Sun Worship (dyrkningen af solen)

Opdateret 27. november 2016 - Keyoflife
Sun worship er den ældste form for religion der eksisterer, og udspringer direkte fra astrologien. Den originale viden bag dyrkelse af solen er fantastisk, men desværre blev den dyrebare videnskab korrumperet af præsterne op igennem faraoernes dynastier. Korruptionen opstod hovedsageligt på grund af præsternes voksende handelsimperium, og ved at sætte soldyrkelsen i system, kunne de opnå magt igennem socialkontrol. Herefter begyndte videnskaben at blive dyrket i praksis. Først med flere guder (polyteisme), og til sidst kun med en enkelt gud (monoteisme). Monoteismen er modellen bag alle de kendte moderne religioner vi kender i dag.

Serpent worship
Den grundlæggende viden bag dyrkelsen af solen, eksisterede i Egypten (det sorte land) længe før de faraoniske dynastier. Her kaldte Khemitterne (det oprindelige egyptiske folk) videnskaben for Neter "natur", som refererer til naturvidenskaben og universets lov, kosmologien. Her var der ikke tale om dyrkelse eller tilbedelse af solen! Khemitterne havde en direkte forståelse af solens/lysets egenskaber, igennem dens frekvenser (Sun RA-y, RA-dient). The Serpent (slangen) er sinuskurven, solens/lysets frekvens.
Serpent worship kan også studeres under titlerne "Science of Light", "Syncretism" og "Electric Universe".


Nogle VIGTIGE grundlæggende principper i Sun worship!
Dyrkelse af Tvillingerne, er også dyrkelse af Merkur (Hermes).
Dyrkelse af Tyren, koen, kalven osv. er også dyrkelse af Venus.
Dyrkelse af Vædderen (The Ram), er også dyrkelse af Mars (Moses).
Dyrkelse af Fiskene (Jesus), er også dyrkelse af Jupiter (Jupeter).

Når Egypterne taler om solen, så er der altid tale om to sole.
1. Solen vi ser på himlen (RA eller Horus)
2. Den indre skjulte sol i mennesket (Amun/Amen), sjælen/soul/sol.


Akhenaten og monoteismen
Den Egyptiske dyrkelse af solen op til det 18. dynasti, var langt hen af vejen en forholdsvis hæderlig fortolkning af videnskaben. Set med samfundets øjne var det noget man sagtens kunne leve med. Men så skete der noget som skulle vise sig at ændre hele verdenshistorien. Faraoen Amenhotep IV (Akhenaten) reformerede soldyrkelsen, og gjorde den synlige sol på himlen til den eneste, og øverste gud (Aten-soldisken). Nu eksisterede der altså for første gang i historien en religion med kun én gud.

Det varede dog kun ganske kort! Akhenaten forsvandt, og hans søn, faraoen Tut-Ankh-Amun, genindførte de oprindelige Amun Ra traditioner med flere guder (polyteismem). Men skaden var sket. Der var efterhånden opstået mange forskellige kultdannelser, med hver deres misfortolkning af den oprindelige viden. Efter TutAnkhAmuns død, indtog præsterne selv faraoernes plads, og fortsatte et guds systemet, nu bare med Amun Ra som gud. Vejen til de moderne monoteistiske religioner var nu lagt.

Den dyrebare viden forsvandt dog ikke helt. De gode præster (wisdomkeepers) holdte liv i videnskaben, helt op til destruktionen af bibliotekerne i Alexandria. Herfra blev den til okkult (skjult) viden, hvis bedste kilde i dag er læren om Hermes Trismegistus, eller den indiske lære om veda (viden). Sun worship blev også anvendt til at skabe alle metaforerne i bibelhistorierne.


Babylon
Den oprindelige egyptiske-Khemittiske viden havde forlængst fundet vej til Mesopotamien, hvor Sumerne nedfældede videnskaben i de Mesopotamiske lertavler. Tavlerne er senere oversat til en litterær mistolkning om Anunnakierne; Enki og Enlil, som ankommer til jorden fra planeten Nibiru (som er venus) for grave guld, hvorefter de genmanipulerer mennesket til at være slaver i guldminerne. Et rigtig godt eksempel på hvor galt det kan gå når man tænker for meget i praksis, eller tyder metaforer litterært!

