Al-Qaeda

30. november 2016 - Keyoflife
Al-Qaeda er navnet på CIA's liste over de Mojahedin krigere, som de finansierede under krigen i afghanistan i 1980erne. Bla. for at beskytte deres hemmelige internationale heorin handel. Her kan man ikke lade være med at tænke på filmen James Bond 007 - The Living Daylight.

Den officielle forklaring
Al-Qaeda er den terrorgruppe, som eftersigende skulle have udført angrebet på World Trade Center, den 11. september 2001. Osama Bin Laden skulle ifgl. anklagerne have orkestreret hele angrebet fra sin ørkenhule i Afghanistan. Senere bliver Osama Bin Laden fanget i sit hjem og likvideret af Amerikanske special styrker! Helikopteren med specialstyrkerne styrter herefter ned og alle de involverede special styrker bliver dræbt. Efterfølgende bliver Bin Ladens lig dumpet i havet uden øjenvidner.

Den mere sandsynlige forklaring
Bin Laden familien og Bush familien er nære venner og forretningspartnere. Osama døde med stor sandsynlighed af sygdom i omkring år 2000, og var derfor den perfekte syndebuk. I 1980erne var Bush (senior) også øverste chef for CIA.

Navnet Al-Qaeda er senere blevet fremført i medierne som et kæmpe terror netværk, hvilket har fået mindre militser til at operere i dette navn. Der fandtes ikke en moder-terrororganisation ved navn Al-Qaeda, det kom først senere da mindre celler organiserede sig med støtte fra CIA.

Lejesoldater for CIA

De gamle Mojahedin krigere har senere udviklet sig til CIA's internationale hær af lejesoldater. De bliver sendt rundt til strategiske udvalgte steder i verden, hvor de skaber uro på kommando. Her kan bla. nævnes Yemen, Libyen og Syrien mfl. Senest har d earbejdet under navnet isis (Isil).