Flad jord teorien

20. juli 2016 - Keyoflife

Lad os starte med at konstatere at både flad og rund jord teorierne, begge kun er teorier, som stadig anno 2016 aldrig er blevet tilstrækkeligt bevist! Ja du læste rigtig... Det er ikke fakta at jorden er rund! Eksempelvis eksisterer der ikke ét eneste billede af jorden som helhed taget fra rummet, som ikke forinden er blevet sammenstykket i et billedebehandlingsprogram, og jordkloderne på billederne fra Apollo rumprogrammerne er falske!

Hvis man sorterer NASA's materiale fra som "vidne" (da de har vist sig at være en yderst utroværdige kilde), findes der faktisk flere fakta der taler for en "flad jord" end der gør for en rund jord! Ydermere kan alle rund jord teorierne også bruges til at forklare en flad jord.
Fordi det hedder flad jord teorien, er det ikke ensbetydende med at jorden er flad som en pandekage! Flad jord teorien har bare til hensigt at vise at jorden ikke nødvendigvis er rund, baseret på den viden der er tilgængelig.


Flad jord kortet
Flad jord kortet er et patenteret militær-strategisk kort, som benyttes af militære organisationer, som feks. NASA og FN mfl. Alle skjulte militære organisationer, som i sidste instans opererer under kontrol af den militante ridderorden Knights of Malta (Malteserridderne).
Dette har givet mange researchere anledning til at tro, at bla. NASA holder det skjult overfor verdensbefolkningen at jorden er flad.
NASA's hensigter er dog ikke at skjule en flad jord, men tværtimod at skjule alle deres skatteyderbetalte falske rumprogrammer, for at kunne blive ved med at holde deres multi milliard forretning kørende for folks skattepenge.

US patent nr. US3858334
http://www.google.com/patents/US3858334


Flad jord illustrationer i esoterisk, okkult og hedensk viden
Trods mange ældre generationer gik ud fra at jorden var flad, så blev flad jord illustrationerne ikke brugt til at konkludere at jorden er flad!
Billederne blev brugt til at symbolisere/forklare en urgammel viden om naturvidenskab (fysikken i mikro- og makrokosmos). De beskriver den del af videnskaben som omhandler det fysiske/elektriske univers. På moderne sprog er det læren om den ene af dé to kræfter i magnetismen, som skaber lyset og dermed alt fast stof. Heriblandt jorden og mennesket af kød og blod.
Det er videnskaben om lysets rejse, fra det udspringer af æter (Ether-magnetismen) til det manifesterer sig som fysisk materiale.
Ref. de platoniske faste stoffer. Også kaldet ild, vand, jord og luft eller metaforen om de 4 floder i edens have.

Denne naturvidenskab (fysiske lov) oprinder fra avanceret astrologi og er senere blevet transformeret til bla. synkretisme og senere til metaforerne i teologierne (religionerne).

Konklusionen på flad jord teorien må være at, uanset om man tror på en flad eller rund jord, så findes der ikke tilstrækkeligt med fakta til at bevise at en af teorierne på nuværende tidspunkt er den rigtige!? Det er meget sandsynligt at flad jord teorien bliver brugt som våben af en kontrolleret opposition til at skabe intern splid i researchermiljøet, for at fjerne det stigende fokus på afsløringer af omfattende svindel med viden, i særdeleshed fra NASA's rumfartsprogrammer?