Mordet på John F. Kennedy

12. januar 2016 - Keyoflife


Den 22. november 1963 blev John F. Kennedy likvideret af sin egen hustru på ordre fra den romerske ridderkult (Society of Jesus).


Præsident John F. Kennedy begyndte at lække informationer om at USA var kontrolleret af en skjult organisation, og derfor ville han bla. øge kontrollen med CIA samt de amerikanske medier, fordi han mente at de udgjorde en sikkerhedsrisiko for det amerikanske "demokrati". Han luftede også tanken om at lave ændringer i Federal Reserve og gå tilbage til sølvfoden.

Kennedy var ridder af columbus (Knight's of Columbus), og hans planer udgjorde en kæmpe trussel mod Jesus selskabet (Society of Jesus/Jesuitterne), og derfor skulle han elimineres.
Mordet på Kennedy var en direkte ordre fra vatikanet i rom (læs Jesuitterne), og blev udført af hans egen hustru Jacqueline Kennedy, som henrettede ham på klods hold, på bagsædet af bilen for åben skærm.Jacqueline retter Kennedy's hoved op med sin venstre hånd, og likviderer ham med et enkelt skud i hovedet skråt nedefra, som blæser hans kranie ud i toppen af højre side. I skudøjeblikket ses krudtskyen, efterfulgt af hjernemasse. Herefter skjuler hun hurtigt pistolen på sædet bag hans ryg og kravler op på bagsmækken. CIA fjerner senere alle beviserne fra bilen!

Kennedy var tydeligt pacificeret under selve likvideringen, muligvis af en indsprøjtning kort før skuddet, eller gift han havde modtaget umiddelbart inden turen. Virkningen af giften afgjorde tidspunktet for likvideringen.Lynhurtigt lægger Jackie pistolen om bag sædet!Det mulige mordvåben.            Udgangshullet i Kennedy's kranie, fra et skud på klods hold!         Kennedy's skjorte bærer tydeligt præg af et skud på klods hold!
Hvad der fik Jacqueline Kennedy til at trykke på aftrækkeren vides ikke, og der spekuleres i om det var planlagt allerede før hun giftede sig med kennedy, eller om hun blev presset til det af jesuitterne? Det menes også at hun på et tidspunkt befandt sig i frankrig, hvor hun blev trænet af CIA?


Efter mordet på kennedy, giftede Jacqueline sig med den højt profilerede jesuit og ridder, Aristotelis Onassis. Folk er bevidst blevet kørt på vildspor af den kraftige probaganda og disinformation, som er blevet distribueret igennem massemedierne, som er kontrolleret af den militante romerske ridderorden. Nøjagtigt det Kennedy advarede om!