus. Efter Columbus åbnede op til den nye verden blev Venetianerne tvunget til at flytte deres forretning tættere på atlanterhavet.

Først drog de til Schweiz og Hamborg, og derefter til kanalbyen Amsterdam, for til sidst at slå sig ned på en bred (bank) i London (Babylon-don). Herfra infiltrerede de det Britiske imperium med oprettelsen af Bank of England, hvorefter de "satte sejl" mod Amerika og hvor de skabte Columbia Distriktet i Washington og senere Federal Reserve. Efter 2. vedenskrig stod den på oprettelsen af FN samt en Europæisk Union (læs korporation).

Undervejs giftede de sig ind i de oprindelige royale familier, som nu praktisk talt er udskiftet med de Venetianske noble familier! Deres korporationer har op igennem tiden allieret sig med bla. Jesuitterne (vatikanet), Knights of Malta (Sovereign Military Hospitaller Order of Malta) samt frimurerne i de højere grader af Scottish Rite mfl.

De fragmenter der kontrollerer den moderne økonomi og politik, er kræfterne bag det Hollandske og Britiske Øst-Indiske handels kompagni.
Og lige for at banke det helt på plads, så er EU Parlamentet i Strassburg opført som en kopi af Babelstårnet!Magtstrukturen

I toppen af strukturen sidder dé "Romerske" / Venetianske familier, som er nærmest slægtet til det gamle Venetianske Council of 10 i venedig. Disse familier er yderst anonyme fordi de aldrig omtales i medierne, eller i historietimerne i skolen. De kontrollerer verdens Nationalbanker og pengeskabelsen igennem Bank of England, og Federal Reserve. Metoden er at de besidder majoriteten af aktier og bestyrelsesmedlemmer i alle de vigtige institutioner og korporationer.

Nu skal man holde tungen lige i munden!
Den øverste magt ligger i realiteten hos det Britiske kongehus, med Dronning Elizabeth II i spidsen. Men her er det vigtigt at huske på at Venetianernes økonomiske system, til enhver tid overskygger alle andre former for magt! Uden Venetianerne er der ingen til at forvalte deres forretninger, og tilføre dem kapital og glamourøs livsstil!

Samtidig skal man huske på at Venetianerne har giftet sig ind i de royale familier, og langsomt har udvisket de originale konge blodlinjer. Det er derfor de hedder den sorte adel (Black Nobility). De sorte Venetianere der blev noble.

Konstallationen består således i dag, at Venetianerne både har den økonimiske og royale magt, og deres internationale økonomiske system administreres af bankerne ("Tempelridderne") i Schweiz, Venedig og Holland. Det er også her Rothschild og de "jødiske" forretningsfolk kommer ind i billedet! Venetianernes efterretningsvæsen (alle i verden), samt deres militærindustri (det Amerikanske militærindustrielle kompleks), styres af ridderordenen Knights of Malta (også Tempelriddere), og i deres alliance med Jesuitterne (den Romersk Katolske Kirke), har de Vatikanet og religionerne i deres hule hånd. De Venetianske banker administrerer også Vatikanets økonomi!

Jesu Selskab (Jesuitterne), spiller også en kæmpe rolle i kontrollen, og omskrivningen, af videnskaben og historiebøgerne. Helt i bunden finder vi frimurerlogerne (og andre loger), som så at sige, "hverver nye medlemmer" og holder på dem indtil de har gjort sig fortjent til at få titelen som ridder. Her bør man holde et ekstra godt øje med hvem der udnævnes til "Sir" eller får andre ridder ordener (feks. ridderkorset) osv.

Det er også meget vigtigt at forstå at frimurerlogerne består af mange forskellige loger, med hver deres dagsorden! For at gøre det helt simpelt, så drejer frimureriet sig først og fremmest om oplæring i den Hermetiske lære (Hermes Trismegistus/Thoth Egypten), hvilket i sig selv gør logen mystisk for dem der ikke kender begrebet. For det andet er det langt fra alle frimurerloger som er infiltreret af Venetianerne! Når man forbinder frimurerlogerne med kontrollen af verden, så er det oftest Scottish Rite man hentyder til! Selvfølgelig er kammerateri et udbredt fænomen i de hemmelige loger!Rådgivere
Magtstrukturen i den romerske kult vises herunder i kronologisk rækkefølge:


The Crown Corporation - City state of London

Templebar


De Venetianske bankfamilier (Black Nobility) kontrollerer The Crown Corporation (de Britiske kolonier inklusiv USA-United States Corp.), igennem Commonwealth of Nations.

Det foregår via det internationale bank system, hovedsageligt igennem Bank of England, Federal Reserve og verdensbanken IMF.

Bankdynastiet kaldes også for Octagon imperiet og administreres fra City of London. Det hele styres fra Schweiz (søsterlandet). Schweiz betyder Sisters of Isis, som er synonym med Tempelridderne.

Crown Corporation må ikke forveksles med den fysiske krone , kongehuset!De Venetianske bankfamilier

"The Council of 10"

1. Farnese
2. Orsini
3. Colonna
4. Gaetoni
5. Medici
6. Pamphili
7. Borja
8. Aldobrandini
9. Chigi
10. Conti

Se også familierne; Welf "Guelphs" and Ghibellines mfl.
Det Britiske Kongehus / de royale Venetianske familer
Den fysiske Krone


Dronning Elizabeth II


Dronning Elisabeth II
Den Engelske dronning er ikke en Windsor. Hun hører til den tyske Welf (Guelphs, Ghibellines) familie i Tyskland, som er Venetianske Lombards. Hun er osamtidig overhovedet for samtlige royale familier og ridderordner i verden.


Hosebåndsordenen (The Most Noble Order of The Garter)
Dronning Elizabeth II er øverste instans for The Most Noble Order of The Garter (Hosebåndsordenen).

Hun er med andre ord "riddernes" øverste instans, men er stadig under The Crown Corporation!


The Most Noble Order Of The Garter
Hosebåndsordenen


Dronning Margrethe II
Danmarks dronning Margrethe II, er ekstra ridder i Hosebåndsordenen (The Most Noble Order Of the Garter).


Tempelridderne
Her skal man holde ørene stive!
Tempelridderne blev under det 4. korstog infiltreret/manipuleret af de Venetianske bankfolk. Efter nederlaget i Acre, skjulte de sig i Kantonerne i alperne, og grundlagde Schweiz (Schweiz betyder Sisters of Isis). Deres militante ridderforretning blev udskiftet med bankforretning. Helt præcist endte Tempelridderne som "forvaltere" af det Venetianske bankdynasti.

Knight's of Malta fortsatte militærforretningen.Knights of Malta
Sovereign Military Hospitaller Order of St. John of Jerusalem, Rhodos og Malta

De moderne malteserriddere er blevet Venetianernes internationale militære enhed (soldater i jakkesæt), og kontrollerer efterretningstjenesterne verden over.

Knight's of Malta er Hospitallers, som både føre krig og samarittjeneste på samme tid. Et Hospital er en militær virksomhed!


Knight's of Columbus
Pavens Romersk katolske "riddere" i USA. Ridderne af Christopher Columbus.

Sacred Military Constantinian Order of Saint George

Order of the Holy Sepulchre of Jerusalem

Pilgrim Society

Royal order of Francis I

Order of Saint Januarius

Order of St. Sylvester

British Order of Saint John

Order of Saints Maurice and Lazarus

Order of the British Empire

Rhodes Scholars


Order of the Golden Fleece (spanien)
Spansk Tempelridderorden med direkte forbindelse til Schweiz.Jesu Selskab (Society of jesus) - Jesuit Ordenen

Jesuit ordenen er vatikanets/pavens (den Romersk Katolske Kirkes) efterretningstjeneste, som i dag selv besidder pavestolen.

Venetianerne var pressede over hele Europa, og lavede planer for hvordan de kunne slippe af med kongemagterne og statsreligionerne. Derfor allierede de sig med -finansierede- Ignatius Loyola og hans Los Alumbrados (spanske illuminati), som blev omdøbt til Jesuit ordenen, der svor evig troskab til paven. På den måde kunne Venetianerne undergrave paven og samtidig starte reformationen i Tyskland ved at finansiere Martin Luther og protestantismen.

Jesuitterne er synonym med manipulering af religion, videnskab og historieskrivning, og de sidder tungt på mange af de største Universiteter i verden. Feks. Georgestown University i USA, hvorfra mange af de største Amerikanske politikere er uddannet.


Adolfo Nicolas
Er den "sorte pave", Superior General of the Society of Jesus.

Adolfo har som sådan ingen magt i sig selv, han er bare jesuitternes frontfigur. Den reelle magt ligger hos de Venetianske bankfamilier i "counsil of 10".Vatikanet
Vatikanet er den Romersk Katolske højborg, eller måske burde man sige; den universielle kirkes kontrolcenter for samtlige moderne religioner, eller undertrykkelse af spiritualitet! Her skal man passe på med ikke at blande religion og politik sammen. Religion er en kæmpemæssig forretning i sig selv, men Vatikanet er også "det hellige hav", som i store træk er ophavsretten til det internationale maritime handelssystem, igennem Sø-og Handelsretten. Fønikernes opfindelse.

Det er bla. dette system Venetianerne bruger som skabelon i deres verdensomspændende netværk af korporationer. Corps = døde kroppe, en metafor for en "død" person på et stykke papir, registreringer og handel med fødselsattester osv.

Vatikanet er også verdens største private investor i våbenindustrien!

Det er meget vigtigt at forstå, at vatikanet/den Romersk Katolske kirke er under fuld kontrol af de Venetianske bankfamilier "Britiske imperium" igennem jesuitterne!


Pave Francis
Er overhovedet for den Romersk Katolske kirke.

Den hvide pave er jesuit trænet og tidligere provincial superior of the Society of Jesus i Argentina.
Det er første gang en jesuit selv besidder posten som pave. Altså er de Venetianske bankfamiliers planer lykkedes!

Francis overtog muligvis også posten som jesuitternes øverste general, samtidig med at han fik pave posten, men det kan ikke bekræftes?

Paven kan betragtes som "den Romerske kejser", som er under kontrol af Jesu Selskab (Jesuitterne), og hermed Venetianerne.


Efterretningstjenesterne
Man får ikke en ledende post i efterretningstjenesterne med mindre man er udnævnt som ridder! I Danmark er PET underlagt Rigspolitichefen, så kig efter ordnerne her. Efterretningsvæsnet og diplomati er udelukkende Venetianske opfindelser, for at kunne spionere i andres forretningsmetoder, og melde tilbage til banksystemet!
SIS - Secret Intelligence Service (tidligere MI6)
Den Britiske efterretningstjeneste er Venetianernes (bankvæsnets) efterretningsvæsen. Hvis man tager et kig på SIS's hovedbygning i London, ses forbindelsen til Babylonsk arkitektur tydeligt.


CIA
Den "Amerikanske" efterretningstjeneste er Venetianernes hemmelige efterretningstjeneste. Den blev installeret i USA af den Romersk Katolske kirke (vatikanet), på ordre fra den Britiske efterretningstjeneste MI6. CIA administreres af medlemmerne af Knight's of Malta. HUSK at MI6 står for "Military Intelligence 6", og Knights of Malta er en Militær orden/hospitallers! Begge arbejder internationalt!

Bemærk ridderskjoldet med svastika!