"Anunnaki" kommer fra egypternes A.N.K.H (An-Nun-Kh-Heh). Khemitternes (de tidligste egyptere) viden om A.N.K.H symbolet, måske bedre kendt som "Key of Life", forgængeren til sol korset. Den ældste viden mennesket har kendskab til igennem astrologien!

Nøjagtigt som i Egypten, blev astrologien i Mesopotamien også omdannet til Sun worship. Navnet Assyrien betyder "The Land of Venus" eller "The Land of Taurus/Tyren", og det må derfor antages at det var Assyrerne (Babylonerne) der ændrede den oprindelige Mesopotamiske viden til Sun worship!? Det er også her at biblen, det første testamente (genesis) bliver skrevet. Genesis er det samme som 1. mosebog, som i overført betydning er "generationen af Isis".


Søstrene af Isis
Sun worship handler først og fremmest om dyrkning af solen. Men den egyptiske gudinde Isis, har dog en større guddommelig betydning end selve solen, fordi hun er "solens mor". Isis er stjernen Sirius, og var egypternes morgenstjerne, som bragte dagslyset i sommerperioden, også kaldet "The Dog days". Hendes søskende er Venus, Månen og Merkur (søstrene af isis). Med andre ord. . . Hvis man dyrker månen, venus eller merkur, så dyrker man den feministiske gudinde isis.


Canaan (Fønikien) og Venus/ Isisdyrkelse
En af de mange solkulter var venuskulten, som dyrkede gudinden Astarte (venus). Dyrkning af venus gjorde sig specielt bemærket hos Canaanitterne, som holdte til i kanal-bystaterne Tyre og Sidon. Canaan (Fønikien) er det vi i dag kender som Israel og Libanon. Fønikerne var søfarer og brugte stjernerne som vejviser, når de sejlede rundt i deres handelsimperium, som strakte sig over hele middelhavsområdet. Venus er morgenstjernen, som viser sig lige før solopgang og bringer lyset fra solen med sig. Derfor bliver hun også kaldt Lucifer (lysbringeren). Fordi hun er den klareste stjerne på himlen, er hun også himlens dronning.

Venus har både en lys og en mørk side. Hun er gudinden for kærlighed og frugtbarhed, men er samtidig gudinden for krig. Det skyldes at planeten venus hersker over forårsmånederne (Tyrens tegn), hvor hun bringer lys, liv og kærlighed, og i efterårsmånederne (Vægten), hvor hun udbalancerer lyset og mørket. Ordet Easter (østen) kommer fra Ishtar. Påskeægget er en metafor for frøet der giver liv når lyset kommer. Mange religiøse kristne, mistolker ofte Lucifer med satan (saturn), og kalder hende "The Whore Of Babylon".

Følgende entiteter er identiske med den egyptiske gudinde Isis:

Isis (Egypten)
Inanna (Mesopotamien)
Ishtar (Assyrien)
Anahita (Persien)
Astarte (Fønikien)
Eva og slangen/Serpent (biblen)
Jomfru Maria (det ny testamente)
Venus (Romerriget)
Afrodite (Grækenland)
Freja (Skandinavien)
Shukra (Indien Vedic)Fønikernes handelsimperium og den moderne bankindustri
I 2016, er fønikernes handelsimperium blevet til det verdensomspændende, venetianske bank familie imperium (den sorte adel), som nok bedre kendes som det Engelske monarki. De kontrollerer det der kaldes "Admiralty law", den maritime handelslov eller søret, samt pengeskabelsen. De venetianske familier er soldyrkere, og Venus (isis) er deres handels- og bankimperiums varemærke. Det symboliseres med en ottekant (Octagon imperiet), som symboliserer venus 8-måneder periode som morgenstjerne. Venus i sekundær betydning, er et pentagram/pentagon (stjerne med 5 takker), som symboliserer geometrien i venus bane.
Kompasset, den maritime venus stjerne

Ottekanten (Octagon imperiet):

           
Pentagon (femkantet stjerne):
         Diverse venus og tyren symboler:

Faraoernes kontrolsystem lever stadig igennem Babylonsk Sun worship!


Babylon og Venedig