Winston Churchill

18. september 2016 - Marco Hanuman

Winston Churchill ...
Vi taler om en person, der ikke blot har et par millioner inderes liv på sin manglende samvittighed.
Vi taler om psykopaten, der er ansvarlig for tusinder af boeres liv som officier i Sydafrika.
Vi taler om psykopaten, der er ansvarlig for sænkningen af Lusitania som leder af det britiske overadmiralitet under 1. Verdenskrig og dermed for USA's involvering i krigen.
Vi taler om psykopaten, der lod sig bestikke af stenrige industrialister i gruppen Focus før 2. Verdenskrig (han var bankerot pga millionunderksud grundet sin overforbrugeriske livsstil med 20 tjenere på sit landsted) til at indlede en ny verdenskrig.
Vi taler om psykopaten, der involverede USA i krigen - læs hans brevveksling med Chaim Weizmann, lederen af det zionistiske verdensforbund.
Vi taler om psykopaten, der udtalte: denne krig er ikke imod det nationalsocialistiske Tyskland men mod hele det tyske folk - hvorefter England udelukkende bombede civile mål med brand- og tæppebombninger af civile mål overalt i Tyskland.
Vi taler om psykopaten, der hver eftermiddag var så stangstiv i sin embedsbolig at journalisterne måtte opgive at få et sammenhængende ord ud af ham.
Vi taler om psykopaten, løgneren og kujonen, der stak af fra embedsboligen i en bil med privatchauffør, da han mente, at Coventry var målet for et tysk bombardement. Da han på vej ud af målet fandt ud af, at det var andetsteds, vendte han tilbage til det første mål og udtalte til sit personales forbløffelse: Jeg er kommet tilbage for at være hos jer i denne krisens stund ...
Vi taler om psykopaten, der sammen med psykopaten Roosewelt hyldede Stalin.
Vi taler om psykopaten, der ønskede at fortsætte krigen i Asien - men så fik englænderne nok af ham og fyrede ham som prime minister.
Hvilken helt, hvilket pragtfuldt menneske ...

Marco Hanuman