DVD
Deutsches Verteidigungs Dienst

Det tyske militære efterretningstjeneste


MOSSAD
Den Israelske efterretningstjeneste. Den "jødiske" lobbys efterretningstjeneste.

Andre Strategiske og hemmelige organisationer
Opus Dei
Romersk-katolsk organisation med hovedsæde i Rom. De beskyldes for at støtter en reetablering af det Hellige Romerske Imperium, hvilket både de selv, og vatikanet benægter!


Illuminati
Jesuitten Adam Weishaupt stod bag dannelsen af Bavarian illuminatii tyskland. Målet var at ødelægge monarkierne og statsreligionerne i Europa. De Venetianske bankfamilier fik øje på Weishaupt og hans Illuminati. De benyttede ham til at starte den Franske revolution, som en del af deres plan om at udbrede protestantismen. Illuminat indledte et samarbejde med frimurerlogerne med henblik på at infiltrere dem. Dette skete med økonomisk støtte fra Meyer Amschel Bauer (Rothschild), som var Knight's of Malta. Venetianernes bankmæglere.

Her skal man igen passe lidt på med religion, tilhørsforhold og rygterne om tilbedelse af Lucifer og den slags! For Adam Weishaupt var godt nok jesuit uddannet, men under pavens bandlysning af jesuitterne, konverterede Weishaupt til Romersk Katolik af foragt for jesuitterne.

Andre illuminati grupper
Los Alumbrados i spanien
Grand orient lodge i frankrig
Grandmother lodge i london

Faktisk var det den danske handelsmand Franz Kolmer, som introducerede Adam Weishaupt for den Egyptiske viden om Thoth (Hermes Trismegistus). Lidt sjovt at det faktisk er en dansker som er har puttet ordet "Illuminati" i munden på Weishaupt.


Skull and Bones
Skull and Bones fra Yale Universitet er den "Venetianske ungdomsklub" i USA. Her udplugges unge 3. års elever fra bestemte oligarkfamilier, som indvies i ordenens ritualer og politiske agenda.

Her udklækkes de politikere som senere bliver trukket ind på de vigtigste poster i Amerikansk politik og i hæren.

Man kan ikke sige Skull and Bones uden også at nævne US Marines! (Knight's of Malta)

Blandt medlemmerne finder man bla.:
George Bush senior, tidl. amerikansk præsident
George Bush junior, tidl. amerikansk præsident
John Kerry, amerikansk præsidentkandidatMafia virksomhed
Den italienske Mala del Brenta, også kendt som Mafia Veneta (den Venetianske Mafia), samt den Sicilianske mafia Cosa Nostra er de Venetianske bankfamiliers værk.

Deres legeplads er kasionbyen i Las Vegas, Nevada. Næste gang du slår et smut forbi den forjættede by, så book et værelse på Hotellet The Venetian!

De internationale strategiske og styrende organisationer
Zionismen
Zionisme er en politisk organisation med henblik på oprettelse af en Israelsk stat i Palæstina. Venetianerne vil gøre hvad som helst for at bevare kontrollen over verdens handelsknudepunkt, nøjagtig som deres forfædre (Fønikerne) gjorde i kanalbyerne Tyre og Sidon i samme område.

Venetianernes bankadministratorer (bla. Rothschild) er krypto jøder. Dvs. at de intet har med jøder eller jødedommen at gøre!
De er "Venetianske" venusdyrkere (Isis dyrkere) og kabbalister, som har taget titlen jøde, for at indfri deres mål om at få deres eget land. De udnyttede bla. de Tyske Ashkenazi jøder (Khazarerne) under 2. verdenskrig til at opfylde deres mål. Midlet var bla. en manipuleret beretning om hele nazibevægelsen og Holocaust.

Kapitalen til finanseringen af Israel, bliver hovedsageligt suget ud af de Amerikanske skatteydere, igennem AIPAC (Israelsk-Amerikansk lobbyvirksomhed), eller måske nemmer at forstå hvis man bruger udtrykket "Israelsk-Britisk-Venetiansk lobbyvirksomhed".

Krypto jøderne er Kabbalister, hvilket også tydelig ses på arkitekturen af Israels Højesteretsbygning. "Jødiske" zionister administrerer også det meste af USA's politiske infrastruktur.

Israel (Isis- Ra-EL) er nappet direkte fra Babylonsk Sun Worship.


Rothschild
Bauer familien (Rothschild) er riddere af det røde skjold. Rothschild betyder rødt skjold.

De er de Venetianske bankdynastiers økonomiske rådgivere.


Club of Rome
Venetianernes alt-overskyggende globale tænketank, med hovedsæde i Schweiz (isis-søsterlandet).
Ingen storpolitiske beslutninger vedtages tages udenom Club of Rome!


Royal institute of international affairs
Global tænketank, placeret i London.

(Chatham House)


Council of Foregin Releations
Amerikansk og international tænketank. USA's hemmelige regering om man vil.


Bilderberg klubben
Grundlagt af Prins Bernhard af Holland, som havde tilknytning til nazi SS (Reiter-SS).

Formålet er hovedsageligt at flytte statslige interesser over i private korporationer, som er kontrolleret af det internationale bankkartel (venetianerne). Man tømmer simpelthen lande for værdier.


Den Trilaterale Kommission
Grundlagt af David Rockefeller i 1974, og er et unikt samarbejde mellem Europa, Japan og Nordamerika (Canada).

Blandt medlemmerne finder man bla.:
Ritt Bjerregaard, tidl. EU-kommissær.
Bodil Nyboe Andersen, tidl. direktør for Nationalbanken.
Lene Espersen, Medlem af Folketinget.
Margrethe Vestager, Økonomiminister


Frimurerlogerne
Frimureriet bygger bla. på Tempelriddernes traditioner, og handler i sin helhed om at opnå højere viden, bla. igennem læren om Hermes Trismegistus (Thoth Egypten) mm. Denne viden er også Tempelriddernes skat. Frimurerne er ikke Tempelridderne!

Efter Tempelridderne blev "opløst", blev de opslugt af de venetianske bankfamilier, som brugte dem til at administrerer deres bankimperium. Det er derfor vi ser den store koncentration af bankforretning og frimureri i Schweiz. De oprindelige frimurerloger blev infiltreret af de Venetianske bankfamilier, igennem Adam Weishaupt's illuminati i Tyskland, og fungerer nu som katalysator for for venetianernes/oligarkernes ideologi.

Frimurerlogerne har måtte lægge navn til mange beskyldninger igennem tiden! Nogle er rigtige mens andre er forkerte. For at finde frimurernes rolle i de Venetianske bankfamiliers spil, er det vigtigt at man forstår at de konspirationer der tilægges frimurerordenen, nok mest henvender sig til de øvre lag af frimureriet, og i særdeleshed til Scottish Rite logen.

Frimurerlogerne kan med lidt god vilje sammenlignes med det internationale bankdynasti's "fritidsklub", hvor fællesskabet med kammerateriet og lobbyisme, giver medlemmerne store fordele. Frimurerne hjælper hinanden ind i magtfulde positioner i erhvervslivet og politik, hvorfra de bevidst eller ubevidst varetager de internationale bankfamiliers interesser.

Frimurere med mindre grader, samt de lokale loger, indgår ikke i den overordnede agenda. De laver godvilligt velgørenhedsarbejde, samtidig med deres studier af bla. Egyptisk og Babylonsk Sun Worship aka Tempelriddernes skat. Det er først når de opnår grad af riddere, at de introduceres for ordenens egentlige formål.

Det er bla. her det Romerske/Byzantiske symbol med den dobbelthovede ørn kommer ind i billedet. Det er Venetianernes symbol efter infiltreringen af det Romerske Byzantiske imperium, som de senere flyttede til London (Babylon-don), i det vi nok bedre kender som det Britiske imperium. Alt sammen kontrolleres fra The City of London (Bank of England) og senere også fra Columbia distriktet i Washington (Federal Reserve).

Frimurerne bakker også op om monarkiet, som jo er en "kusine" til det Venetianske bank oligarki (The Crown Corporation), nemlig den Engelske royale familie og Hosebåndsordenen (The Most Noble Order Of The Garter).Scottish Rite 33° riddere
Dette er den højeste grad man kan opnå uden royalt blod i årene. Det er frimurer med 33° grad, som er optaget i den "Romersk/Venetianske kult". De betegner sig selv som "de oplyste" (illuminerede), heraf ordet illuminati.Hvis du nogensinde har undret dig over hvorfor den danske kongefamilie ikke er omfattet af den samme lovgivning som resten af befolkningen, så burde du have en ide nu!
Hvorfra styres organisationen?

Venetianernes Crown Corporation, administreres fra bystater, som er deres små private territorier i verden, med egne love, militær og politi. De tre vigtigste bystater er City of London i London, Vatikanstaten i Rom og Columbia Distriktet i Washington D.C. Alle de områder i verden som er underlagt deres maritime handelslov, er markeret med en obelisk. Se feks. frihedsstøtten i københavn, som er en obelisk!Bystaterne, hvorfra de kontrollerer deres imperium
Vatikanstaten i Rom
Vatikanstaten i Rom er for længst kommet i venetianerne varetægt, igennem Jesu Selskab (jesuitterne), som også besidder posten som pave. Herfra kontrolleres religionerne og "spiritualiteten" igennem den Romersk katolske kirke.

Vatikanets rigdomme stammer hovedsageligt igennem interesser i den globale maritime handelslov (det hellige hav), og de er også verdens største private investor i våbenindustrien.

Vatikanstaten beskyttes af det Schweiziske militær, Schweizergarden, som bærer venetianske militæruniformer.
 
Columbia Distriktet
Columbia distriktet (Washington D.C), er The Crown Corporations militære enhed, med US Marines. Bemærk ordet "marines", det er altid den maritime lov der arbejdes med! Columbia Distriktet kan sammenlignes med et privat firma, der står for administrationen af hele USA.

Herunder findes også Det Hvide Hus, CIA og Pentagon, US Capitol, Federal reserve, den Internationale Valutafond mfl.
Distriktet har også sit eget politi, Metropolitan Police. Tilfældigvis det samme som i City of London!

US Capitol er en "kopi" af sct. Peter kirken i vatikanet og the Washington momument (en obelisk) indikerer det maritime handelsimperium.
 
City of London i England
City of London (Temple Bar) er The Crown Corporations hovedkvarter. Herfra administreres imperiets økonomi, bla. med hjælp fra firmaet Rothschilds. Venetianernes bankimperium kaldes også for Octagon imperiet (Symbolikken er en ottekant eller ottekantet stjerne, "isis stjernen").

Her ligger også den Engelske efterretningstjeneste SIS (Isis), tidligere MI6 (militære efterretningstjeneste), hvis hovedkvarter tydeligt er opført i Babylonsk tempel arkitektur.

Bystaten har også deres eget politi, Metropolitan Police. Bemærk "isis stjernen" og Crown Corporation emblemet på hjelmen!
London = El-On-Don eller Babylon-don, betyder "solen er stor".
 
FN (United Nations) i New York
FN er de venetianske bankfamiliers forsøg på at skabe en "verdensregering". Herfra administreres globale konfliktløsninger, indsættelse af militær magt, samt organisering af nødhjælp og genopbygning af krigsramte områder.

Diplomati (spionering) er venetianernes opfindelse og speciale. Mottoet må lyde "skab uro og sælg tryghed"!

Røde Kors og Unicef er også ventianske forretninger. FN benytter sig også af lejesoldater, bla. PMC og Blackwater (Schwartzwasser med rødder i Schweiz).

PMC "Private Military Company" er verdens største private hær, som også ejer sikkerhedsfirmaet G4S.
 
Israel
Israel er de jødiske zionisters højborg, og samtidig et strategisk vigtigt område for venetianernes verdenshandel.
Herfra opererer venetianernes efterretningsvæsen MOSSAD, som slår dybe rødder ind i CIA og Engelske SIS.

Her ligger også den Israelske højesteret, eller skulle man kalde den for jødisk/babylonsk kabbalah tempel, fordi bygningen er klistret ind Sun Worship symbolisme.

Navnet israel står for: Isis-Ra-El, ISis (Månen) + RA (Solen) + EL (Saturn), "Babylonsk" frimurer symbolik.
 
Schweiz
Schweiz "Schwitzerland" betyder søsterlandet. Her holder "Tempelridderne" Sisters of Isis til. Schweiz blev grundlagt af tempelridderne i 1291, hvor de byttede rustningerne ud med jakkesæt for at passe venetianernes bankimperium.

Schweiz er (af gode grunde) neutral grund, og et af verdens mest berygtede skattely. Her opbevares bla. overskuddet af de lyssky forretninger i The Crown Corporation, som bla. omfatter indtjeningen af omfattende opiumhandel og illegal våbenhandel mm.

Hele verdens økonomi kontrolleres fra de Schweiziske banker, igennem Bank for International Settlements i Basel (centralbankernes bank).

Schweizergarden beskytter også vatikanstaten.
Røde Kors har hovedkvarter i Geneve i Schweiz. Geneve kan oversættes til "generation of Eve" generationen af isis!


Isis- isis- isis- isis . . .


(Schweiz = Suisse = sœur d'Isis = schwester aus isis = sisters of Isis) 
Her ses et kort over de områder som kontrolleres af Octagon bank imperiet i 2015Hosebåndsordenen er øverste instans i den venetianske ridderorden. Danmarks Dronning Margrethe II, er ekstra ridder i ordenen!Sol symbol over døren til Downingstreet 10.Det nyrenoverede FN hovedkvarter i New York, bemærk symbolikken i arkitekturen, øjet med vinger!Kongressen i US Capital er tilklistret med Romersk symbolik.Strategien

Deres langsigtede mål er at skabe en verdensregering, hvor "demokratiet" hersker, og hvor religionerne skal udslettes, og erstattes med en moderne form for Egyptisk sun worship. For at nå deres mål bruges der en række strategier, som først og fremmest går ud på at afskære befolkningens tilgang til viden, udover den de selv leverer. Med andre ord, så gør de folk mentalt invalide og lærer dem at elske deres usynlige fængsel!

Uden at vi fatter den mindste mistanke, bliver vi opfostret i deres planlagte kassesystem, som udformer os nøjagtigt efter deres behov. Vi bliver manipuleret til at tro at vi har frihed og medbestemmelse, i form af stemmeret, valgfrihed og ytringsfrihed, men i virkeligheden tildeles vi KUN privilegier, da det er dem som skaber størstedelen af vores valgmuligheder.

Eksempel:
Du kan frit vælge om du vil købe Pepsi eller Coca Cola, eller stemme på et rødt eller blåt parti.
Men da begge varer eller partier kontrolleres af dem, så ender du altid med at købe deres produkt.


Uanset hvor kloge eller intelligente vi selv mener vi er, så er vores identitet skabt på deres præmisser, udfra de værdier som de har plantet i os!
Vi er ikke andet end et produkt, som med vores arbejdskraft driver deres forretning, og når dagen er omme bliver vi belønnet med den vare vi selv har skabt! Bagefter bilder vi os selv ind at det er en del af fællesskabsfølelsen!


Som zionisten Herbert Pundik så klart udtaler...

"Danskerne er et udvalgt folk, de ved det bare ikke, og det er deres held"

Hvad han nøjagtigt mener vides ikke med sikkerhed, men et kvalificeret bud ville være at danskerne er et af de mest indoktrinerede og autoritetstro folkefærd i den vestlige verden. Vi er hoppet direkte i den "demokratiske" fælde med hovedet først, og statuerer nu et godt eksempel på hvordan værdige medlemmer af en "nye verdensorden" skal se ud. På den baggrund er det nok ikke de store forandringer man kommer til at mærke i danmark, "og det er jo vore held", som Herbert Pundik udtrykker det!Danskerne er et udvalgt folk, de ved det bare ikke, og det er deres held

- Herbert Pundik, Dansk zionist.

Bilderberg medlem, tidl. Israelsk Mossad agent og chefredaktør på Politiken
Kan det mon også være derfor at netop "det perfekte" danmark er udvalgt til at huse FN's nye hovedkvarter, i "verdens bedste by", i "verdens lykkeligste nation", trods en stor del af befolkningen er på lykkepiller, og er ved at arbejde sig ihjel, alt imens "venetianerne" er ved at ombygge nordhavn i københavn til en ny kanalby, som i Venedig, Amsterdam!?

Som Egon Olsen så smukt udtrykker det i Olsen Banden... "Operation Daisyland"
Den nyopførte FN bydel i Nordhavn, København. Bemærk at bygningen er opført som Union Jack (det engelske flag)!


Union Jack, det Britiske imperium


Union Jack på vatikanets gårdsplads
Alle veje fører til Rom!Magtmidlerne

Deres foretrukne magtmiddel er deres efterhånden tyndslidte del og hersk strategi. Taktikken er at danne alliance med den næststærkeste, for at infiltrere og knuse den stærkeste. Ved at skabe splid imellem befolkningsgrupperne, kan folk konstant holdes beskæftiget med at kaste mudder efter hinanden. Der dannes meninger og konkurrence, og i særdeleshed konflikter, som jo skal løses af nogen! Der skabes splid imellem lande, folket og regeringen, videnskaben, sporten, moden, politik, religion osv.

De venetianske bankfamilier er ikke interesserede i at besidde land, da de jo er søens folk. De er kun ude på at indføre deres "maritime" gældssystem og "demokrati", som kan kontrolleres igennem deres systematiske net af diplomati (spionering), efterretningsvæsen og korporationisme.


Diplomati & efterretningsvæsen

Venetianerne er skaberne af diplomatiet og efterretningsvæsenet. Det var et vigtigt led i deres handelsimperium, for altid at være et skridt foran deres konkurrenter eller modstandere. Venetianerne virker på ydersiden som tillidsfulde samarbejdspartnere og allierede, men når man vender ryggen til dem, forhandler de med fjenden. Ser vi mon det nogen steder i verden i dag? Husk på at venetianernes religion kun var systemet og indkomst!

I dag kontrollerer de samtlige efterretningsvæsner i den vestlige verden, samt det diplomatiske netværk. Bla. igennem FN!

Manipulation af historien

Ved systematisk at fjerne spor af viden om forhistorien, var det muligt for venetianerne at skabe deres helt egen version af historien og videnskaben. Efter at det Romerske imperium havde smadret Egypten til ukendelighed, og destrueret bibliotekerne i Alexandria, blev de overlevende og dyrebare dokumenter flyttet til de imperiale arkiver i Konstantinobel. Her fik venetianerne adgang til dokumenterne efter indtagelsen af byen under det 4. korstog. Mange af dokumenterne havnede herefter i det venetianske arkiv (bibliotek), hvor de med stor sandsynlighed stadig kan findes? Venetianerne holdte bogføring med alt!

Den nye verden før Columbus
Her fik de muligvis kendskab til den eksistensen af den nye verden (Amerika), lang tid før Columbus. Hele deres økonomiske system var baseret på guld-bullion markedet, og en ny kilde til ædle metaller i den nye verden ville være en katastrofe for deres bankimperium!? Det er med stor sandsynlighed også her Columbus fik adgang til Piri Reis kortet, som beskrev den nye verden?

Renæssancen
Det venetianske bank-oligarki var også hovedansvarlige for at standse renæssancen! Folkelig oplysthed er en forhindring hvis man skal drive bankforretning.

Omskrivning / fremrykning af historien
Med hjælp fra jesuitterne blev store dele af historien omskrevet, og for nyligt er det blevet dokumenteret at flere episoder fra år i600 er skrevet om til år 1600. Ved at fremrykke historien, kunne man skabe et tids-gab, til viden om tidligere kulturer og litteratur. Dermed var det nemmere at implementerer sine egne fortolkninger af historien og videnskaben. Det er her illusion om at folk var dumme og uvidende i gamle dage, blev skabt.


Romerne udslettede Alexandria, verdens navle for videnskab.
Det benyttede venetianerne sig af senere i historien.Bankerne - Pengeskabelsen & økonomien

De venetianske bankfamilier kontrollerer økonomien igennem nationalbankerne.
Nationalbanken i danmark er IKKE under statens kontrol, men er en selvejende instutition, med en bestyrelse der overvejende består af folk fra toppen af det private erhvervsliv i danmark og udlandet. Bemærk de ordener som de ansvarlige har modtaget, feks. den tidligere nationalbankdirektør Bodil Nyboe.

Den skat vi betaler i danmark, går IKKE direkte til driften af landet, som mange tror. Driften af landet finansieres igennem årlige lån, som staten optager i den private bankindustri. Lånene skal betales tilbage med renter, som bla. hentes igennem skatter, moms og afgifter. Danmark betaler hvert år milliarder i renter, som istedet kunne fordeles blandt de danske skatteydere. Feks. ved en nationalisering af pengeskabelsen i danmark.

Venetianerne er mestre i at malke statskasserne i verden!Giv mig kontrollen over en nations pengeforsyning, og jeg er ligeglad med hvem der skriver lovene.

- Mayer Amschel Bauer Rothschild

Hvor får bankerne pengene fra?
Mange tror fejlagtigt at bankerne lever af at udlåne de penge som folk har indestående i banken, og at renten udgør deres fortjeneste. Det er forkert! Når en bank udlåner penge, skal de kun stille et mindre beløb som sikkerhed, og i det øjeblik kunden har sat sin underskrift på låneaftalen, så bliver hele lånebeløbet genereret ud af den blå luft. Banken opkræver herefter renter af penge der reelt ikke eksisterer, som så igen kan investeres i nye udlån.

At penge er skabt ud af den blå luft er egentligt ikke den helt korrekte måde at beskrive det på. Det er gæld med dertil hørende renter der bliver produceret ud af den blå luft, for det er befolkningens eget arbejde der reelt udfgør begrebet penge. Det er ret snedigt fundet på, for på den måde kan bankeliten kontrollere folkets arbejdskraft, og der er i virkeligheden kun tale om en fortsættelse af slaveriet, som eliten har opfundet og stadig er dybt afhængige af for at finansiere deres urgamle familiedynastier.
Det er godt at folk i nationen ikke forstår vores bank- og penge system, for hvis de gjorde, så tror jeg at der ville komme en revolution inden i morgen tidlig.

- Henry Ford

For at at gældssystemet ikke skal kollapse, skal der konstant genereres nye lån. Det er grunden til at forbruget i samfundet hele tiden skal forøges, og folk er nød til at arbejde langt mere end nødvendigt. Hvis en bank går konkurs, dækkes underskuddet med bankpakkerne (bla. dine skattepenge), igennem statens "skraldespandsselskab" Finansiel Stabilitet.

Finansiel Stabilitet er en skjult metode til at dække investorenes tab med skatteydernes/statens penge. Hovedaktionærenes tab dækkes som regel ALTID før andre får en krone! Det kan sammenlignes med et konkursbo hvor advokaten med sikkerhed får udbetalt sit salær, inden nogen andre ser en krone!

Rothschild familien har monopol på at trykke og udstede valuta i det meste af verden, og det er også dem der regulerer og fastsætter renten via den Europæiske centralbank (ECB) og den internationale valuta fond (IMF).Størstedelen af den tid vi bruger på arbejdsmarkedet, går IKKE til at finansiere vores veje, sygehuse, skoler osv. Den bruges til at finansiere de venetianske bank oligarkers ekstravagante, pompøse og kvalmende glamourøse livsstil. De udgør under 1% af verdensbefolkningen, men ejer mere end 50% af verdens befolkning tilsammen!

I grove træk kan man opgøre vores arbejdstid på fgl. måde:

 • Mandag, tirsdag og onsdag - Arbejder vi udelukkende for internationele private banker
 • Torsdag - Arbejder vi for at finansiere den reelle drift af danmark.
 • Fredag (en halv dag) - Arbejder vi for os selv.

Penge er et fint byttemiddel så man slipper for at slæbe kvæg med på torvet hver formiddag, men hele samfundsstrukturen er allerede betalt på forhånd, igennem folks arbejdskraft alene! Som økonomien ser ud nu, har vi i et gældssamfund, som kun har til formål at finasiere en 3. person, som absolut INTET yder til en positiv udvikling i verden. Hvis Venetianernes gældssystem blev fjernet, så ville to dages arbejde om ugen, være mere end rigeligt for at opretholde det velfærdssamfund vi har i 2014.

Selv om størstedelen af folks indkomst går til samfundet, er de stadig afhængige af at optage private lån, for at opretholde en gennemsnitnlig levestandard.

- Keyoflife


Stavnsbåndet og slaveriet i danmark blev aldrig ophævet, det blev kun reformeret og skjult. Det fysiske slaveri blev udskiftet med økonomiske gælds-slaver med privilegier. Det er stadig de samme familier der sidder på den økonomiske magt, som for 500 år siden, og vi er de venetianske bankdynastiers mentale og økonomisk slaver! Obelisken er et symbol for venetianernes internationale maritime handelsimperium (det hellige hav), og er opstillet i alle de områder af verden som de kontrollerer!

Frihedsstøtten i København er en obelisk. Obeliskerne er opstillet i alle de områder i verden, hvor de venetianske bankfamiler har kontrol via deres maritime handelslov (Sø- og Handelsretten).

Granit fundamentet symboliserer vandlinjen, altså dertil hvor søens lov gælder. Obelisken er et symbol hentet fra Babylonsk sun worship.

Frygten er deres våben

Ved at skabe falske eller overdrevne trusselsbilleder i samfundet, plantes der en kronisk frygttilstand i folks bevidsthed. Det resulterer i, at der skabes et overdrevet behov for en "beskyttende" autoritet med monopol på magtanvendelse. Folk stilles til ansvar og straffes for ligegyldige bagateller, og igennem evig frygt for at komme til at overtræde reglerne, indsnævres handlefriheden.

Frygten for terror
Den 11. september 2001 skabte det internationale bankkartel det ultimative frygt scenarie. Med nedrivningen af World Trade Center blev "frygten for terror" anvendt til at starte den evige kamp mod terror, den evigt lurende frygt i folk, som kunne nu udløses efter behag. Og samtidig et green card til at bankfamilierne uhæmmet kunne plyndre og myrde løs i mellemøsten med folks accept. Siden 911 har de arrangeret utallige "false flag" operationer, for at holde frygten i befolkningen ved lige.

Den tekniske forklaring på frygt
Ved at "afbryde" kontakten mellem vores to hjernehalvdele, flyttes vores mentale evner sig til enten højre eller venstre del af hjernen, hvilket resulterer i at vi enten bliver "kontrol freaks, som styres af frygten for at miste overblikket" eller "overdrevet kreative eller religiøse, styret af frygt og søger beskyttelse". Kun når hjernehalvdelene arbejder sammen i perfekte balance, opnår vi en rationel/optimal bevidsthed.

Ved den mindste afvigelse fra det vi opfatter som normalen (komfort zonen), så flyttes den højere mentale aktivitet til hjernestammen, og vi stikker hovedet i jorden som en struds. Noget de venetianske familier ved ALT om! Det er også herfra udtrykket "halvhjerne" stammer fra!Viden om højre og venstre hjernehalvdel, en del af "den forbudte viden"Ved at fjerne evnen til "tænke selvstændigt", gør de os til materialistiske egoister eller religiøse fanatister, fremfor spirituelle individer. Vi bliver nemme ofre for deres del og hersk strategi. Den materielle og egoistiske dagsorden som venetianerne kaster ned over befolkningen igennem deres net af korporationer, er det der kaldes for "saturn worship" i astrologien (det samme som satanisme). Satanisme er langt fra det de fleste tror det er! Det er læren om saturn i astrologien. Men som sædvaneligt har de venetianske familier perverteret emnet igennem deres Hollywood propaganda!


Michael Jackson prøvede at sige det. Sig til når du finder saturn?Næste gang du ser en zombie-film fra Hollywood, så tænk over at det er dig de tænkte på, da de lavede filmen!
Mental afledning igennem medierne

De venetianske bankfamilier ejer og kontrollerer alle de største medier og filmselskaber i verden. Ved systematisk at plante de samme informationer i vores bevidsthed igen og igen, påvirker de vores opfattelse af værdier og idealer (hvad der er rigtigt og forkert). For at aflede vores opmærksomhed, holder de os fuld beskæftiget med ligegyldig underholdning, overfladepolitik, spil og sport, og får os til at diskutere værdiløse overskrifter fra morgenavisen.

Venetianerne har skabt Hollywood, spil-, musik- og filmindustrien, og har gjort TV'et i hjemmet muligt. Ved at skabe forbilleder og idoler (superstars), kan de "programmere" folk allerede fra de er børn. Netværket står også bag de største fodbold- og sportsklubber i verden.
En ide der så dagens lys med opførelsen af Colosseum i Rom, den optimale afledningsmanøvre for at holde folk langt væk fra vigtige begivenheder! Nu skal du i Cirkus!

Organisationen står bag utallige produktionsfirmaer, bla. Zynga (Farmville), EA Games (Battlefield), Activision, Facebook, Google, Apple og Microsoft, SONY og mange flere! Og hvis du lægger mærke til det, så er det oftest bankerne der er hovedsponsorer i sport. Feks. Team Saxobank, Jyske Bankboksen osv.Det er kun et fåtal i befolkningen der rent faktisk undersøger om den information de modtager igennem avisen eller ser i TV, er i overenstemmelse med de faktiske hændelser. Det er helt forståeligt, hvorfor bevæge sig ud af sin komfort zone, hvis man tilsyneladende har et "velfungerende" liv? Og hvem har tid til at bruge flere timer dagligt på at researche information, når man har en hverdag der skal passes?

Man kan starte med at spørge sig selv om, hvilke informationer der skaber ens virkelighed?
 • Dem man får serveret igennem 18 nyhederne eller morgenavisen?
 • Dem man modtager igennem uddannelsesinstitutionerne?
 • Dem naboen giver dig over hækken?
 • Dem flertallet mener er rigtige?
 • Eller information baseret på ens egen research, med sund fornuft og kritisk sans? (de fleste falder desværre uden for denne kategori)Medierne er den nye præst i "religionen" forbrugssamfundet!


Begreberne i ordene "velfærdsstat" og "fællesskabsfølelse", er hovedsageligt bygget op omkring værdier, som den romerske kult har skabt, og som dagligt bliver sprøjtet ud til os igennem deres medier.


SIDEN ER KUN OPDATERET HERTIL!


Undertrykkelse af teknologien

Ved at finansiere forskningsprojekter og opkøbe patenter, har den romerske kult opnået fuld kontrol over teknologien.
For at sikre indtjeningen i deres gigantiske industrier, undertrykker de samfundsnyttige opfindelser, som ville gøre energi og transport næsten gratis , eller kunne helbrede de fleste kendte sygdomme. De mest avancerede teknologier bliver forbeholdt deres egen våbenindustri.

"fri" energi blev allerede opdaget i 1890erne af videnskabsmanden Nikola Tesla, men patenterne blev gemt af vejen fordi J.P. Morgan's (Bank virksomhed) investeringer i Thomas Edisons elværker skulle beskyttes og give kæmpe overskud. Den romerske kult ejer også næsten samtlige bilproducenter i verden samt olieselskaberne i den vestlige verden!

Se liste over bilfabrikater
Vindkraft og vindmøller er også en af den romerske kult's spetakulære forretninger, hvis formål er at hive penge ud af statsbudgetterne, under påskud af den "globale opvarmning". Hvis man kender lidt til solsystemets cyklus, så ville man vide at fænomenet med jordens klima er HELT normalt! Finansiering af vindmøller er en kæmpe forretning.

Biler der kan køre 100% gratis er for længst opfundet. Men trods det, er den nyeste satsning hjælpeløst forældede batteridrevne køretøjer, som er pakket flot ind i top-moderne designs. Her kan man fluks nævne bilfabrikanten TESLA, som også er et af den romerske kult's projekter og lugter langt væk af sun worship symbolisme. Folk skal gøres afhængige af batterier og elektricitet når forbrændingsmotoren uundgåeligt bliver udfaset!

Rigtigt gættet, derfor den kraftige interesse i vindmølleindustrien. Nu skal der sælges strøm i stedet for olie. Bare følg patenterne!

At kalde et el-bil projekt for Tesla er ren blasfemi, fordi Nikola Tesla selv brugte det meste af hans liv på at vise at elektricitet var helt unødvendigt! Men det er igen et af den romerske kult's billige trick.
Krigsførsel

Den romerske kult står bag samtlige nævneværdige krige og revolutioner i verdenshistorien. For at udvide indtjeningen i deres gigantiske imperium af korporationer, specielt i våbenindustrien, bruges del og hersk taktikken. De sætter befolkningsgrupper, stater og religioner op imod hinanden så der skabes kaos. Den Romerske kult kontrollerer det Amerikanske Militær-Industrikompleks samt U.S. Marines og Pentagon, som er den moderne udgave af pavens flåde, som tidligere blev benyttet under inkvisitionen og korstogene til søs.

Netværket supplere begge sider med våben og isenkram og når parterne har kæmpet hinanden trætte, træder de ind og tilbyder en løsning, som oftest indbefatter forretningen NATO/FN. Herefter tjener deres net af korporationer gigantiske summer på nødhjælp og genopbygning af de ødelagte områder osv.

Eksempler i nyere tid er bla. krigene i Iraq, Afhganistan, Libyen, Syrien, Egypten og Ukraine, samt krigen mod terror, hvor kristne og muslimer sættes op mod hinanden. Det samme gælder konflikten mellem Shia og Suni muslimer.

Politik

Den romerske kult har krammet på de fleste regeringer i den vestlige verden, og deres magt overskygger enhver minister og præsident. Igennem deres strategi har de sikret sig at regeringernes beslutninger altid falder ud til deres fordel, uanset hvad befolkningen mener eller stemmer på.

I Danmark har vi IKKE demokrati, som mange tror. Vi har det der så fint kaldes et repræsentativt demokrati, hvor nogle få politikere har magten til at afgøre hvilke politiske emner der skal behandles og sendes til afstemning -minus nogle få undtagelser i grundloven-. Det kaldes også "topstyring" eller "pyramide organisation", og det er den romerske kult's speciale. Danmark kontrolleres igennem monarkiet, som figurerer under Kronen!

Med denne teknik skal de kun have placeret nogle ganske få personer med foden indenfor i den politiske top, for at få gennemført deres ideologier. Politikernes egne holdninger er for længst blevet udskiftet med spindoktorenes nøje tilrettelagte dagsordner, og vigtige politiske beslutninger overlades til private tænketanke, økonomiske vismænd og konsulentfirmaer, som ALLE kontrolleres af den romerske kult!

Trods meningsforskellene er det vigtigt at forstå at langt de fleste politikere i den danske regering, arbejder med hjertet for at drive landet, og ikke har den fjerneste anelse om hvad der i virkeligheden foregår.

Problemet opstår først i det øjeblik hvor den enkelte politiker bliver tilbudt en top stilling, som feks. minister eller partileder og bliver introduceret for den egentlige dagsorden. Pladsen i eliten er så fristende at de fleste går på kompromis med deres egne og partiets holdninger for at tilgodese den overordnede agenda og nå til tops. Glimrende eksempler er Helle Thorning Schmidt, Bjarne Corydon og Anders Fogh Rasmussen samt mange andre.

Det er heller ikke strafbart for politikere at lyve overfor befolkningen, det er det man gang på gang ser med "løftebrud" og "nødløgne"!
Lobbyisme er lovlig bestikkelse!
Skatteoptimering er lovlig skatteunddragelse!
Spindoktorer er lovlig misinformation!

- KeyoflifeDe regerende partier modtager store hemmelige beløb fra det private erhvervsliv, som kanaliseres ind via usynlige fonde. På den måde undgår partierne at afsløre hvor og hvem beløbene stammer fra. Donationerne gengældes af embedemændende med lukrative aftaler (lobbyisme). En lille kerne af de mest magtfulde danske politikere er bevidst eller ubevidst under direkte indflydelse af den romerske kult.

Fælles for dem alle, er at de deltager på Bilderberg møderne, som er en del af den romerske kult's "stats-privatiserings strategi". På disse møder planlægges privatiseringen af statsmagten og deltagerne får nogle retningslinjer, som man gerne vil have gennemført. Hvis opgaverne løses tilfredsstillende, bliver politikerne som regel belønnet med lukrative topposter i den romerske kult's private korporationer, samt en permanent plads i verdenseliten.

Den romerske kult (ridderordnerne) kontrollerer toppen i dansk politik, og uanset om du stemmer på det ene eller andet parti, så er det den samme overordnede dagsorden der bliver gennemført!


Et udpluk af nuværende og forhenværende danske Bilderberg deltagere.Helle Thorning
Schmidt

Bjarne
Corydon

Lars Lykke
Rasmussen

Anders Fog
Rasmussen

Per Stig
Møller

Ritt
Bjerregaard

Mogens
Lykketoft

Connie
Hedegaard

Poul Nyrup
Rasmussen

Mærsk Mc-
Kinney Møller

Uffe Ellemann
Jensen

Bodil
Nyboe
(Nationalbanken)

Jørgen
Schleimann
(Direktør TV 2)

Tøger
Seidenfaden
(Politiken)

Fritz H.
Schur
(Dong Energy)

Ulrik
Federspiel
Ambassadør

Prins Henrik

Royal

Flemming Rose
kulturredaktør
Jyllands-Posten

Tage Andersen
Tidl. direktør
Danske Bank

Jens Otto Kragh
Tidl.
Statsminister


Desværre skal denne liste opdateres minimum en gang årligt, da der hele tiden sker en udskiftetning af medlemmerne.
Problem, Reaktion - Løsning

En af den romerske kult's metoder for at overbevise, og opnå befolkningens accept af politiske beslutninger, er problem-reaktion-løsning modellen!

 1. Først skabes der et problem.
 2. Herefter kræver folket handling for at få løst "problemet".
 3. Til sidst tilbyder man så en løsningen på det problem man selv har skabt.

Det bedste eksempel er angrebet på World Trade Center d. 11. september 2001, som bla. havde til formål at få den vestlige verdens regeringer og befolkningers opbakning til "krigen mod terror".


En bombe i turbanen var en snedig taktik, for at skabe splid mellem danskere og muslimer.
Muhammed tegningerne fik de muslimske lande til at sende trusler mod danmark, hvilket gjorde det lettere for regeringen at hente opbakning i den danske befolkning, til "krigen mod terror".


Muhammed tegningen fra Jyllandsposten (Politikens Hus) var en bevidst handling!
Af andre danske eksempler kan nævnes:
Europa valget, som først blev et nej, men som efter nogen tids bearbejdning af befolkningen gennem medierne, kom op til endnu en afstemning, hvor resultatet endte med et ja. Hvorfor skulle et emne der ellers lige havde været til folkeafstemning, op til afstemning igen så kort tid efter?

Et andet godt eksempel var terrorloven, som reducerede folks rettigheder, og som blev haste gennemført uden at nogen nåede at stille spørgsmål?

Den ny offentlighedslov var også en glimrende taktik. Ved at fjerne aktindsigt i toppolitikernes arbejde, gjorde de det nemmere at indføre nye love og vedtægter, uden indblanding udefra.


Hvis en løgn bliver gentaget tilpas mange gange, så vil folk
tro på den til sidst, også selvom de fik sandheden af vide.


- Keyoflife

Viden er magt

Den romerske kult (jesuitterne) er arkitekterne bag universiteterne og dermed den akademiske indlæring/indoktrinering, som bruges til de grundlæggende principper i uddannelsessystemet. Systemet er designet til at kontrollere og ensrette vores viden, og fra første skoledag bliver vi indoktrineret i et kasse system hvor vi kun lærer den mest basale viden, som kan gøre os til lydige og pligtopfyldende arbejdere, som er i stand til at tjene og låne penge.

Jo mindre og mere ensrettet viden vi har, desto nemmere er det for den romerske kult at få os tilpasset i systemet, og få os til at følge resten af flokken. De sætter standarden for den generelle viden i samfundet (eller mangel på samme) og folk -videnskabsmænd, forskere, læger, arkæologer osv.-, som tænker eller taler ud af boksen, kommer nemt til at stå alene, bliver latterliggjorte eller frosset ude.

Viser man specielle evner havner man hurtigt i grupper med ligestillede, og indoktrineres i at være fortaler for den romerske kult's version af "videnskaben", og det ville være helt utænkeligt for en akademiker at sætte sin, nu lidt højere status i samfundet på spil, for at gå imod den almene viden. Vi bliver programmeret til at tilpasse os systemet og tænke i flok.

Hvis man vil være akademisk "fritænker" kræves der en Ph.d. afhandling, som først kan ansøges efter et længere kandidatstudium (læs hjernevask)! En Ph.d. SKAL bestå af enten en monografi (begrænset emne), eller en sammenfatning af i forvejen eksisterende videnskabelige artikler. Herefter skal afhandlingen bedømmes og godkendes. Så er spørgsmålet bare... Hvad sker der når elevens viden overgår sensors, eller en anden Ph.d. afhandling med samme emne? Det burde være nok til at få en fornemmelse af hvordan viden kontrolleres!?

At stole på videnskaben igennem universiteterne kan sammenlignes med at stole på en religion! Meget af den "viden" der kommer fra universiteterne er kun teorier, de rigtige teorier selvfølgelig, for universiteterne bruges konstant som kilde-bagstopper, til at afværge enhver form for anderledes tænkning. Hvis Harvard siger det, så er det rigtigt, også selv om det er forkert!

Rent økonomisk kan det heller ikke betale sig at arbejde med viden som bevæger sig udenfor universiteternes doktrin!


Videnskaben

Udannelse


Vi undervises i at gentage information, fremfor at tænke selvstændigt.Store dele af den verdenshistorie vi har lært om, er direkte misvisende eller løgn. Den romerske kult skjuler vigtige begivenheder i historien, og ønsker ikke at folk begynder at stille dybdegående spørgsmål til visse emner. Skulle nogle spørgsmål alligevel blive for kritiske, bliver de hurtigt latterliggjorte, fejet af bordet som myter eller konspirationsteorier.

Ordene "Myte" og "Konspirationsteori", er nøje blevet indarbejdet i folks bevidsthed, så man automatisk afviser enhver tvivl, før man begynder at stille spørgsmål! I 1967 førte CIA et program hvor de skabte sætningen "konspirations-teori", som et våben imod dem som udfordrede statens officielle udmeldinger! Altså en slags sikkerhedsventil til at nedgøre andre teorier end statens egne.

Den romerske kult's værste mareridt er en oplyst befolkningen med en bred viden. Det er derfor fagene i uddannelsessystemet er adskilte.
Før internettets opfindelse, havde man praktisk talt ingen adgang til viden udover medierne eller et leksikon!

Nu kan du vel nok forstå hvorfor det er så vigtigt at man har en "uddannelse", ikk lille ole!?


I 2014 blev heldagsskolen indført, så forældrene kunne få mere tid til at koncentrere sig om at arbejde og tjene penge, imens børnene kunne få mere tid i skolen så de hurtigere bliver indoktrineret. To fluer med ét smæk!Her er logoerne fra fem af de største universiteter i verden. Måske du selv kan få øje på den romerske kult's ridder symbolik?
****Til gengæld fik befolkningen nye universiteter med moderne "academica", Darwin, Einstein, Newton og alle de andre betalte teorier, som i dag fremstilles som fakta.

Arkæologien

Ved at undertrykke viden om vigtige forhistoriske fund, og forhindre uafhængige forskeres adgang til spetakulære arkæoloiske udgravninger, kan folk fastholdes i den romerske kult's egen udlægning af fortiden (Darwinismen). Det er først og fremmest for at beskytte den magt de har igennem kirkerne og universiteterne, for hvis sandheden slipper ud, så braser hele deres fiktive system sammen.
Puma Punku i Bolivia - Her ses granitblokke der ifgl. den akademiske "videnskab" er banket ud med et klippestykke og kobbermejsel, FØR pyramidernes tid. Den lader vi lige stå et øjeblik...

Elephantine island i ægypten - Granit blok hugget ud i ET stykke med de bare næver og hammer og mejsel. Den lader vi også stå et øjeblik...


Afhængighed og sygdom

Igennem kontrol af fødevarer, medicin og selvforsyning, gøres befolkningen afhængige af korporationernes produkter. Den romerske kult arbejder målrettet på at tage patent, på vigtige resourcer, som vand, frø, afgrøder osv. I den forbindelse stifter man bekendtskab med kultens korporationer MONSANTO og NESTLÉ, som i øjeblikket arbejder ihærdigt på at udskifte europas afgrøder med patenterede afgrøder og frø (GMO afgrøder). Nestlé er et søsterselskab til Monsanto, som arbejder indædt på at fjerne folks rettigheder til vand. Det er allerede lykkedes i store dele af afrika!

I deres gigantiske medicinalindustrier, kopieres naturens fysik, og laves om til syntetisk patenteret medicin. Forskningen om den naturlig fremkommelige medicin undertrykkes, så folk bliver afhængige af den patenterede medicin.
Medicinalindustrien kan ikke leve af at gøre folk raske!


Sygdom
Efter 2. verdenskrig begyndte kulten at eksperimenterer med kemikalier i vores fødevarer, vand og medicin, for at nedbryde kroppens balance og immunforsvar. Det sker stadig i dag med kemikalier som natriumflourid (flour), aspartam, store mængder sukker, hvidt mel, GMO fødevarer (Genetisk Modificerede afgrøder) og mange andre ting.

Vi er blevet gjort afhængige af unaturlige produkter og forkerte fødevarer, som svækker kroppens balance. Kroppens forsvarsmekanisme mod en forkert PH-værdi, er celleforandringer eller celledød, og fører typisk til cancer/kræft! Følgesygdommene af kemikalierne i vores fødevare er en million forretning for medicinalindustrien, specielt på bekæmpelsen af kræft!

Natriumflourid og aspartam er de værste kemikalier fordi de bla. angriber Optic Thalamus og Pineal Kirtlen i hjernen (epiphysis cerebri eller kogle kirtlen), det område som stimulerer vores virkelighedsopfattelse. Det svækker også vores mentale balance og kan føre til kognitiv dissonans og stress, bla. fordi samarbejdet mellem de to hjernehalvdele bliver svækket.

Natriumflourid (på engelsk sodium flouride) hældes i flere lande direkte i drikkevandet og i salt. Det findes også i de fleste kendte tandpastaer under navnet "Flour".

Aspartam findes efterhånden i alle moderne "light" produkter. Patentet ejes også af firmaet MONSANTO.
Donald Rumsfeld den tidligere amerikanske forsvarsminister og medlem af den romerske kult, arbejdede hårdt på at få dette ellers bandlyste stof, som er et affaldsprodukt fra aluminiumsindustrien "legaliseret" til brug i fødevare. Det lykkedes ham tilfældigvis under Bush regeringen.


Donald Rumsfeld

Den moderne religion - Sex, Drugs and Rock'n Roll

Hidtil havde religionerne klaret det meste af arbejdet med at aflede folks opmærksomhed, men eftersom flere og flere begyndte at "forlade" kirken til fordel for nye behov, måtte der findes en ny og bedre løsning. Det hele startede i Berlin, som blev gjort til europas luder kvarter. Herefter skabte den romersk kult en ny religion "Sex, Drugs and Rock'n Roll", som skulle dække folks behov, og give dem følelsen af frihed, men samtidig afholde dem fra at tænke i større perspektiver.

Sex = Personlige behov (Sexuel frihed og porno)
Drugs = Nydelsesmidler (Alkohol, stoffer, fastfood, medicin, osv.)
Rock'n Roll = Aktiviteter (Sport, koncerter, musik, film, shopping, TV underholdning osv.)


Den samlede pakke som nu skulle danne rammen om deres nye "religion" forbrugssamfundet. Nu skulle alle lære at købe på afbetaling og sætte sig i gæld, så kunne de sidde derhjemme og blive underholdt foran TV'et, hvor de kunne skabe sig nye falske behov, samt forebilleder og idoler.
TV patentet beskriver at fjernsynet var en opfindelse til at pacificerer hjernen igennem frekvenser.

Læs US Patent - US6506148

Hvis du undrer dig over at næsten samtlige moderne elektriske husholdningsapperater kom på markedet i en periode på knap 10 år, ud af hele menneskets historie, så kan det være at du har en ide om det nu?

Den romerske kult kopierede Elvis Presley's succes og gjorde The Beatles til verdens idoler. De grundlagde hele den moderne popindustri og ideen til navne som super-star, movie-star, porn-star, super-heroes, osv. er hentet i astrologien (Kabbalen).

I 70'erne blev opstanden imod vietnamkrigen en trussel mod den romerske kult. CIA planlagde derfor en opløsning af demonstranterne, ved at puste liv i flower power miljøet. Her blev LSD fra CIA's hemmelige projekt MK ULTRA listet ud i hippiemiljøet, og de opildnede demonstranter blev efterhånden tæmmet ned, og de fleste trak sig tilbage til kodylisme og kollektiver med fælles bollerum. John Lennon fortsatte kampen og blev en trussel mod den romerske kult, hvilket blev hans død!

Peace symbolet er et hedensk symbol for død, og V håndtegnet er tempelriddernes tegn for sejr!

Familiernes baggrund

Medlemmerne i den romeske kult skyer ingen midler for at opnå deres målsætninger, og gør alt hvad der står i deres magt, for at opretholde deres magt igennem korporatismen og verdenshandelen. De har ingen hæmninger og omfattende indavl i familierne, har med tiden gjort mange af familiemedlemmerne dybt uempatiske og psykotiske. De har millioner og atter millioner af menneskeliv på samvittigheden. Pædofili er meget udbredt, specielt i den romersk katolske kirke og i de royale familier (specielt den engelske).

Keyoflife har personlige beretninger fra københavnske trækkerdrenge, som i 15 - 17 års alderen havde faste møder med Prins Henrik, i årene omkring 2004.

Den romerske kult står bag et utal af verdenshistoriens uhyggelige begivenheder, bla. inkvisitionerne (korstogene), den franske revolution, 1. og 2. verdenskrig, kommunismen, børskrakket i USA, atombomberne over Hiroshima og Nagasaki, nazismen, holocaust, vietnamkrigen, pearl harbor, Ku Klux Klan, mordene på Kennedy og Olof Palme, UFO og alien fænomener, de falske månelandinger, 11. september, samt mange andre.

De er indbegrebet af den mørke middelalder!


Kennedy var bestemt ikke guds bedste barn, men da han begyndte at
modarbejde den romerske kult, blev han en trussel, og de myrdede ham!

Den romerske kult har mere eller mindre fuld kontrol over religionerne, uddannelsessystemet, økonomien, medicinalindustrien, videnskaben, militær- og politimagten, medierne, teknologien samt energi og råstoffer. Deres formuer stammer helt tilbage fra de romerske kejserfamilier, og de tjener gigantiske summer på krige, teknologi, rumfart NASA, våbensalg, bankforretning (renter), medicin (sygdomme), energi, opium, hjælpeorganisationer, olie og råstoffer, genopbygning af krigsramte områder osv.

Deres ældste intægtskilde er igennem den globale maritime handelslov, bla. via spekulation i registrering af fødselsattester (juridiske personer).

Den romerske kult's holdning er at det er folks egen skyld, hvis de lader sig narre af deres fiktive system. Det lever fint op til lov maximet i den romerske ret "Dem der lader sig narre, lad dem forblive i uvished", som det danske retssystem også er bygget op omkring.

Man skal vide at når ordet GUD nævnes i forbindelse med lovgivning, så hentydes der direkte til paven, fordi han via en bulle, har erklæret sig som stedfortræder for gud! (Unam sanctam). Herefter kan man spekulere i, om der en sammenhæng når dronningen udtaler "Gud bevare danmark", eller indledningen i danske lovtekster; VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning....?
Dronning
Elizabeth II

Sir Evelyn
De Rothschild

David
Rockefeller

George Bush
Junior

George Bush
Senior

John
Kerry

Bill
Clinton

Hillary
Clinton

Donald
Rumsfeld

Henry Kissinger


Larry
Silverstein

John
Mc Cain

Benjamin
Netanyahu

Prins Charles
(England)

Pave Francis
(Vatikanet Rom)

Adolfo Nicolas
Den sorte Pave

Barack
Obama

Angela
Merkel

Winston
Churchill

Dick Cheney

Her vises et udpluk af de mest fremtrædende riddere af den romerske kult i moderne tid.

Deres syn på befolkningen
I den romerske kult's øjne er den uoplyste befolkning "nyttige idioter", som kun kan bruges til at tjene deres økonomiske interesser. I inderkredsen omtales befolkningen som monstre, zombier eller The Walking Dead -ja det er den populære Hollywood serie fra TV-, bla. fordi de op igennem historien har haft så stor succes med at hjernevaske befolkningen, at de ikke længere selv er i stand til at tænke rationelt, og skabe en virkelighed uden for den romerske kult's rammer. Men også fordi den kabbalistiske lære gør forskel på den oplyste (liv) og den uoplyste (død).


At folk betegnes som "døde", skal også ses udfra et juridisk synspunkt, fordi der skelnes mellem en fiktiv juridisk person, som kun eksisterer på papiret i vatikanets verdensomspændende maritime handelslov (og derfor er død), og et levende menneske af kød og blod.

De betragter soldater som hunde "Dogs", fordi de adlyder den mindste ordre. Det er også herfra øgenavnet "hundetegn" eller "dog tag" til soldaternes navneskilt om halsen stammer fra.

Ordet "soldat" (soldier) betyder "shilling's worth" (pengene værd), eller "en der får betaling", med reference til en romersk mønt der blev brugt i det byzantiske (romerske) imperium.
"Militær mænd er dumme dyr der udnyttes
som brikker i udenrigspolitik "

- Henry Kissinger
(zionist, modtager af Nobels fredspris og ridder i den romerske kult)

Det bedste sted at skjule sandheden, er lige foran øjnene på folk
Den romerske kult har en vane med at afsløre alle deres planer på forhånd, et slags ritual der bruges for at give folk en chance. Det lyder næsten som noget der er taget direkte ud af en hollywoodfilm, hvilket ikke er langt fra sandheden. De kontrollerer hollywood, og i samtlige film, musiknumre og spil, flyder med deres skjulte propaganda og symbolik!

Når folk hvisker i krogene, at hollywood stjernerne er medlem af illuminati fordi de laver mærkelige symboler, så har det intet at gøre med den enkelte artist. Det er fordi den romerske kult udnytter artisterne til at sprede deres propaganda, og artisterne gør det til en trend. Når den romerske kult betaler, vil de have noget til gengæld! Her er bla. Disney og musikindustrien den helt store medspiller!

Mange tror fejlagtigt at artisternes brug af okkult symbolisme, skyldes at de tilbeder "djævlen" eller "lucifer", hvilket er helt forkert! Det er den romerske kult, som har brugt de astrologiske begreber om saturn, til rent praktisk, at skabe en generation af uoplyste, materialistiske og egoistiske individer, som er blevet udstyret med falske værdier og behov, så de æder hver eneste ny trend råt. Den uoplyste er bæstet (the beast), en reference til den kabbalistiske lære om kuben og 666 (mennesket på det laveste mentale niveau).Det meste af befolkningen i den vestlige verden er rent faktisk satanister (saturn-ister) uden at være klar over det! Spekuler over det næste gang du køber en Mønster energi drik, og slipper bæstet løs!

Det skal lige nævnes at den opfattelse de fleste har omkring satanisme, er et Hollywood produkt. Den astrologiske symbolik, er at saturn hersker over tiden og det matrielle univers, hvilket er en metafor for en endnu dybere forklaring, som findes i astrologien.

Man kan forholdsvis nemt lære at gemmenskue den skjulte symbolik i medierne. Når man først har lært at afkode deres beskeder og symbolik, så opdager man for alvor hvor omfattende deres magt i medierne og showbis er, og hvorfor det er på tide at slukke for TV'et! Næste gang du læner dig tilbage og lader dig underholde af Hollywood, så husk at det er det dig selv der er underholdningen!
Deres symbolik

De venetianske bank-oligarker kommunikerer igennem brug af symbolik, som også bruges til at manifestere magten i de områder de kontrollerer. Deres øverste symboler er den dobbelthovede ørn, øjet i pyramiden, malteserkorset og isis stjernen.

Her er nogle eksempler på den romerske kult's mest anvendte symboler:

Kors, ridderkors, pyramider, soldisken, hexagram (david stjernen), saturn, ørne, kuber, pentagram/pentagon, octagon (ottekant), heste, løver, romerske fascis symboler, obelisker mm.
Isis

Aten

Fønix

Romerne

33. grad

Nazismen

United States
Her ses fønix "ørnen", som er gået i arv siden det romerske imperium, ja faktisk helt tilbage fra fønikerne og ægypten.


US Air Force logoet (Sol disk med vinger)CIA logoet med ørnen og hagekorset (sol symboler)Det nye NATO / OTAN logo med hagekors
"Freedomtower" i New York er opført som en ottekant (Octagon), den romerske kults varemærke!
Freedomtower symboliserer alt andet end frihed! Tårnet symboliserer den romerske kult's Octagon (bank) Imperium. De to dybe mørke fordybninger (sorte kuber), som er placeret hvor tårnene engang var stod, symboliserer "menneskets afgrund", de uoplyste. Endnu en hån mod befolkningen og de dræbte. Nedrivningen af World Trade Center havde udover økonomiske og politiske formål, også en symbolsk betydning!

Uheldigvis for den romerske kult -og heldigt for alle andre-, var at denne begivenhed afslørede dem én gang for alle!
Med 911 gik de over stregen! De sløsede og hoverede åbenlyst med deres planer om "den nye verdensorden", men undervurderede internettets kraft, samt den globale opvågning og folks vilje til at finde sandheden.


Læs mere om Symbolik

Den romerske kult's ideologier


Depopulation
(konspiration start). Den romerske kult fører en depopulations strategi overfor de befolkningsgrupper i verden, som de ikke finder egnede i deres "nye verdensorden. Det er hovedsageligt underklassen i de afrikanske og mellemøstlige lande. Nogle eksempler er bla. AIDS udbruddet i 1980'erne, som med stor sandsynlighed var et af CIA's forsøg med biokemiske våben (konspiration slut).

Afrika er et yndet forsøgsland til at afprøve vacciner, ny medicin og biologiske våben. Her er bla. Bill Gates en stor medspiller.

Den romerske kult bruger også en taktik ved krigsførsel, hvor de forhindre eller begrænser befolkningens adgang til fødevare og frisk vandforsyning, så de dør af følgesygdomme.


Den romerske kult har opstillet et monument The Georgia Guidestones i fuld offentlighed, som giver et fingerpeg om deres ideologi med fremtiden. Monumentet er placeret i Georgia, USA, og har indhugget 10 tekster, skrevet på 8 forskellige sprog.

Som det fremgår på monumentet skal befolkningsantallet på jorden reduceres til 500 millioner, hvilket vil kræve at man udrydder 6,5 milliarder mennesker!


Budskabet på The Georgia Guidestone


 1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
 2. Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
 3. Unite humanity with a living new language.
 4. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
 5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
 6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
 7. Avoid petty laws and useless officials.
 8. Balance personal rights with social duties.
 9. Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
 10. Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.


Oversat til dansk


 1. Hold menneskeheden under 500.000.000 i bestandig balance med naturen.
 2. Led reproduktion med klogskab - opbyg egnethed og mangfoldighed.
 3. Forén menneskeheden med et levende nyt sprog.
 4. Regér lidenskab - tro - tradition - og alle ting med behersket fornuft.
 5. Beskyt folk og nationer med ærlige love og retfærdige domstole.
 6. Lad alle nationer regere internt og løse eksterne konflikter i en verdens domstol.
 7. Undgå smålige love og ubrugelige embedsmænd.
 8. Balancer personlige rettigheder med sociale pligter.
 9. Prissæt sandhed - skønhed - kærlighed - søgende harmoni med det uendelige.
 10. Vær ikke canceren på Jorden - Gør plads til naturen - Gør plads til naturen.

Chipning
Ifgl. Aron Russo, filminstruktør og god ven af Nick Rockefeller, har den romerske kult planer om at afskaffe kontanter, så betalinger kun kan ske elektronisk, og helst via en indopereret chip, som skal implementeres ved fødslen. I 2015 er man begyndt at se de første implementeringer og forsøg på at gøre chippen populær. Man bruger feks. argumenter som "ved du hvor dine børn befinder sig" og lokker med kontrol af smartphones og automatiske låsesystemer i virksomheder mm.Det ultimative mål er at få alle mennesker i verden chippet, og have alle penge på disse chips. Hvis nogen vælger at protestere mod det vi gør, eller modsætter sig vores ønsker, så slukker vi bare for chippen.

- Nick Rockefeller


RFID mikrochipReligion

Venetianerne har ingen religion, men de udgiver sig både som jøder, muslimer, kristne og katolikker. Derfor er der mange der ynder at bruge ordet "kryptojøder" om dem. De benytter sig til gengæld af astrologien, eller nærmere bestemt Babylonsk sun worship, hvor venus "morgenstjernen" er deres forbillede. Mange kender sikkert allerede den yndige kvinde med faklen i hånden, som springer frem på skærmen inden Hollywood filmen starter? Eller frihedsgudinden for den sags skyld? Hun hedder oprindeligt Astarte eller Ishtar (venus) og stammer fra Babylonsk dyrkelse af solen (Lucifer the lightbringer). Venedig betyder iøvrigt også venus.
For god ordens skyld skal det lige indskydes at venetianerne i dag er overhovederne i den Engelske royale familie!

Statsreligionerne har altid været en torn i øjet på de venetianske oligarkers udbredelse af banksystemet, og derfor satte de skub i reformationen. Dette skete bla. ved at finansiere og udbrede Martin Luther. Ved at fremskynde protestantismen ville statsreligionerne tabe magt, og en infiltration af kirkerne ville være langt nemmere. I dag har protestantismen udviklet sig til ateisme, og korporatismen (materialismen) er i fuld gang med at overtage hele systemet. Penge og forbrug er den moderne gud, nøjagtig som venetianerne ønsker det!


Infiltration af religionerne
Venetianerne kontrollerer i dag den Romersk Katolske kirke igennem jesuit ordenen.

Korstogene & inkvisitionen
(Under research) Key of Life følger for øjeblikket et spor der peger på at korstogene fra starten var planlagt af de venetianske bank-oligarker!? Årsagen til korstogene handlede muligvis langt fra om religion, som vi har lært det, men om udvidelsen af venetianernes/fønikernes maritime handelssystem, igennem den Katolske kirke (det hellige hav).

I den forbindelse ville man have folk ført ind under den Romersk katolske kirke og deres maritime regis (registration), et handelsimperium under dække af at være en kristen kirke, men som i virkeligheden er en universal "kirke" baseret på astrologi!? Katolsk betyder universal. . . Universal kirke? Kunne det være universets kirke, med Peter (Jupeter) og Jomfru Maria (Isis/venus/Ishtar), venedig/phonician/fønix som deres guder?

Kunne Genesis (generationen af isis) betyde generationen af Isthar/venus? Er 1. mosebog lavet for at beskytte et handelsimperium?

Kunne den fønikske elite være korrupte forretningsfolk der blev smidt ud af Egypten for forsøg på at infiltrer faraoerne/kongemagten? Det ved vi jo at de har gjort i den moderne historie. Vi ved at præsterne startede et voksende handelsimperium i Egypten, ved at indkræve skatter for at sejle igennem den gamle "Zeus" kanal (suez kanal) ved navn Necho's Canal.?

Her skal man også huske på at venetianerne også er fønikerne (phoenicians), Hebræerne, Canaanitterne.
Jomfru Maria er en metafor for kvindens skede, som føder lyset (solen/søn/jesus)*****Religionerne bruges til at udspille folk og nationer mod hinanden. Venetianerne har brugt jesuitterne (som heller ikke er kristne) til at

Alle de kendte religioner er opbygget på viden fra astrologien, så er det sagt!Kort om religion
Abrahamismen (det gamle testamente, 1. mosebog) udspringer også fra Babylon, og danner grundlag for både jødedommen, kristendommen og islam. Værket hedder Genesis "skabelsen", som oprigtigt betyder "Isis generationen", og er Egyptisk sun worship forklædt bag metaforer. Måske der ringer en klokke hvis man nævner ordene "Moses" og faraoen "Thutmosis"? Moses betyder planeten Merkur, som senere bliver til Hermes i Grækenland. Hermes Trismegistus - Den Forbudte Viden-.

Læs mere om religion
Igennem kontrol af religionerne kan man kontrollerer folks værdier og idealer, og vigtigst af alt, fjerne spiritualiteten.

Religionen giver dem to fordele:
1. at kontrollere folk igennem frygt og skam ved at skjule viden.
2. Give dem selv en "gudelig" position, som placerer dem over loven.

Det er princippet i monoteismen, noget den katolske kirke har adopteret fra den ægyptiske farao Amenhotep IV måske bedre kendt som Akhenaten. De har med andre ord placeret dem selv i en position, hvor de er stedfortrædere for gud, og er dermed ikke selv er omfattet af nogen lov!

Lidt historie
Under inkvisitionerne blev folk tortureret og dræbt hvis de ikke frivilligt lod sig døbe ind i kirken. Folk der ikke konverterede blev dømt for kætteri og brændt på bålet. Man støvsugede simpelthen "markedet" for hekse, alkymister og andet godtfolk, som besad viden.

Bibelen og alle historierne om guderne er metaforer for astrologien, men folk skulle dyrke videnskaben i praksis, et skuespil hvor astronomien blev ført ned på jorden i skikkelse af guder og gudinder, hvor paven gjorde sig selv til stedfortræder for gud.

Leonardo Da Vinci kendte også til "den forbudte viden", men han ville blive brændt på bålet hvis han ytrede sig offentligt, og derfor skjulte han sin viden i sin kunst! Mona Lisa er feks. en metafor for Amon-Isis fra videnskaben i Hermes trismegistus (tempelriddernes skat).

Romerne byggede den kristne religion op omkring de astrologiske aspekter fra den ægyptiske soldyrkelse. Jesus er solen og hans mor jomfru Maria er Isis osv. I bibelen skjuler der sig en avanceret urgammel videnskab om fysikkens love i universet, mikro- og makro kosmos, astrologi, anatomi mm.

ALLE religioner i verden oprinder fra den samme grundviden, den forbudte viden om astrologien!Leonardo Da Vinci - Den sidste nadver med Jesus og hans 12 disciple, er en metafor for solen og de 12 stjernetegn/måneder, fordelt på de 4 årstider!

Jesu fødsel... Solen fødes af isis den 25. december om morgenen, mens de tre vise mænd (stjernerne i Orions bælte) kigger på!

Guds søn/sun/sol, Jesus går på vandet.******og bygget alle deres kirker og slotte oven på ruinerne af de urgamle hedenske byer og steder. Dette fænomen er fortsat lige siden. I dag er de vigtigste arkæologiske steder omringet af militærbaser.
Den forbudte viden

Den forbudte viden er fundamentet i hele den romerske kult, og bunder i astrologien. Den tilegnes bla. igennem oplæringen i frimurerlogerne, rosenkors logerne og jesu selskab. De royale får denne viden ind med modermælken. Når man opnår 33. grad, betegnes man som oplyst eller illumineret (heraf navnet illuminati). De royale familier og pave blodlinjerne betragter dem selv som "over mennesker", eller "guddommelige", fordi de er efterkommer af de romerske kejser familier, og derfor mener at have eje retten til at bruge titlen royal. Ordet royal kommer fra ægyptiske sun worship (når RA, solen stod på sit højeste punkt, på dagen /året, var den royal).

Den romersk katolske kirke er i virkeligheden en universiel kirke, som bygger på astrologi, hentet fra Mithraismen (ægyptisk sun worship). Katolsk betyder universal, og hentyder til at kirken under påskud at være kristen, i virkeligheden følger astrologien. Kirken har så at sige flyttet de astronomiske fænomener ned på jorden og udskiftet dem med mennesklige skikkelser, og samtidig gjort sig selv til stedfortrædere for gud. Eksempelvis er Sct. Peter en metafor for jupiter, Jesus er solen og er navneopkaldt af jupiter/zeus og Jomfru Maria er Isis (sirius the dog star og lucifer the morning star).Astrologi i sct. Peter kirken i vatikanet (sct. jupiter kirken)

De oprindelige optegnelser og skrifter om den forbudte viden, blev opbevaret i alexandrias biblioteker i Egypten. Videnskaben blev en bombe under det romerske Imperium, så de stjal den og udslettede bibliotekerne. Teksterne opbevares i dag, i Vatikanets kældre i rom, på bibliotekerne i den amerikanske Kongress samt Israels højesteret. De eneste der har adgang til de etager hvor teksterne befinder sig, er den romerske kult's medlemmer med 33. grad eller derover!
Vatikanets hemmelige arkiv
Op igennem historien har den romerske kult bevidst sørget for at udelukke astrologien fra videnskaben, for at forhindre folk i at blive oplyste. Den poppede kort op i renæssancen, men den romerske kult reformerede universiteterne og viden blev herfra ensrettet, for på den måde kunne sikre sig at folk kun specialiserede sig i enkelte fag, fremfor at få kendskab til den samlede viden.

De grader man opnår når man er færdiguddannet, viser i bund og grund bare at man har været dygtig og lydig, til blindt at gentage den information den romerske kult har givet en, fremfor at tænke selvstændigt.
Studenterhuens symboler er hentet i "den forbudte videnskab", men det er studenterne naturligvis ikke selv klar over!Når man bliver gradueret i USA bærer man en sort hat (kuben), symbolet på at du er uddannet i at repetere viden, men stadig komplet uoplyst.Caduceus (Hermes / Merkur / Thoth). Den anatomiske del af videnskaben. Staven symboliserer rygraden, vingerne vores tohjernehalvdele, slangerne symbolisere kroppens to energier, kuglen er koglekirtlen i hjernen (vores bevidsthed).

Her viser Leonardo Da Vinci hans viden om "den forbudte viden"


Michelangelo's illustration af "Gud" (hjernen), i kontakt med kroppen.


Den forbudte videnskab var omdrejningspunktet i alle verdens forhistoriske civilisationer i den gyldne alder, og kan bekræftes både af khemitterne (ægypten), sumerne (mesopotamien/Iraq), hinduerne (indien), zuluerne (afrika), japanerne, aztec indianerne (mexico), maya indianerne (sydamerika), ming dynastiet (kina), de amerikanske indfødte samt de skandinaviske vikinger mfl.

Den forbudte videnskab er en kompleks viden der ikke må forveksles med en religion!Løverne ved indgangen til den forbudte by i Beijing, vogter over Flower of Life symbolet fra den forbudte viden.

Flower of Life symbolet på fundamentet af Osiris/Isis templet i Abydos, Egypten. Templet er bygget på fundamentet af et endu ældre tempel fra en mange tusinde år gammel civilisation.

Den samlede betegnelse for den forbudte videnskab er Science of Light (magien), videnskaben om lysets rejse til fast stof "atomet" i det elektriske univers, og alt hvad det bringer. Naturens egen lov!

Denne viden er nøglen til at mennesket og udviklingen kan fortsætte, efter at have stået stille i de sidste 2000 år. Med denne viden i hånden, vil befolkningen atter forstå hvordan de selv, naturen og kosmos fungerer, os så er det slut med religioner og monetære systemer, som den romerske kult!


Her kan man følge hvordan den originale viden om kosmologien, gradvist er forsvundet op igennem historien, efterhånden som mentaliteten er dalet hos mennesket.

Den ældste form for viden vi har kendskab til
Naturens egne love (magien)
Metafysikken (det fysiske og spirituelle univers)
Kosmologien (den samlede viden om mikro- og makrokosmos)
Science of Light (videnskaben om lyset - Serpent Worship)
Det elektriske univers (det fysiske/synlige univers)
Ramayana - Mahabharata, Indien (videnskaben om lyset)
Serpent Worship (videnskaben om lyset)


Emner:
Golden age
Avanceret teknologi
Tabt viden
Forsvundne civilisationer
Det elektriske univers
Det store år (The Great Year - det Platoniske år)
Universal mind thinking
Mikro- og makrokosmos
Den hellige Geometri
Flower of Life
Fibonacci og Phi
Filosofi (kærlighed til viden)
Neter
Ether
Atlantis
Serpent WorshipNaturvidenskaben bliver til astrologi
Videnskaben bliver nedfældet i et system, fortalt igennem stjernebillederne.

Astrologi - logikken i universet (den ægte! Ikke horoskoper i de kulørte ugeblade eller hos den lokale astrolog)
Flower of Life (anatomi)
Kristus (ikke kristendommen) - Anatomi
Ming dynastiet i Kina (dragon/The Serpent)
Amerikanske indfødte (indianerne)
Samtlige mytologier (også nordisk mytologi)
Emerald Tablets of Thoth (Arabisk). Thoth er tanken/metafysikken
Guderne - polyteisme (hver gud er en egenskab i naturvidenskaben)
Key of Life
Druiderne
Hedenske ritualer
Egyptisk Sun Worship (Faraoernes Serpent Worship, Amun)
Hermes Trismegistus (Thoth, Moses, Merkur mfl.) - As Above So Below
De Mesopotamiske lertavler (Anunnaki)Sun Worship bliver korrupt/mistolket og udnyttet til socialkontrol af masserne
Atenismen i Egypten (Farao Akhenaten)
Apollo sol kulten
Mithraismen
Babylonsk Sun Worship
Maya, Inca, Olmec kulturerne (sydamerika/ mexico). Maya betyder at dyrke "materialismen" litterært
Anunnaki historien med genmanipulering af det menneskelige dnaAstrologien bliver gemt som okkult (skjult) viden
Astroteologi (Astrotheology)
Synkretisme (syncretism)
Alkymi (bly til guld betyder fra uoplyst til oplyst)
Teosofi
Tempelriddernes skat
Frimurer logerne
Rosenkors logerne
Jødisk Kabbalaisme
Magnum Opus
Prisca Theologia
Satanismen (saturn dyrkere)Egyptologi og Astrologi (Sun Worship) bliver skjult som religioner og trosretninger mm.
Abrahamismen (det første testamente og mosebøgerne, kodet i metaforer)
Kristendommen med jesus (det nye testamente)
Hinduismen
Bibelen (metafor for astrologien)
Teologi
Buddhismen (Thoth)
Hebraiske Tora
Hebraisk Talmud
Den katolske kirke (skjult astrologi)
Islam
Scientism (tror/følger udelukkende den videnskabelige konsensus)
Ateisme (tror ikke på noget) - resultatet af protestantismen
Atomismen (Materialisme)


Billedet af en hjernecelle taget i et mikroskop (mikro-kosmos), sammenlignet med universet set udefra (makro-kosmos)

Egyptiske "som foroven, så forneden"
eller som metaforen i fadervor
"ske din vilje som i himlen således også på jorden"
Det store år og opvågningstiden

Lad os lægge Darwins evolutionsteori om at mennesket stammer fra aben, Einsteins relativitetsteori og Newtons tyngdekraft på hylden! Det er kun teorier, som er købt og betalt af de jesuit kontrollerede universiteter, og som aldrig er videnskabeligt bevist! Lad os i stedet prøve at lytte til hvad verdens samlede forhistoriske civilisationer har prøvet at bringe videre til os?

Vi lever i cirkler af ca. 24.000 år, som kaldes det store år. NASA kalder fænomenet "en komplet cyklus af jævndøgn omkring ekliptika", og andre kalder det for et platonisk år. Det store år består af fire "årstider" kaldet den mørke alder, bronzealderen, sølvalderen og den gyldne alder. Årstiderne fortæller os bla. hvor meget stillestående magnetisk lys (kosmisk lys) vi modtager fra centrum af vores galakse, som er afgørende for aktivitetsniveauet i vores hjerner og dna. I den gyldne alder har vi maksimal dna og hjernekapacitet, som sløves ned efterhånden som vi når den mørke alder.

Det store år, 24.000 års cyklus for solens bane igennem de 12 stjernetegnDen gyldne alder toppede for ca. 12.000 år siden, beregnet udfra det tidspunkt hvor vores solsystem krydsede galaksens ækvator, ned i magnetfeltets negative pol (atlantis sank i havet). I 2012 krydsede vi atter galaksens ækvator, og kom igen op i magnetfeltets positive pol, hvilket resulterer i at vi nu befinder os i den spæde start af en ny guldalder (atlantis rejser sig fra havet).

Hvis vi kigger på den arkæologiske historie, så ved vi at der har eksisteret en lang mere avanceret og mentalt overlegen kultur end den vi har i dag, og folk med hang til at tage tingene bogstaveligt, har det med at tro at der snakkes om avanceret maskineri og teknologiske redskaber. Virkeligheden er at, med en højere bevidsthed så følger der en højere forståelse af naturens egne kræfter og love, og hvordan de kan udnyttes.The Big Apple! Energifeltet (torus) uden om vores galakse!
Et andet spørgsmål der også presser sig på i moderne akademia er, hvorfra man havde kendskab til denne viden om kosmos for over 7000 år siden, da det tager mindst 2000 år at finde ud af at stjernetegnene flytter sig baglæns!?

Med andre ord, så er vi er nået til en opvågningstid, vandmandens tidsalder hvor spiritualiteten rejser sig, nøjagtigt som den forbudte viden beskriver.I 2012 krydsede vi galaksens ækvator og bevægede os op i magnetfeltets positive pol.
Måske du har set dette symbol før, hos din lokale elektriker?
Isis himlens dronning (det stille magnetiske/kosmisk lys uden frekvens), og
slangen i paradis (elektriciteten/sinuskurven med sin negative og positive pol).Faraoerne var heller ikke i tvivl om slangens spirituelle effekt
(the serpent /dragon).

Faraoerne forsvandt ikke i havet... De bevægede sig op igennem europa hvor de langsomt overtog magten Indefra!
Hvis du nåede hertil, så er det et godt tegn på at du er ved at vågne op!


Keyoflife er ikke relateret til nogen form for religion, politik eller økonomiske interesser.

Kilderne til informationen på keyoflife, findes under Kildemateriale


Novus ordo seclorum (Den nye orden af tiderne) er bla. symboliseret på den amerikanske 1 dollar seddel. Denne tekst mistolkes ofte som "Den Nye verdensorden"!